Nie jestem dla swojego chłopaka najpiękniejszą dziewczyną:( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-01, 18:39   #1
uzytkownik0401
Przyczajenie

Nie jestem dla swojego chłopaka najpiękniejszą dziewczyną:(

Witam. Wiem że to jest logiczne i taka już natura, ale NIGDY wczesniej o tym nie myślałam takimi kategoriami. Dzisiaj uswiadomiłam sobie że dla mojego ukochanego, ktorego kocham (mam nadzieje wzajemnie), nie jestem najładniejsza dziewczyną . Nawet jesli jest zakochany to wiem ze ma oczy, mogę mu się podobać bardzo, ale wiem że sa kobiety ktore podobają mu się bardziej odemnie... Mam tutaj na mysli wyglad zewnetrzny, twarz.... Normalnie sie zdolowalam, czuje sie jakby mi ktos rzucil w twarz kubel zimnej wody... Wiem ze wyglad to nie wszystko, ale uczucie w zwiazku to nie tylko milosc za wnetrze czlowieka Tak mozna kochac brata, mame, przyjaciol... A jesli na internecie, na ulicy itd widzi piekniejsze kobiety to pewnie w glowie mnie porownuje, ze jestem ladna ale brzydsza od tej czy innej... Naprawde nie wiem co robic, nigdy wczesniej nie mialam takiej swiadomosci. Jak Wy z tym zyjecie? Odechcialo mi sie wziazkow.. mam ochote sie odkochac i zamknac w domu.. Jaki sens w zakochaniu skoro zawsze bedzie ktos Lepszy odemnie? Stracilam ochote na malowanie sie, ladne ubieranie bo w sumie po co.. Rownie dobrze moge byc nie ladna, i tez bedzie podziwial inne dziewczyny... Nie ma dla mnie w takim razie roznicy czy ladniejsza dla niego jest jedna dwie, czy tysiac... Sam fakt ze jestem dla niego brzydsza od ' jakichs'..

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2017-06-01 o 19:35 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
uzytkownik0401 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 18:46   #2
Trzepotka
Zakorzenienie

Dot.: Nie jestem dla swojego chłopaka najpiękniejszą dzieczyna:(

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 18:52   #3
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uzytkownik0401 Pokaż wiadomość
Witam. Wiem że to jest logiczne i taka już natura, ale NIGDY wczesniej o tym nie myślałam takimi kategoriami. Dzisiaj uswiadomiłam sobie że dla mojego ukochanego, ktorego kocham (mam nadzieje wzajemnie), nie jestem najładniejsza dziewczyną . Nawet jesli jest zakochany to wiem ze ma oczy, mogę mu się podobać bardzo, ale wiem że sa kobiety ktore podobają mu się bardziej odemnie... Mam tutaj na mysli wyglad zewnetrzny, twarz.... Normalnie sie zdolowalam, czuje sie jakby mi ktos rzucil w twarz kubel zimnej wody... Wiem ze wyglad to nie wszystko, ale uczucie w zwiazku to nie tylko milosc za wnetrze czlowieka Tak mozna kochac brata, mame, przyjaciol... A jesli na internecie, na ulicy itd widzi piekniejsze kobiety to pewnie w glowie mnie porownuje, ze jestem ladna ale brzydsza od tej czy innej... Naprawde nie wiem co robic, nigdy wczesniej nie mialam takiej swiadomosci. Jak Wy z tym zyjecie? Odechcialo mi sie wziazkow.. mam ochote sie odkochac i zamknac w domu.. Jaki sens w zakochaniu skoro zawsze bedzie ktos Lepszy odemnie? Stracilam ochote na malowanie sie, ladne ubieranie bo w sumie po co.. Rownie dobrze moge byc nie ladna, i tez bedzie podziwial inne dziewczyny... Nie ma dla mnie w takim razie roznicy czy ladniejsza dla niego jest jedna dwie, czy tysiac... Sam fakt ze jestem dla niego brzydsza od ' jakichs'..
Po prostu nie próbuję rozpaczliwie być najlepsza na świecie. Jak dla siebie jestem brzydsza od "jakichś" to dla niego też będę, no i co? Ja wiem, że istnieją przystojniejsi mężczyźni od mojego, ale nigdy go nie porównuję i nie chciałabym w nim niczego zmienić, więc dlaczego miałabym sądzić, że on nic innego nie robi, tylko szuka sobie ładniejszej. Generalnie życie jest prostsze, kiedy nie ma się oczekiwań żywcem wyjętych z Disneya.
Ewentualnie jest opcja, że twój chłopak pomógł ci się tak poczuć, ale to już byłaby inna historia.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 18:53   #4
uzytkownik0401
Przyczajenie

