Mam 31 i nigdy nie mia豉m ch這paka - Strona 3 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj徠kowe miejsce, w kt鏎ym podzielisz si emocjami, uczuciami, zwi您kami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo貫czno軼i.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2022-08-20, 14:30   #61
ania2517
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 83
Dot.: Mam 31 i nigdy nie mia豉m ch這paka

Autorko w徠ku, zagl康asz tu jeszcze? Mo瞠sz napisa, jak rozwin窸a si sytuacja?
ania2517 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2022-08-20, 22:16   #62
Julie097
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 122

Mysle ze troch przespa豉 ten ca造 zwi您kowy boom u ludzi w m這dym wieku. Ciekawi mnie co jest tym spowodowane. Wi瘯szo嗆 facet闚 ko這 30 s ju 穎naci i dzieciaci, ja mam 26 lat a sama zauwa篡豉m to ju w tym momencie. Tak瞠 kr庵 wyboru si o wiele zaw篹a. Znaczenie ma tez Twoje miejsce zamieszkania, wiadomo ze wi瘯sza szansa poznania kogos b璠zie w du篡m mie軼ie ni we wsi zabitej dechami. Mysle ze najlepszym sposobem b璠zie nie szukanie sobie kogos na sile, dzisiaj wi瘯szo嗆 ludzi poznaje si na appkach randkowych, znajd sobie jakie hobby, id na si這wnie albo ucz瘰zczaj w inne miejsca gdzie pojawiaj si ludzie i wyjd ze swojej strefy komfortu

Edit: dopiero zauwa篡豉m ze to w徠ek sprzed ilus lat ��☠儭

Edytowane przez Julie097
Czas edycji: 2022-08-20 o 22:19
Julie097 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2025-07-17, 19:41   #63
barbadn300
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 6

No to masz problem. Normalni ludzie robi to do 18-go roku 篡cia. Przykro mi, zostaje ci dalej robi w tym biznesie. Albo zap豉ci odpowiedniej osobie, by mie to za sob Je郵i kobieta do 30-tki tego nie robi豉, to ka盥y pomy郵i, 瞠 co z ni nie tak.
barbadn300 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Intymnie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2025-07-17 20:41:36

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.