2006-03-02, 21:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wpływ leków do Pana doktora
Cytat:
Napisane przez cellaris
misiu nie odpowiem na twoje pytanie, ale nurtuje mnie jedna sprawa, w jaki sposób miałaś stwierdzoną endometriozę, jakie były u ciebie jej objawy i jak ją "leczyłaś"? Ja też obawiam się,ze mogę cierpieć na tę przypadłość, ale to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam 
|
Nie wiem kiedy się wszystko dokłądnie zaczęło, ale chyba pierwszym objawem było niedozniesienia ból w czasie pierwszych dwóch dni okresu pomimo przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych, następnie był ból podczas stosunku do tego stopnia, że każda penetracja była bolesna, a następnie były bóle już nieazależne, które potrafiły mnie dopaść nawet na ulicy a ja skręcałam się z bólu. Lekarz do którego chodziłam wcześniej traktował mnie jak gówniare, która coś sobie wymyśla i gdy mówiłam, ze czuję jak mnie boli po lewej stronie, ze gdy mam okres nie moge iść do pracy, że nie moge sie kochać mówił że nic tam nie widzi i ze tak musi być. Dopiero Pani doktór u której lecze się obecnie stwierdziła, ze wcale tak nie musi a nawet nie powinno tak być i to ona stwierdziłą u mnie endometrioze.
|