Nie

Na takiej ze na calym swiecie ( a juz na pewno w 400 tys miescie( jest ze 100 tys. kobiet. Jest zerowa szansa ze beda ta NAJ dla kogokolwiek... Nawet jakbym byla super piekna i sie mna zachwycali mezczyzni to wiadomo ze w innym czasie, w innym miejscu nawet na glupim internecie, zobacza dziewczyne ktora dla nich bedzie jeszcze piekniejsza... Olalabym to gdyby nie to ze mam chlopaka ktorego kocham.. I on tez jest facetem.. Nie wierze w to ze dla zakochanej osoby droga polowa jest najpiekniejsza. Moze sie nie interesujesz innymi, ale oczami widzisz ze z urody jest ktos piekniejszy.. Tak poprostu.
Stary 2017-06-01, 18:55   #5
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
Nie

Na takiej ze na calym swiecie ( a juz na pewno w 400 tys miescie( jest ze 100 tys. kobiet. Jest zerowa szansa ze beda ta NAJ dla kogokolwiek... Nawet jakbym byla super piekna i sie mna zachwycali mezczyzni to wiadomo ze w innym czasie, w innym miejscu nawet na glupim internecie, zobacza dziewczyne ktora dla nich bedzie jeszcze piekniejsza... Olalabym to gdyby nie to ze mam chlopaka ktorego kocham.. I on tez jest facetem.. Nie wierze w to ze dla zakochanej osoby droga polowa jest najpiekniejsza. Moze sie nie interesujesz innymi, ale oczami widzisz ze z urody jest ktos piekniejszy.. Tak poprostu.
No i super, ale... kto ci powiedział, że MUSISZ być naj? Bo dla mnie to właśnie wychowanie na disnejach i romantycznych filmach.
Ukochana osoba znajduje się jakby w osobnej kategorii ludzi jeśli chodzi o urodę. Nie podlega, jak dla mnie, takim wprost porównaniom.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 18:58   #6
OldWorldBlues
mad lad

Dziewczyno, masz ze sobą poważny problem. I wcale nie chodzi tu o Twój wygląd.

Ile Ty w ogóle masz lat?
Stary 2017-06-01, 18:59   #7
uzytkownik0401
Przyczajenie

Myslisz ze moj chlopak czy czyjkolwiek nie porownuje mnie do innych?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

24.. serio zdolowalam sie odechcialo mi sie dbac o swoj wyglas. serio. Chyba to oleje calkowicie..
Stary 2017-06-01, 19:06   #8
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:

[/COLOR]24.. serio zdolowalam sie odechcialo mi sie dbac o swoj wyglas. serio. Chyba to oleje calkowicie..
Ale że co, tak nagle ni stąd ni zowąd przyszło Ci do głowy, że ileś tam kobiet na świecie jest od Ciebie ładniejszych, w sensie, że to nie Ty jesteś najładniejsza na świecie, i tylko z tego powodu postanowiłaś przestać o siebie dbać i nigdy nie być w żadnym związku?
Serio?
Łoł To się nazywa robić problem z
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 19:08   #9
uzytkownik0401
Przyczajenie

Zwiazek ok, ale jesli juz sie na serio zakochalam to teraz taka swiadomosc boli..
Stary 2017-06-01, 19:09   #10
Takaonaona
Przyczajenie

Ale to przecież naturalne, że nikt nie jest najpiękniejszy, bo musielibyśmy być klonami. Najważniejsze, aby dla tej drugiej osoby być wyjątkowym w każdym aspekcie, a niekoniecznie najlepszym czy najpiękniejszym.

