|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię ubranka - WARTO ZAJRZEĆ! -wszystkie rozmiary!
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
zapraszam do nowego : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post11680592 WITAM W MOIM NOWYM WĄTKU!!! BARDZO CZĘSTO SĄ DOKŁADKI, DLATEGO PROSZĘ ZAGLĄDAĆ! ubrania są na 1 i 2 stronie!!! Zakładam nowy, bo mam bardzo dużo nowych rzeczy do wymianki, a starych już sporo wymieniłam i i nie chciałam tam robić bałaganu Postaram się wszystko ładnie uporządkować ![]() ZASADY: - Wysyłam listem poleconym priorytetem lub paczką - Rzeczy zawsze wyprane i wyprasowane (wymagam tego samego!!!) - Rzeczy zarezerwowane - obok napis "ZAREZERWOWANY/NA" - Rzeczy, których już nie mam - obok napis "NIE MA" - Nie odmieniam się z głupich powodów, typu "za małe", "za duże", ponieważ podaje dokładne wymiary rzeczy - Jeżeli ktoś chce jakieś dodatkowe zdjęcie lub dokładne wymiary to proszę śmiało pisać - WSZYSTKIE ciuchy są w stanie idealnym, a jeżeli coś jest z nimi nie tak to na pewno o tym napiszę!!! - Na pewno będą często dokładki ![]() - Niektóre rzeczy z wątku oddam bardzo łatwo, za inne jednak mogę być bardzo wybredna ![]() - NIE ZATAJAM WAD, PISZĘ O WSZYSTKIM I WYMAGAM TEGO SAMEGO (niestety już parę razy zdążyłam się przejechać na wizażankach właśnie z powodu zatajania pewnych rzeczy, jednak z większości wymianek jestem zadowolona )Szukam : Aktualnie potrzebuję najbardziej: bluzy nike, puma itp. i ogólnie fajne sportowe ciuchy znanych firm ![]() buty rozm. 38/39, [aktualnie najbardziej potrzebuję fajnych botków] Ale rozważę każdą propozycję ![]() Miłego oglądania
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-29 o 19:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię ubranka - WARTO ZAJRZEĆ! -wszystkie rozmiary!
Kurtki:
1. Super kurteczka zimowa na zimę ORSAY!!! Postanowiłam ją wystawić, ale będę bardzo wybredna i łatwo nie oddam ![]() Kurtka ma tylko jedną wadę -miałam ją na sobie 2 razy!!! W tym jeden raz zahaczyłam o jakieś krzaki i troszkę się porwała, ale mało co widać (zdjęcie nr 2) [zaszyta] Oddam za coś SUPER lub kilka rzeczy, bo w sumie do końca nie wiem czy chcę ją oddawać... Strasznie się podoba mojemu Tż i mi marudzi, żebym nie oddawała ![]() ŚLICZNY ODCIEŃ CZERNI, jednak nie wiem jak go opisać ![]() 3. biała w gwiazdki, śliczna, xs 4. rozm z metki to L, ale ja raczej powiedziałabym S, może M - NIE MA 5. Kurteczka niebieska HOUSE - za coś super rozm z metki to L, ale dobre też na M i S Taka uniwersalna, SUPER MATERIAŁ Miły w dotyku![]() 6. To taka bluzo - kurtka, jest SUPER W DOTYKU, bardzo polecam, też za coś fajnego, rozm M, dobre też na S i L - zdjęcie źle wyszło - kurteczka jest brązowa BARDZO POLECAM
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-03 o 08:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
1. niebieska tuniczka rozm. xs,s,m
