co byście zmieniły???? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-05-26, 18:58   #1
sweetgirl24
Przyczajenie

GG do sweetgirl24

co byście zmieniły????

dużo dzieewczyn chciało by miec kręcone długie włosy...ja odkąd pamietam zawsze miałam jedną fryzurę, pół długie włosy, lekko krecone, nic innego nie da sie z nimi zrobić, na dłużaszą mete nie da sie wyprostowac, a jednk chciałbym coś zmienić w swoimi image,mam dośc cały czas tego samego wyglądu...Kobietki wierze, w was...radźcie coś...każda uwaga bedzie dla mnie cenna..buziaczki
sweetgirl24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-26, 20:21   #2
*Natalia*
Raczkowanie

Re: co byście zmieniły????

Ale masz super włoski!! Wierzę, że Ci się już znudziło, ale myślę, że nie powinnaś się zmieniać. Wiesz jak ostatnio byłam u fryzjera to przyszła taka dziewczyna w długich, kręconych, spiętych bardzo ciasno włoskach. Nic ciekawego. Ale fryzjerki się za nią zabrały i wyczarowały takie loki, że aż mnie zamurowało. Wiesz co robiły(bo patrzyłam)? Najpierw wysuszyły włosy suszarką z dyfuzorem. Powstała burza włosów. A potem brały, zaczynając od dołu, cienkie pasemka. Takie pasemko wyprostowywały, skręcały wokół własnej osi i spryskiwały jakimś mocnym lakierem. I koniec!! A efekt byl piorunujacy!! Może i Ty spróbujesz tylko odświeżyć swoje loczki. Pozdrawiam!!
*Natalia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-26, 21:26   #3
sweetgirl24
Przyczajenie

GG do sweetgirl24

heheh. dyfuzor używam na co dzień,a ze skręcaniem włosów samej ciężko, ale raz na jakiś czas można sobie zafundować taką wizytę...tyle ze chodzi o to aby coz zmienić w sobie a nistsety cięzko tu cos poradzić..., ale dziękuję za głos wsparcia, buziaczki dla natalii, a co z reszta opinii...dziewczyny ruszcie głowami, wierze w WAS
*>
sweetgirl24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-28, 22:34   #4
karotka
Raczkowanie

Mnie też podobają się takie loki jak masz na zdjęciu.Rozumiem, że Ci się znudziły, ale myślę, że u fryzjera to nie ma co z nimi robić.Proponowałabym raczej poszperać trochę i znależć kilka ciekawych upięć do takich włosów.Wtedy będziesz wyglądać inaczej każdego dnia i nie będzie nudno
karotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-28, 23:24   #5
xanka
Zadomowienie

GG do xanka
Re: co byście zmieniły???? [OT[

Lady ja troche off topic.. czy jestes z Kielc? mam wrazenie jakbym Cie juz gdzies, kiedys widziala
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-30, 12:02   #6
Szczęśliwa
Zadomowienie

Hej! Mam kilka znomych kobiet z włsami podobnymi do Ciebie. Doskonałym rozwiazaniem bedzie poprostu wycieniowanie ych włokow tak, aby sprawiały wrazenie "lżejszych" no i skrócenie ich odrobinkę. Bardzo ładnie też wygladają na takich ciemnych włosach cieniutkie pasemka w jakimś kontrastujacym koloze. Nawt bardzo jasne! Lub czerwone. Zawsze to będzie jakaś odmiana, a loczki pozostaną. Spróbuj naprawdę warto! Widziałam!

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-30, 12:55   #7
ziuzia
Raczkowanie

Hallo pokrecona Ja zgadzam sie z ewcia_whitney, ze powinnas rozjasnic swoje wloski jakims baleyage'em lub pasemkami. Nie wiem, czy cieniowanie jest dobrym pomyslem bo widze, ze Twoje kudelki maja tendencje do "puszenia" i mogly by byc zbyt "duze" Moglabys tez uzywac jakis srodkow nablyszczajacych do ich ukladania (wosku, brylantyny, itp) zeby kolorek stal sie glebszy. Znalazlam propozycje baleyage'u dla Ciebie. Pozdrowionka!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ekstra.jpg (24,8 KB, 3 załadowań)
ziuzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-05-31, 21:05   #8
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

MOZE JE TROSZKE WYCIENIUJ TAK JAK NA ZDJECIU DRUGIM, TROSZKE ZROB BALEJAZU, ROZSWIETLAJACEGO ALBO CZERWONE PASMA CZASEM WARTO ZASZALEC JAKO MLODA MAMUSKA!!
CALUSKI DLA SLICZNEGGO DZIDZIUSIA
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz13[1].jpg (29,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-wlosy.jpg (34,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwień3.jpg (8,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwień4.jpg (12,3 KB, 0 załadowań)

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości