|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Aparat stały Damona czy zwykły metalowy ?
We wtorek mam zakładany aparat i nadal nie mogę się zdecydować który wybrać mam do wyboru Damona lub zwykły metalowy... Liczę na waszą pomoc . Wiem , wiem może i taki wątek już istnieje , ale nie mam czasu ; ) Z góry dziękuje
![]() Bardzo proszę o pomoc piszcie czym się różnią i który lepszy, który bardziej warto kupić. Naprawdę potrzebuję waszej pomocy! Sama nie jestem w stanie wybrać gdyż mało wiem czym się różnią itp . Edytowane przez parabolee Czas edycji: 2012-11-18 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparat stały Damona czy zwykły metalowy ?
Ja myślę, że jak zapytasz wujka Google o to, czym charakteryzują się oba aparaty, to Ci powie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja mam damona i sobie chwalę. ruszyły mi ząbki na dole (a przecież noszę dopiero miesiąc!) nie jest taki nachalny jak zwykły druciak (nie ma gumek, i wydae mi się, że zamki są mniejsze przez to) krótszy okres noszenia, mniej bólu (tak mi się wydaje). DAMON!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
A może coś zupełnie innego? Nie myślałaś o metodzie Clear Aligner? Mój chłopak miał aparat typu Damona i wcale nie był zadowolony. Bardzo go podrażniał, a kuracja trwała półtora roku dłużej, niż było to przewidywane. Podobno Clear Aligner jest dużo mniej szkodliwy a leczenie trwa krócej. Jedyny minus to oczywiście koszt, ale jeśli dasz radę finansowo, myślę, że nie warto się męczyć. Więcej o tej metodzie możesz poczytać tutaj: http://kobieta.info.pl/pielgnacja-tw...-clear-aligner
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.