|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak wymiksowac sie ze wspolnych swiat?
Hej dziewczynym potrzebuje porady.
Ja i moj partner zamierzamy spedzic pare dni swiat na wyjezdzie. Nie mieszkamy w Polsce, do domu za daleko, wiec zaplanowalismy wyjazd w gory. Niestety ale popelnilam blad i zaproponowalam kolezance i jej mezowi aby sie do nas przylaczyli. Nie bylo to oficjalne zaproszenie a raczej sugestia na ktora ona sie ucieszyla. Niestety ale moj facet absolutnie na wspolny wyjazd sie nie zgadza, twierdzac ze za nimi nie przepada. Znamy sie bardzo krotko, raczej ja sie z nia kumpluje, aczkolwiek panowie spotkali sie okazjonalnie kilka razy. Wiec moja prosba do Was...jak sie z tego wymiksowac nie urazajac kolezanki, bo bardzo ja lubie i nie chcialabym urywac znajomosci. Z gory dziekuje.
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak wymiksowac sie ze wspolnych swiat?
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-11-24 o 11:11 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Doris!
Tak wiem, lepiej nie kombinowac, tylko powiedziec wprost. Ale to wcale nie takie proste, bo nie chce aby sie zorientowala jaka jest prawda. I nie chce jej zrobic przykrosci. Kurcze romantyczna eskapada odpada bo jedziemy z 4letnia coreczka. Ale mam nadzieje ze jak powiem ze chcemy swieta spedzic rodzinnie to zrozumie.
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle masz racje
Dlatego tak lubie czytac Twoje posty!
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
odmawianie jest niezreczne tym bardziej ze moze juz kupili bilety i dokonali rezerwacji w hotelu.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz jej, ze Twoj partner sie nie zgodzil, a myslalas, ze sie zgodzi.
Mysle, ze predzej obrazi sie, jak bedziesz cos robic, zeby "sie wymiksowac" albo tlumaczyc jej, ze to byla "tylko sugestia". |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Nie szukaj wymówek bo ona się zorientuje, że kłamiesz. A prawda nie jest taka straszna.
Tylko nie mów, że jej nie polubił. Po prostu: TŻ chce świąt rodzinnych, jak wyżej pisano. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Dlatego tak lubie czytac Twoje posty!