|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Listopad: ubrania, buty, książki, biżuteria!
Do wymiany:
1. Botki, ciemnobrązowe, nowe - przeszłam się tylko do sklepu w nich, są za duże, rozm. 39, w środku "flausz", stan idealny 2. Szpilki czarne Graceland, założone tylko na studniówkę 3. Spodnie wrangler, W28 L32 SARA, krawcowa lekko zwężała nogawki, ale nie widać śladów, stan bdb 4. Spodnie Tally Weijl, rozm. 34/6 (xs), stan dbd 5. Biała koronkowa bluzka z "żabotem" z kokardek, prześwitująca, rozm. 38(m), stan bdb 6. Koszulka nocna, stalowoszara, z koronką na dekolcie i koronkowym rozcięciem na udzie, oderwałam metkę, rozm. s/m Edytowane przez 201701261449 Czas edycji: 2015-11-10 o 19:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Listopad: ubrania, buty, książki, biżuteria!
7. Miętowa koszulka nocna w szare groszki, z szarą koronką, rozm. 38, stan bdb
8. Czarna sukienka Pretty Girl, rozm. xl (42) - ale rozmiarówka diablo zawyżona, pasuje na M (38), materiał "satynowy", ozdobne zakładki na dekolcie, nieużywana 9. Gorset Ann Summers, rozmiar (size: 36C Euro: 80C), stan bdb, kolor od nowości jest lekko przydymiony, to nie ostra czerwień 10. Spódniczka House, rozm. L, ale dość mała elka - bardziej jak M, stan bdb, ubrana dwa razy 11. Koszula, prześwitująca lekko, pseudo-skórka na wstawkach, na metce rozm. 22 (made in italy), noszona jako M/L, stan bdb |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
12. Czarne spodnie, guma w pasie, New Yorker, deseń w romby, tregginsy, guma w pasie jest wszyta nowa, w jednym, niewidocznym miejscu jest malutkie zadrapanie od wieszaka, stan db
13. Etolka, szal, sztuczne futerko - odpięłam od nowego płaszcza, może komuś się przyda, nowy 14. Baleriny sinsay, rozm. 39, kolor camel, założone raz, za duże dla mnie, stan bdb 15. Biżuteria sztuczna: - łańcuszek czarny z miętową jaskółką - komplet 3 miętowo-złotych bransoletek - komplet 3 bransoletek : złota, drewniana z dżetami złotymi i czarno-złota - komplet 2 : złota i drewniana - bransoletka z napisem dream (napis lekko miedziany się robi!) -metalowa, stylizowana bransoletka - nausznica, kolczyk na całe ucho w kształcie węża, nowy -bransoletka czarno-złota -bransoletka czarno-biała na magnes 16. Wisior trójkąty, wisior czarny 16. Książki, poradniki - pielęgnacja skóry, włosów, ramion i biustu, paznokci - 120 godzin, czyli upadek pewnego dżentelmena, J. Dobrowolski -kryminalne przypadki Daisy D., Smierć w posiadłości Wentwaterów, C. Dunn 17. Chusta ludowa, stan idealny, nowa 18. Biały golf, gładki, stan idealny/bdb (założony 2 razy) Wszelkie pytania, dodatkowe zdjęcia, rozmiary, realne kolory - proszę pytać, podeślę, gdy tylko znajdę czas. Wymienię się na kosmetyki/perfumy/ubrania/książki, tak, by wartości były mniej więcej takie same. NIE SZUKAM: Farb do włosów, używanej bielizny, komedii romantycznych, rzeczy do domu (łapacze kurzu/figurki/durnostojki/chemia domowa - nie)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za koszulkę nocną nr 6
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.