|
Notka |
|
Depilatory Braun Silk-épil 7 sprawdź opinię wizażanek |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja niespodzianka Braun Silk-epil
Zacznę od tego, że zrobiliście mi oooogromną niespodziankę, nie spodziewałam się, że zostanę wybrana do testów depilatora.
![]() Mam depilator ale jest już staruszkiem ma ok. 7 lat i wcale go nie używałam ponieważ mam pękające naczynka na nogach, nie chciałam podrażniać dodatkowo skóry, no i bolała mnie ta depilacja niemiłosiernie. Do depilacji używałam maszynek i kremów. Pierwsze wrażenie już mogę opisać. Depilator jest bardzo starannie wykonany, w zestawie jest ładowarka, szczoteczka do mycia twarzy, końcówka, która zamienia depilator w golarkę, końcówki do depilacji bikini, twarzy i taka normalna bez nasadek wibrujących, jest jeszcze woreczek, który pomieści wszystko. Szczoteczka: Od jakiegoś czasu myję twarz szczoteczką z rossmana i ściereczką muślinową, stan mojej skory poprawił się, nie mam zaskórników i zawsze mam uczucie, że porządnie zmyłam makijaż. Dzięki tej szczoteczce moja twarz będzie jeszcze bardziej zadbana, chociaż jakiś piorunującej różnicy ne widzę, ale to dopiero 4 dni, zobaczę dalej. Jest to taki miły gadżet a że jestem wielbicielką takich nowości to używam jej z prawdziwą przyjemnością, szczoteczka jest solidna jest na dwa paluszki i na razie się nie rozładowała. Depilator: Jestem zaskoczona ![]() Akumulator na razie trzyma bez dodatkowego ładowania od nowości. Końcówką do precyzyjnej depilacji ogoliłam wąsik również prawie bezboleśnie ![]() Golarka: Nie miałam odwagi wydepilować pach, zmienilam końcówkę i bezboleśnie ogoliłam pachy i okolice bikini, nie sprawiło mi to żadnego problemu. Jak do tej pory depilator zaskoczył mnie bardzo pozytywnie ![]() C.D.N. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.