|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() jak sensibio?
Witajcie dziewczynki! Kłopot mam...
Otóż kończy mi się krem Sensibio forte. ![]() ![]() ![]() Cały dzień siedzę nad wyszukiwarką i nie wiem właściwie co w nią wklepać. ![]() Z góry baaaardzo dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
nieśmiałe, ciche, broń Boże nienachalne... up?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak sensibio?
poczytaj o kremie Ocerin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Neitka, a to ten krem Biodermy? O ten ci chodzi? Dostałam jego próbkę (jak prosiłam o próbki filtrów i pani chyba coś pomyliła), ale rzeczywiście jest boski
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7432 ja go używam mimo tłustej, skłonnej do zapychania cery (zn do zatykania porów ![]() ![]() Myślę, że możesz szukać czegoś o podobnym składzie. Jeżeli krem ma nie ingerować głęboko w skórę, to powinno soę unikac produktów z propylene glycol w składzie- on tak ponoć penetruje (ale widzę, że w Bioderma go zawiera ![]() Może physiogel? Wiele osób go sobie bardzo chwali, do tenich co prawda nie należy, ale ma dużą pojemność: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4148 ostatnio dostałam też w aptece próbkę kremu emolium (mają 2 wersje) i skład wyglądał jak zerknęłam na niegopobieżnie dość ciekawie (w sensie "na podrażnienia" bo ja tego typu kremów to jednak nie mogłabym stale używać) i kosztował hmm.. 25-40 zł- niestety nie pamiętam już dokładnie. I niestety nie ma go jeszcze na KWC ![]() Najlepiej to przejdź się po aptekach, poproś o próbki i przetestuj ![]() Mnie samej w sumie ciężko coś doradzić bo tą Biodermą jestem naprawdę zachwycona i jeszcze nie testowałam nic innego (jak sprawdzę to emolium- które sobie zachowuję na ciężkie czasy po kwasach ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi
![]() Może któraś z Pań ma jeszcze jakieś pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
up, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.