|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pilne Pytanie
Dzień dobry mam pewien problem docztyczy on rozszerzonych naczynek na policzkach czyli rumieńców jak wszyscy wiemy niedługo będzie sylwester niom i w zwiazku z nim chcialbym dowiedzieć się od specjalisty jaki wybrac koloru ubrania ? koszulki (podkoszulka), aby moje rumieńce nie rzucaly się, aż tak bardzo w oczy bo slyszałem, że kolor ubrania też ma na to wpływ, ale niestety kolory zapomniałem. Jeśli miałaby Pani dla mnie jeszcze jakieś fachowe porady w tym temacie to bardzo proszę o porade. Zaznacze ze stosuje krem Iwostin na naczynka troszke pomaga ale pewnie trzeba więcej czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilne Pytanie
Krzysiu, to raczej pytanie na forum "Wizazystka" - od siebie odradzam kolory fioletowy, rozowy i blekity z domieszka czerwieni
![]() Jesli bedziesz mial jeszcze jakies pytania odnosnie pielgnacji swojej cery, skorzystaj przed zalozeniem watku z wyszukiwarki forum (patrz:pasek nad watkami, "Szukaj"), bylo juz wiele watkow odnosnie pielegnacji cery podobnej do Twojej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ Twój wątek odnosi się stricte do kolorystyki - przerzucę na sąsiednie forum, wizażystkowe
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hmmmm, na pewno nie ciepłe kolory
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Niejestem pewna ale chyba kolor zielony neutralizuje zaczerwienione policzki, są specjalne zielone korektory do zamaskowania pajączków więc może ubranie w tym kolorze również pomorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.