|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co ze mną nie tak?
Jak to jest, że na randki zaprasza mnie dużo chłopaków z pracy ( nawet tych, którzy mają żony, straszne), a ten który mi się na prawdę podoba i którego bardzo lubię wydaje się jednego dnia, że mnie obserwuje, zagaduje, podrywa, a drugiego, że jest w ogóle nie zainteresowany? Jak wzbudzić jego zainteresowanie?
Pomocy, bardzo mi się podoba i nie wiem jak zadziałać ![]() PS. Nie zapytam się prosto z mostu, bo jestem bardzo nieśmiała jeżeli chodzi o randki ![]() ![]() :pro si:
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ze mna nie tak?
Cytat:
Możesz czekać na jego inicjatywę w nieskończoność lub jednak zaproponować wyjście na np kawę.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
w stosunku do innych nie jest typem nieśmiałego, raczej odwrotnie. Ta pogoda za oknem sprzyja do rozmyślań hmm ale to chyba nie jest dla mnie dobre. Dzieki za odpowiedź
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za tym, żebyś go zaprosiła na kawę. Nie musisz podkreślać, że to randka. Ale sama taka propozycja będzie dla niego jasnym sygnałem.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Tylko, że ja jestem bardzo wstydliwa gdy ktoś mi się podoba ;/ normalnie wygadana, ale jak ktoś wpadnie mi w oko, to zonk...brak słów. Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ci zainteresowani mniej: niepewni, czy im się podobamy, czy nie; szukający, ale nie chcący znaleźć; albo nawet zwykli ludzie, którzy po prostu lubią poflirtować i akurat tym razem padło na nas - no cóż, nie zapraszają ![]() Tak czy owak, powodzenia!!! ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Wiadomo, czasem człowieka ogarnie to dziwne i niespotykane doświadczenie stanięcia oko w oko z Facetem z Naszych Marzeń: przystojnym, mądrym i elokwentnym jednocześnie człowiekiem sukcesu Ale nie ma co stać i patrzeć na niego jak na święty obrazek Też tak miałam ze dwa razy w życiu i za każdym razem potem żałowałam, że nie zrobiłam czegokolwiek, żeby popchnąć to do przodu. Szkoda życia na przejmowanie się. Naprawdę. Zagadaj, zapytaj o coś, zaproponuj coś, co możecie zrobić we dwoje. Jeśli czujesz, że to ciekawy człowiek i chciałabyś go poznać - warto się przełamać. |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dobra sytuacja wygląda tak, w sumie nasz wspólny kolega powiedział, przy nas że może byś zabrał w końcu koleżankę na kawę, ja powiedziałam o tak świetnie, a ten tylko się zaburaczył, uśmiechnął i tyle.... dziś co prawda byłam w pracy i widziałam go przez dwie minuty, a kawy nie było, więc chyba powoli trzeba będzie odciąć się od chłopaka, jak najbardziej będzie to możliwe, zrobić się oschła. Cóż może widocznie źle zinterpretowałam sygnały. Dzięki za porady dziewczyny
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu masz być od razu oschła? Gdzie neutralność?
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Czemu miałby go speszyć? Znaczy tak, normalnie chłopak jest bardzo wygadany, zabawny, miły dla wszystkich, pomocny itd, ale odniosłam jednak wrażenie, że jednak w tych sprawach damsko męskich, jest totalnie odwrotnością. Niby gada, śmieje się z żartów o seksie itp. ale jednak na twarzy widać lekkie zawstydzenie.
Oschła muszę być, bo neutralność u mnie to i tak gadanie i " flirtowanie" z chłopakami. Po prostu w pracy tak mamy, takie może nie flirtowanie, a raczej żartowanie o seksie itp sprawach Z resztą zauważyłam, że chłopak który mi się podoba, na codzień jest duszą towarzystwa, ale w sprawach damsko męskich chyba raczej jest bardzo wstydliwy. Takie przynajmniej odniosłam wrażenie. Do tego szczerze mówiąc, dziwie się sama że nie ma żadnej dziewczyny, bo jest przystojny i hmm.... chłopak w starym stylu, otwiera drzwi, taki gentelman
|
|
|
|
|
#11 |
|
Gazela inteligencji
|
Neutralne zachowanie w pracy to rozmowy o seksie
![]() Kolejna ![]() Ja chyba żyje w innej rzeczywistości niż te wszystkie nowe wizazanki
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
autorko, to zapytaj go wprost co z tą kawą, i już. Jeśli chcesz iść z nim na kawę to się przełam. Czekanie w nieskończoność nic Ci nie da.
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
to nie tak, że gadamy cały czas o seksie jak napalone króliki, ale dla rozluźnienia rzucamy żartami. Też mamy poważne tematy o polityce
Chodzi o to, że ten chłopak wydaje się luzakiem, rozmawia ze wszystkimi, pomaga wszystkim i tak dalej, ale właśnie chyba jest wstydliwy jeżeli chodzi o relacje damsko męskie. Zobaczymy, jak jutro sprawa się potoczy, bo dziś byłam chwilkę tylko w pracy, niby zagadywał do mnie cały czas, ale byłam jakby to powiedzieć....oschła i arogancka to przesadne słowo, ale nie byłam taka" otwarta" jak zawsze. Takie gierki są dla mnie męczące, zawsze miałam chłopaków, którzy walili prosto z mostu, jakoś nie trzeba było wyczuwać gruntu, a tutaj to mnie przerasta, bo nie wiem o co mu chodzi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Ale nie ma co stać i patrzeć na niego jak na święty obrazek