|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Oeparol-Krem przeciw zmarszczkom AWC
Witam
Chciałaby się dowiedzieć czy ww krem można gdzieś kupić.Od ponad tygodnia szukam w stacjonarnych aptekach oraz przeszukuje internet i ciągle nic Czytałam dużo pozytywnych opini na temat tego kremu i bardzo zalaży mi na kupnie chociaz jednej tubki
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oeparol-Krem przeciw zmarszczkom AWC
moj byl kupiony w tej drogerii
http://www.inermis.pl/index.php?szuk...k=&sort=&kto=2 chodz teraz widze ze maja tylko regenerujacy na stanie. Na innym forum przeczytalam ze podobno go wycofuja. Potwierdzic tego nie moge wiem tylko ze zel pod oczy zostal jakis czas temu wycofany. najlepiej napisac do firmy i spatyc sie czy nadal go produkuja, a jesli tak to poprostu poprosic w aptece zeby go sprowadzili jesli nie maja na stanie. Wiele aptek tak robi. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oeparol-Krem przeciw zmarszczkom AWC
Już pisałam
Wycofali go ze sprzedaży .. Tyle że miałam cichą nadzieję,że może ktoś ma dostęp u siebie w jakimś sklepie albo że może kupił sobie więcej sztuk i mógłby mi odsprzedać jedno opakowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Czytałam dużo pozytywnych opini na temat tego kremu i bardzo zalaży mi na kupnie chociaz jednej tubki

Wycofali go ze sprzedaży