|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
prawo jazdy teraz->kwiecień 2007
mam pytanie do wizażystek i wizażystów odnosnie aktualności w sprawie prawa jazdy. konkretnie interesuje mnie to jak to teraz wygląda. słyszałam że coś się zmieniło, coś ma się zmienić i już nic nie wiem
i jeszcze jedno ważne pytanie : ile teraz kosztuje kurs na prawo jazdy?? bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prawo jazdy teraz->kwiecień 2007
1000 zł + egzamin 150 przynajmniej tyle u mnie wynosi
a z tego co wiem mają dojść pytania odnoszące się do całorocznej jazdy na światłach i z pierwszej pomocy |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno powstało na wizażu forum Auto Mania
I tam kierujemy takie pytania. Poza tym o ile się orientuję na temat prawa jazdy Mania ma wiele ciekawego do powiedzenia Szczególnie jeśli wesprze się ją ... wyszukiwarką Przenoszę
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Szczegółowe nowe pytania testowe można znaleźć tutaj: http://www.naukajazdy.pl/aktualnosci...jazdy_790.html Jeśłi natomiast chodzi o ceny kursów, to zależy to przede wszystkim od regionu Polski i polityki OSK. Nawet we wrocławiu różnica w kursach może wynieśc do 400 zł!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.