![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pomysł na antyramę
Hej dziewczyny!! Przez moje ostatnie wygłupy ścianę zdobi teraz piekne skupisko plam po tuszu. Postanowilam na razie to zakryc a w lecie pomalowac sciane.. Kupilam sobie antyrame i.... jak na razie na tym sie skonczylo. Nie mam pomyslu co w nia wsadzic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na antyramę
Masz jakieś zainteresowania? czy coś w tym stylu?np. jeżeli ktoś lubi konie to w antyramkę można wsadzić obrazek koni(a), a może wystarczy po prostu ładny pejzażyk...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Wtajemniczenie
|
To może byś sobie wydrukowała jakiś fajny obrazek? A jeśli nie możesz to zawsze można się do kogoś ładnie uśmiechnąć.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Wtajemniczenie
|
albo w takim stylu:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Wtajemniczenie
|
lub takie:
A może potrafisz haftować xxx? To byś zrobiła jakiś ładny obrazek?
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jeśli będziesz już wkładac tam jakieś obrazki, to świetny efekt daje umieszczenie obok siebie dwóch identycznych zdjęć(obrazków) tyle,że o innych wymiarach. Mniejszy w rogu większego
![]() Do ozdoby możesz użyć suszonych liści ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
jakichs konkretnych zainteresowan nie mam. Niestety nie mam tez kolorowego tuszu w drukarce i nie zanosi sie zebym wkrotce miala. Znalazlam na stronie http://www.art.com/ kilka czarno-bialych obrazkow ktore mi sie podobaly ale niestety sa one w malutkich rozmiarach i jak powiekszam to automatycznie rozdzielczosc sie zmienia. Kiedys dziewczyny pisaly ze drukuja obrazkin z tej strony tylko nie wiem jak one to robily kiedy rozdzielczosc sie zmienia. A moze da sie jakos na tej stronie powiekszyc obrazek tylko ja o tym nie wiem bo nie znam angielskiego na tyle na ile bym chciala.. Poradzcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A interesują Cie tylko czarno-białe obrazki? A co na nich ma być? Może coś znajdę jeszcze u siebie w dobrej rozdzielczości. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
Słuchaj! Teraz zajarzyłam!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hmm nie wiem czy tak możne, ale np. są punkty w których można wywołac zdjęcia z aparatu cyfrowego. Czy stanowiłby różnice gdybyś zgrała to co cie interesuje, zaniosła do zakładu a oni zrobia z tego zdjęcie za ok 2 zł
![]() Może sie mylę, ale ja bym tak zrobiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Sama muszę przywiesić parę antyram na ścianę. Kupię 3 małe antyramy i do każdej dodam jakiegoś misia tatty teddy
One też są śliczne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Panoramy NY znalazłam tylko czarno-białe. Ale chyba wkońcu takie mają być?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze takie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
i takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Obserowwałam kiedyś jak moja przyjaciółka dopisywała notki do bloga... i tak sobie pomyślałąm, że jesli wpiszesz w wyszukiwarce OBRAZKI DO BLOGA czy coś w tym stylu to na 100% coś znajdziesz! Blogowe obrazki są naprawdę nastrojowe i powinnaś znalesc coś co ci będzie odpowiadać
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ulubuionego artysty nie mam. Fajne sa te panoramy NY ale male moja antyrama ma taki rozmiar jak karton A2 takze panorama powinna byc przynajmniej formatu A4 a pod nia jakis kolorowy karton. Macie moze cos takiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Np. te kociaczki mają super rozdzielczość i świetnie się do tego nadają. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
www.plakaty.pl może tu cos znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
super sa te kociaczki. A na www.plakaty.pl obrazki sa niestety za male. Chyba ze bym zrobila takie cos ze wydrukowalabym np 4 panoramy NY o identycznych wymiarach i ulozyla 4 w ramie zalaczne schematyczny rysunek
no wlasnie tylko wcale nie podobaja mi sie te kolory pod obrazkami. Moze doradzicie cos, jakies zestawienie kolorow... Sciany mam jasno-rozowe i skos jasno-fioletowy. ale przeciez kolory nie musza byc takie same na antyramie jak sciana ![]() Niestety nie moge zalaczyc tego obrazka ktory stworzylam w paincie. moze przesle komus na maila i ktos sprobuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może coś z tego portalu?
www.screensavers.com Albo z tego.. www.movieweb.com Tu można znaleźć dobrej jakości zdjęcia i plakaty z filmów. Np.: http://www.movieweb.com/movies/film/57/2457/poster1.php http://www.movieweb.com/movies/film/...0/index_hi.php
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze zdjęcia miast. Tutaj zamieszczam tylko zmniejszone obrazki, bo niestety się nie zmieszczą. Jak chcesz to w oryginalnych rozmiarach prześlę Ci na maila.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Albo takie widoczki. To też tylko pomniejszone przykłady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prześlij mi na maila ten obrazek. ![]() A jesli chodzi o kolory to każdy lubi co innego. Niektórzy dobierają kolory obrazów do ścian, a inni wręcz przeciwnie. Mi się wydaje, że jesli chcesz podkreślić obrazek to powinny to być raczej inne kolory niż te na ścianie. ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
wyslalam na maila obrazek. A tak przy okazji mozesz mi wyslac te obrazki na mialia (chodzi o NY kociaczki i panoramy miast). A tak poza tym to da sie przerobic obraz na czarno-bialy bez photoshopa itp? czyli dysponujac podstawowym wyposazeniem komputera??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Już odebrałam maila. Tak myślę że może byś spróbowała użyć jako podkładu koloru zielonego? Dla kontrastu z różowo-fioletowymi ścianami. Może być ciemniejszy i jaśniejszy, a taki sposób jak zrobiłaś, ale ja bym chyba zrobiła tylko jeden kolor. Obrazki powysyłam kolorowe i przerobione na czarno białe. A kolorowe na czarnobiałe przerabia się za pomocą Microsoft Office Picture Manager lub darmowego programu PhotoFiltre. Dzięki temu drugiemu programikowi możesz też wstawiać obrazki w fajne ramki i inne cudeńka z nimi robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
dzieki aneciu za obrazki. Doszedl mail
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
kobitki gdzies ktoraś z Was wrzucała fotkę plakatu pociętego i włożonego w antyramy a potem złożonego w całość na ścianie. cudnie to wyglądało ale nie mogę teraz tego znaleźć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.