Dlaczego uważasz w taki sposób? Masz po prostu doła? Czy on Ci coś powiedział? A może zauważyłaś jakieś zachowanie Twojego chłopaka, które Cię zabolało?

Możesz po prostu porozmawiać ze swoim chłopakiem, podpytać, może usłyszysz parę komplementów, które podniosą Twoją samoocenę
I przede wszystkim dbaj o siebie! Nic tak nie podnosi zainteresowania u płci przeciwnej jak samo to, że Ty się sobie podobasz i jesteś świadoma swoich zalet!
Takaonaona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 19:11   #11
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Miłość nie oznacza ślepoty. Świadomość, że po tym świecie tupta ogromna ilość przystojnych, ładnych, cudnych ludzi nie znaczy, że się nie kocha partnera.

Ja zauważam, wiem że jest mnóstwo facetów przystojniejszych od mojego, ale nie porównuję. Tego wybrałam i tego chcę, na tego lecę w podskokach, kropka
Stary 2017-06-01, 19:45   #12
stesia
Zakorzenienie

Dot.: Nie jestem dla swojego chłopaka najpiękniejszą dziewczyną:(

jesteś trolem, wymyślasz problemy z tyłka czy masz jakieś problemy z samoakceptacją?
też zdaje sobie sprawę że nie wyglądam jak miss, ale co z tego, nie zamierzam ani z tego powodu zamykać się przed facetami ani przestawać dbać o siebie.
no i skoro aż tak boli cię świadomość że dla niego nie jesteś najpiękniejsza to czemu stwierdzasz że nie warto dbać o siebie a co za tym idzie sprawiasz że możesz wyglądać gorzej?
stesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 20:16   #13
QueenOfHearts
Rozeznanie

Autorko,
co się stało?
Twój facet okazał ci, że mu się nie podobasz?
Stary 2017-06-01, 20:17   #14
karolowanka
Rozeznanie

moj TZ tez nie jest dla mnie najprzystojniejszym facetem na swiecie, a nie kocham go jak brata

co wiecej, mam oczy i widzialam paru facetow w zyciu, ktorzy wygladali lepiej od niego. I nadal uwazam, ze nasz zwiazek ma sens, bo nie chodzi w nim tylko o wyglad (chociaz uwazam, ze tz wyglada na prawde dobrze)

AHA Dla mojgo TZa tez nie jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie. Boze jaka toksyczna relacja
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 20:59   #15
mirabelka3690
Zakorzenienie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;74315946]Ale że co, tak nagle ni stąd ni zowąd przyszło Ci do głowy, że ileś tam kobiet na świecie jest od Ciebie ładniejszych, w sensie, że to nie Ty jesteś najładniejsza na świecie, i tylko z tego powodu postanowiłaś przestać o siebie dbać i nigdy nie być w żadnym związku?
Serio?
Łoł To się nazywa robić problem z [/QUOTE]
Aż się zaśmiałam
Stary 2017-06-01, 21:06   #16
White_Dove
Zakorzenienie

