|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co byście zmieniły????
dużo dzieewczyn chciało by miec kręcone długie włosy...ja odkąd pamietam zawsze miałam jedną fryzurę, pół długie włosy, lekko krecone, nic innego nie da sie z nimi zrobić, na dłużaszą mete nie da sie wyprostowac, a jednk chciałbym coś zmienić w swoimi image,mam dośc cały czas tego samego wyglądu...Kobietki wierze, w was...radźcie coś...każda uwaga bedzie dla mnie cenna..buziaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: co byście zmieniły????
Ale masz super włoski!! Wierzę, że Ci się już znudziło, ale myślę, że nie powinnaś się zmieniać. Wiesz jak ostatnio byłam u fryzjera to przyszła taka dziewczyna w długich, kręconych, spiętych bardzo ciasno włoskach. Nic ciekawego. Ale fryzjerki się za nią zabrały i wyczarowały takie loki, że aż mnie zamurowało. Wiesz co robiły(bo patrzyłam)? Najpierw wysuszyły włosy suszarką z dyfuzorem. Powstała burza włosów. A potem brały, zaczynając od dołu, cienkie pasemka. Takie pasemko wyprostowywały, skręcały wokół własnej osi i spryskiwały jakimś mocnym lakierem. I koniec!! A efekt byl piorunujacy!! Może i Ty spróbujesz tylko odświeżyć swoje loczki. Pozdrawiam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
heheh. dyfuzor używam na co dzień,a ze skręcaniem włosów samej ciężko, ale raz na jakiś czas można sobie zafundować taką wizytę...tyle ze chodzi o to aby coz zmienić w sobie a nistsety cięzko tu cos poradzić...
![]() ![]() *> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mnie też podobają się takie loki jak masz na zdjęciu.Rozumiem, że Ci się znudziły, ale myślę, że u fryzjera to nie ma co z nimi robić.Proponowałabym raczej poszperać trochę i znależć kilka ciekawych upięć do takich włosów.Wtedy będziesz wyglądać inaczej każdego dnia i nie będzie nudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: co byście zmieniły???? [OT[
Lady ja troche off topic..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej! Mam kilka znomych kobiet z włsami podobnymi do Ciebie. Doskonałym rozwiazaniem bedzie poprostu wycieniowanie ych włokow tak, aby sprawiały wrazenie "lżejszych" no i skrócenie ich odrobinkę. Bardzo ładnie też wygladają na takich ciemnych włosach cieniutkie pasemka w jakimś kontrastujacym koloze. Nawt bardzo jasne! Lub czerwone. Zawsze to będzie jakaś odmiana, a loczki pozostaną. Spróbuj naprawdę warto! Widziałam!
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hallo pokrecona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MOZE JE TROSZKE WYCIENIUJ TAK JAK NA ZDJECIU DRUGIM, TROSZKE ZROB BALEJAZU, ROZSWIETLAJACEGO ALBO CZERWONE PASMA CZASEM WARTO ZASZALEC JAKO MLODA MAMUSKA!!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.