|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Buty do sukienki
Witam
Chciałabym żebyście poradziły mi jakie buty będą pasowały do tej sukienki. Torebkę dobrałabym raczej pod kolor butów. Chcę ją założyć na wesele. Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie Sukienka numer 2 Dodam, że mam takie ale chyba są trochę za ciemne do tej sukienki http://www.deichmann.com/DK/da/shop/...er-damesko&s=9 Z góry dzięki Edytowane przez twist49 Czas edycji: 2015-06-08 o 21:18 Powód: buty |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Buty do sukienki
Mysle ze do tej sukienki najlepsze beda klasyczne nudziaki z delikatnym noskiem.<ciach>
Bo niebieska sukienka i niebieskie buty... jakos tego nie widze :/ Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-06-09 o 07:22 Powód: nieopłacona reklama |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te lamówki na sukience są czarne czy granatowe? Jeżeli granatowe, to...moja miłość dla kolorystycznie oszczędnych stylizacji podpowiada mi, że do tej sukienki ładnie by było założyć granatowe buty, a torebkę jakąś jaśniejszą, może pod kolor góry sukienki, jako jasny akcent pośrodku sylwetki. Nude...nude to nuda. Ilekroć widzę, że ktoś komuś po raz sześćset sześćdziesiąty szósty poleca nude, to mi się aż przykro robi. Ale fakt, nude też by pasowało A może łososiowe? A może jakiś złamany róż?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
skoro kiecka ma już 3 kolory, to kolejny na butach może spowodować, że kiecka zacznie wyglądać pstro lub budyniowo-nudno (w zależności od odcienia tego różu).
nude to w takich wypadkach bezpieczny złoty środek
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Może białe?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że białe mogłyby wygladąć fajnie.
tyle że znaleźć ładne białe buty, które nie wyglądają tandetnie lub ślubnie... w ubiegłym sezonie był na nie szał, a mimo to nie znalazłam żadnych, które by mnie zachwyciły
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, ja kupowałam jakieś 2-3 lata temu i trafiłam fajne. Ale później się już za białymi nie rozglądałam, więc nawet nie wiem, jakie są w sklepach.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

A może łososiowe? A może jakiś złamany róż?