Karolowanka ale toksyki z Was Terapa Wam pomoze. Autorko wlasnie gdyby kochal cie tylko za wyglad to byloby bez sensu a tak moze jakies twoje cechy charakteru sa dla niego wyjatkowe i przez to nie chce "tych bardziej naj niz ty". Moj tz tez nie jest z wygladu najprzystojnieszy widzialam bardziej ALE jego zbior cech czyni go wyjatkowym a no i ma piekny usmiech ale dla jakiejs dziewczyny bylby za niski.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 21:13   #17
karolowanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Karolowanka ale toksyki z Was Terapa Wam pomoze. Autorko wlasnie gdyby kochal cie tylko za wyglad to byloby bez sensu a tak moze jakies twoje cechy charakteru sa dla niego wyjatkowe i przez to nie chce "tych bardziej naj niz ty". Moj tz tez nie jest z wygladu najprzystojnieszy widzialam bardziej ALE jego zbior cech czyni go wyjatkowym a no i ma piekny usmiech ale dla jakiejs dziewczyny bylby za niski.
wydaje mi sie, ze juz za pozno i chyba musimy sie rozstac ;( dzieki autorko za pokazanie problemu!

A tak na serio, podpisuje sie pod tym, co napisalas w 100%
Dla mnie moj chlopak musi byc atrakcyjny i podobac mi sie fizycznie, ale to kombinacja wygladu, zachowania, charakteru, nawet tego jak sie rusza, wypowiada, poczucie humoru, czy takie cechy jak np. dlonie, ksztalt zuchwy itd sprawiaja, ze moge sie w kims zakochac. Ladna buzia to za malo
Stary 2017-06-01, 21:21   #18
eyo
Zakorzenienie

troll - nawet jeżeli ten wątek jest na poważnie to nie zmienia faktu, że to wciąż troll bo jak inaczej określić kogoś w tym wieku kto siedzi i rozkminia takie bzdury

autorka droga - rozumiem, że Twój TZ za to jest dla Ciebie naj? żadne tam Brady Pitty czy inne Zacki Efrony, tylko on jest naj, naj, naj? bo ja to nie wiem jak Ty przy takich rozkimnach możesz być z tym facetem jak na bank na świecie jest tylu lepszych - zamiast marudzić to byś go kopnęła w 4 litery i ruszyła w świat szukać lepszego, przecież na pewno jest tylu lepszych!

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 21:32   #19
mellitus
Wtajemniczenie

No pięknie, uświadomiłaś sobie, że nie jesteś najpiękniejsza na świecie. Z tego powodu Twoje życie straciło sens? Uważam, że nie to jest Twoim największym problemem.
Mam nadzieję, że jesteś trollem, bo całkowicie stracę wiarę w ludzkość, jeśli okaże się, że ktoś serio ma taki problem... Masz 24 lata? Wybacz, ale przeciętna 14latka ma rozsądniejsze podejście do związków...
Masz rację, olej swój wygląd. Wtedy ja będę miała większe szanse na bycie najpiękniejszą na świecie...
Stary 2017-06-01, 22:00   #20
Fernandezowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mellitus Pokaż wiadomość
Masz rację, olej swój wygląd. Wtedy ja będę miała większe szanse na bycie najpiękniejszą na świecie...
Nie masz szans. Ja jestem na 1 miejscu. Wedlugo mojej babci Autorko, a co sie stanie, kiedy pojawia sie pierwsze zmarszczki? Albo piersi po ciazy beda zwisac?
Fernandezowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 22:25   #21
mellitus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fernandezowa Pokaż wiadomość
Nie masz szans. Ja jestem na 1 miejscu. Wedlugo mojej babci Autorko, a co sie stanie, kiedy pojawia sie pierwsze zmarszczki? Albo piersi po ciazy beda zwisac?
Błagam nie wrzucaj swoich zdjęć do sieci. Jeszcze mój TŻ zobaczy i mnie rzuci. Będziesz odpowiedzialna za rozpad rodziny
Stary 2017-06-01, 22:28   #22
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Meh, był kiedyś taki wątek.
Na wypadek, gdyby to jednak nie był troll, odpowiem jak ja z tym żyję: otóż rypca mnie z kim i na czyją korzyść porównują mnie faceci, w tym mój partner. Nie żyję po to, żeby spełniać czyjeś upodobania estetyczne.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 22:58   #23
Fernandezowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mellitus Pokaż wiadomość
Błagam nie wrzucaj swoich zdjęć do sieci. Jeszcze mój TŻ zobaczy i mnie rzuci. Będziesz odpowiedzialna za rozpad rodziny
Oby twoj TZ tego nie zobaczyl!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Do-You-Think-She-is-the-Ideal-Most-Beautiful-Woman-Ever.jpg (77,6 KB, 205 załadowań)
Stary 2017-06-01, 23:20   #24
karolowanka
Rozeznanie