2. złota tunika, miałam na sobie tylko raz w sylwesta - jest w taką jakby panterkę, mieni się, błyszczy i ma śliski ,fajny materiał rozm xs,s,m - NIE MA3. 4. 5. Śliczny long, bardzo polecam, łatwo nie oddam, bo bardzo fajnie się w nim wygląda - rozm z metki L, ale myślę, że i dobra byłaby na M, jak i nawet na XL kupiony w butiku moodo - NIE MA6. Żółty long H&M rozm 38
Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-28 o 17:10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
1.2. Czarna, długa, rozm M, z cekinami - NIE MA
3.4. Fajna w kwiatki, bardzo ładnie się układa rozm S,M 5.6. Rozciąga się, więc jest uniwersalna, bardzo polecam, z tyłu krzyżowane ramiączka, za coś fajnego
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-02 o 19:21 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
1. Spódnica - mam z wymianki, lecz okazała się za mała - to jest xs (miało być s, ale ja noszę s i jest za mała troszkę
) - dla zainteresowanych lepsze zdjęcie, bo bardzo mało widać - jest srebrna, mieni się na niebiesko trochę ![]() 2. Torebki - różowej NIE MA, został turkus
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 14:43 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
1. Golf, wiązany po boku - rozm M - NIE MA
2. Blado różowy sweterek H&M rozm 38 - NIE MA 3. Żakiecik niebieski rozm 38 4. bardzo fajne rozm S,M5. sweterek S 6. M Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-03 o 08:05 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnie miałam tylko raz na sobie na chrzcinach, są w idealnym stanie, śliczne, taki jakby zamsz, ze srebrnymi kamyczkami
Pierwsze 40, trzecie 39 drugich NIE MA
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 19:58 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
1. Pierścionek i bransoletka z prawdziwego srebra - uwielbiam je! dostałam od Tż kiedyś... jednak z kwiatuszka odpadł jeden kryształek, zaś bransoletka się porwała - jednak tak, że można ją łatwo zrobić - mnie się już nie chce, ponieważ noszę tylko złoto (pasuje do pierścionka zaręczynowego
) Ale polecam ![]() 2. Bransoletka z niebieskimi kryształkami - to już nie jest prawdziwe srebro, ale jest bardzo ładna ![]() 3. Tutaj brakuje jednego kolczyka, ale jak ktoś będzie zainteresowany to na pewno znajdę - jest gdzieś w domu, nie mogłam go znaleźć do zdjęcia ![]() 4. Pierścionki, kolczyki i orzełek (nie prawdziwe srebro [orzełek nie wiem]) 5. i 6. Mimo, że nie noszę srebra to i tak nie wiem czy chcę oddawać, bo uwielbiam to Łańcuszek i pierścionek od mojego Tż - PRAWDZIWE SREBRO ![]() UWAGA: NIE MA WSZYSTKICH PIERŚCIONKÓW ORAZ SREBRNEGO ŁAŃCUSZKA Z OSTATNICH DWÓCH ZDJĘĆ! Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 14:45 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
bluzeczki, jak coś zainteresuje to pytać o wymiary, bo jest ich dużo i nie chce mi się każdej osobno pisać
![]() CZWARTEJ NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 14:45 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
1. Koszula rozm uniwersalny takie M, S
2. Pomarańczowa ESPRIT śliski materiał ![]() 3. Paska niebieskiego z koralikami już nie mam. Ostatni pasek jest skórzany !
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-17 o 12:43 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
1. - tonik avon przeciwko wągrom - NIE MA
- samoopalacz kolastyna do jasnej karnacji (użyłam go zaledwie kilka razy, ale czuję jakby go było mało, więc może to być jako dodatek do czegoś tam )- balsam do ciała aloesowo oliwkowy I MAM JESZCZE TAKI SAM KREM DO RĄK 2. 4 tusze do rzęs - dwa pierwsze maybelline - jeden od ciotki z ameryki, drugi mam z wymianki (wymieniłam się, ale dziś dostałam w prezencie MF i będę używała tego ), ten czwarty odwrócony tyłem to jest volume glamour bourjois trzeci to też bourjois, to był taki jakby dodatek do tego czwartego...ostatni puder antybakteryjny przeciw niedoskonałościom do cery mieszanej i tłustej under twenty - ZOSTAŁ TYLKO OSTATNI TUSZ (bourjois)3.Perfumy od ciotki z ameryki spark, dwa cienie i krem do rąk - ZOSTAŁY TYLKO CIENIE 4. Typowo babskie książki "literatura na obcasach" "literatura w spódnicy" itp. W dolnym rogu jeszcze "adieu przypadki ksiedza grosera" i "balsam dla duszy dziewczyny" ![]() Zostały jeszcze: chodzmy razem, milosc w stanie wyzszej koniecznosci, - przepraszam, ze bez cudzyslowia, ale juz mi sie nie chcialo
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-23 o 12:21 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
KSIĄŻKI ![]() To są 4 bardzo fajne książki, nie wystawiałam ich, bo mi się bardzo podobały i nie chciałam ich oddawać, ale postanowiłam jednak, że się wymienię za ciuszki ![]() "Oddam męża w dobre ręce" i "A teraz będę szczęśliwa" to są książki tej samej autorki, mam w domu jej trzecią (bo podoba mi się jak pisze), ale jeszcze nie przeczytałam POLECAM Cena z okładki to 24,90 zł, są w idealnym stanie."Dziewczyna Spon$ora" też bardzo fajna, polecam, cena to 24,95 zł ![]() No i na końcu książka, która kiedyś chyba była w gazecie (dziewczyna w mieście aniołów", jej cena z okładki to 9,90 ![]() Przeczytałam już tą trzecią książkę "Rodzina na zakręcie" i dodaję 24,90
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 09:16 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
a tu książki z mniejszą dla mnie wartością, te oddam już łatwiej, mam nadzieję, że tytuły mniej więcej widać, ale napiszę na wszelki wypadek : chcialbym, zeby ktos gdzies na mnie czekal, kolory zycia, dobrana para, najlepsze przyjaciolki na zawsze, przemytnik, zamieszkac z szefem, nieodparta sila
Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-18 o 14:40 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
BYTY PUMY !
Wszystkie niedoskonałości są widoczne na zdjęciach, myślę, że są w dość dobrym stanie, spokojnie jeszcze można pochodzić, a na zdjęciach mogą wypaść niekorzystnie ze względu na to, że mogą być lekko brudne, jednak oczywiście przed wysyłką doprowadzę je do jak najlepszego stanu ![]() rozm 40 (jednak ja noszę 39 i są dobre) długość to OKOŁO 25,5, 26cm
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-18 o 15:07 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
Pierwsze dwie bluzy są to bluzy HOUSE ![]() Nie muszę się ich pozbywać, wręcz bardzo je lubię, ale chętnie wymienię na jakieś np. inne ciekawe, fajne bluzy Ciepłe Najlepiej rozm M.Pierwszy brazowy polarek jest to rozm S, druga bluza bardzo cieplutka rozm XS ![]() Ostatnia bluza to rozm M. ESPRIT - ZAREZERWOWANAWszystkie w stanie IDEALNYM!
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 19:10 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
DRUGIEJ NIE MA
Piątą bluzeczkę mam z wymianki, jednak na zdjęciu nie było widać rozcięcia z przodu, a wymiarki były zmierzone z tyłu ;| Tak więc polecam komuś kto ma ładny brzuszek, bo wygląda na serio bardzo fajnie do np. kolczyka w pępku ja urodziłam dziecko i już takich bluzek nie noszę![]() CZWARTEJ NIE MA
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-05 o 07:32 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Tusz xxl z Ameryki
do końca nie wiem czy chcę oddać, choć w sumie mam inny, bardzo dobry ![]() spodnie S spódniczka w kratkę H&M szara bluza rozm M., rękawki 3/4 GAP z usa![]() Błyszczyk maybelline ciemny róż wpadający w czwerwień
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-28 o 15:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

Postaram się wszystko ładnie uporządkować

do końca nie wiem czy chcę oddać, choć w sumie mam inny, bardzo dobry