Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wpływ leków do Pana doktora
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-02, 21:21   #3
*misia*
Zakorzenienie

Dot.: wpływ leków do Pana doktora

Cytat:
Napisane przez cellaris
misiu nie odpowiem na twoje pytanie, ale nurtuje mnie jedna sprawa, w jaki sposób miałaś stwierdzoną endometriozę, jakie były u ciebie jej objawy i jak ją "leczyłaś"? Ja też obawiam się,ze mogę cierpieć na tę przypadłość, ale to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam
Nie wiem kiedy się wszystko dokłądnie zaczęło, ale chyba pierwszym objawem było niedozniesienia ból w czasie pierwszych dwóch dni okresu pomimo przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych, następnie był ból podczas stosunku do tego stopnia, że każda penetracja była bolesna, a następnie były bóle już nieazależne, które potrafiły mnie dopaść nawet na ulicy a ja skręcałam się z bólu. Lekarz do którego chodziłam wcześniej traktował mnie jak gówniare, która coś sobie wymyśla i gdy mówiłam, ze czuję jak mnie boli po lewej stronie, ze gdy mam okres nie moge iść do pracy, że nie moge sie kochać mówił że nic tam nie widzi i ze tak musi być. Dopiero Pani doktór u której lecze się obecnie stwierdziła, ze wcale tak nie musi a nawet nie powinno tak być i to ona stwierdziłą u mnie endometrioze.