Cytat:
o boze, jakie to brzydkie jednak co za duzo, to nie zdrowo
Stary 2017-06-01, 23:54   #25
meviare
Raczkowanie

Ja jestem najpiękniejsza przecież
Stary 2017-06-02, 02:40   #26
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meviare Pokaż wiadomość
Ja jestem najpiękniejsza przecież
Czyżby zaginiona siostra bliźniaczka? Bo ja też jestem.

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

Cytat:
To ma być ideał kobiety czy przykład, jak nie robić operacji plastycznych?

Serio, może to kwestia, że akurat te aktorki składowe mnie nie olśniewają (nie są brzydkie, ale nie uważam ich za piękności... no dobra, większość z nich uważam za brzydkie, ale może być wina zdjęcia, bo znam chyba dwie ), ale ta kobieta wyglądałaby mega słabo. Myślę, że głównie dlatego, że każda gwiazda ma jakiś atut, coś, co sprawia, że przyciąga uwagę. U jednej to usta, u innej oczy, jeszcze innej nos. Więc jeśli wszystko jest "idealne" to nie widać żadnego atutu.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.

Edytowane przez Limonka2738
Czas edycji: 2017-06-02 o 02:42
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-02, 02:57   #27
Candy_lips
Zakorzenienie

Zauwazam innych facetow, ale dla mnie moj jest najprzystojniejszy, inni nie robia takiego wrazenia. Ktos inny za to moze uzna kogos innego za przystojniejszego, ale to nic nie zmienia w ich zwiazku. Czemu autorko tak w siebie nie wierzysz? Nie ma kogos kto bylby najladniejszy gusta sa rozne i nie ma jednego wzorca. Co to za problem jezeli czasem sie spojrzy na inna osobe skoro to partner sie zachwyca, tylko z nim/z nia jak jestemy wierni chcemy uprawiac seks itp. Nie czujesz sie dla niego wyjatkowa?
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-02, 03:40   #28
Fernandezowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
To ma być ideał kobiety czy przykład, jak nie robić operacji plastycznych?

Serio, może to kwestia, że akurat te aktorki składowe mnie nie olśniewają (nie są brzydkie, ale nie uważam ich za piękności... no dobra, większość z nich uważam za brzydkie, ale może być wina zdjęcia, bo znam chyba dwie ), ale ta kobieta wyglądałaby mega słabo. Myślę, że głównie dlatego, że każda gwiazda ma jakiś atut, coś, co sprawia, że przyciąga uwagę. U jednej to usta, u innej oczy, jeszcze innej nos. Więc jeśli wszystko jest "idealne" to nie widać żadnego atutu.
No przeciez to ja Próbuje odbic mellitus´owej TZta
Stary 2017-06-02, 06:04   #29
QueenOfHearts
Rozeznanie

Ja czuję, że jestem najpiękiejsza na świecie dla mojego Tż - przynajmniej na ten moment, póki jest we mnie mocno zakochany. Widzę jak bardzo mu się podobam i on mi to okazuje. Co będzie za lat kilka? Zobaczymy ;-)
Stary 2017-06-02, 06:57   #30
CzerwonaMysz
Raczkowanie

Popracuj nad samooceną, bo wydaje mi się, że to może być przyczyna tego, że tak Cię nagle "olśniło". Ludziom różne typy urody na szczęście się podobają, bez tego tylko jakaś część osób miałaby szansę, żeby kogoś mieć. Jaki sens ma unieszczęśliwianie się na siłę? Dlaczego to robisz?
CzerwonaMysz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości