|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]() NOWA - wymienię używane Coco Chanel i Escada Sentiment
Witam serdecznie!
Na wizażu jestem od lat, ale tylko czytam. Ponieważ zamarzyły mi się wiosenne, nowe perfumy ![]() 1. 50 ml edp Coco Mademoiselle Chanel, oczywiście oryginalna, używana z trudem, bo mi się nigdy nie spodobała, choć wiem, że jest b. lubiana(ubytek nieznaczny - ok. 1 cm butli, widać na zdjęciu), przywieziona z Londynu, bez kartonika (wyrzuciłam po odpakowaniu). 2. Escada Sentiment, edt 75 ml, też oryginał używany, zużycie większe (ok. 2.5 cm na 11 cm płynu, jakie mieści flakonik - mierzyłam linijką). Zamienię chętnie na: niewielkie flakoniki oryginalnych perfum "letnich", w każdym razie ciepłych, raczej nie typowych "świeżuchów": np. coś z AA Guerlaina, Tumulte Lacroix, Angel Peony czy inne ciekawe. Może też być fajna kolorówka wyższopółkowa (ale naprawdę mało zużyta, jeśli mogę pokaprysić... ![]() Jestem z Warszawy, chętnie umówię się gdzieś w Centrum na osobistą wymianę i sprawdzenie, czy wszystko ok. Pozdrawiam serdecznie! Joanna |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: NOWA - wymienię używane Coco Chanel i Escada Sentiment
Ja mam 90ml z 93ml CHAMPES -ELYSEES Gueraina w metalowym zamkniete w specjalnym dekoracyjnym flakonie ,edycja limitowana ,jest jeszcze kartonik i banderola z firmowego salonu i cos jeszcze musialabym Ci dolozyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Do ewapaliszyn - dzięki za ofertę - muszę obwąchać w perfumerii, bo nie pamiętam, czy mi się podoba.
Basia39 - na razie nic upragnionego nie wypatrzyłam, ale dzięki... |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A może zainteresuje Cie Angel Violette 1/3 z 25 ml EDP, oczywiście cos jeszcze bym poszukała, interesuje mnie escada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Posiadam letni zapach Versus Versace Time for pleasure. Z pojemności 125ml pozostała połowa. Zapach to kumulacja owoców leśnych z morela w tle.
#7 |
Gość
|
Kasienka2883 dzieki, tego Angela też lubie, ale jednak trochę go mało chyba
![]() Neonka28, dzięki za propozycje, w czwartek może uda mi się obwąchać w perfumerii tego Versusa, bo nie znam. |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja mam Ysatis de Givenchy 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moze u mnie cos wpadnie Ci w oko za Coco?
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wątek zamykam do wyjaśnienia sprawy-jego autorkę proszę o kontakt na PW.
Aby w przyszłości uniknąć takich sytuacji, prosze zdecydować, czy angażujemy uwagę Wizażanek w wymiany na Targowisku, czy też korzystamy z innej drogi pozbycia się kosmetyków. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-05-03 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.