prawiczek i płatny seks - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-16, 12:21   #1
Nazwa Uzytkownik
BAN stały

Question

prawiczek i płatny seks

Hej
Pisze do Was dziewczyny bo stety lub niestety (dla mnie to 2) mimo swojego wieku 24 years nadal nie zaznałem tego najcudowniejszego uczucia jakim jest seks z kobietą. Ba! Nie miałem nigdy dziewczyny wiec chyba od tego trzeba zacząć. Oczywiscie byly w moim zyciu jakies dziewczyny ktorym sie podobałem ale zawsze wychodziło w ten sposob, ze to one nie podobały sie mnie. Jesli juz sie jakas mi podobała to znowu była zajęta i tak do chwili obecnej. Ostatecznym dodatkiem , taką wisienką na torcie jest nieodwzajemnione uczucie do jednej dziewczyny którą bardzo kocham. Mozna powiedziec, ze bardzo to przeżyłem, zwątpiłem we wszystko.
Wiem, ze to nie powod do wstydu (tylko idioci tak myślą) ale chce poprostu jak normalny czlowiek korzystać z życia i czerpać z tego przyjemność. Nie chce zacząć uprawiać seksu będąc 45 latkiem , wtedy to bliżej juz do śmierci mi będzie niż do przyjemności.
Wyprzedzając wasze odpowiedzi dziewczyny tak wiem, spotkam jeszcze dziewczyne i wtedy co jej powiem i tak dalej. Tylko sedno leży tutaj, że ja nie chce patrzeć cały czas w przyszłość bo czekanie, ze byc moze kogos spotkam jest absurdalne czyz nie? Na dobrą sprawe nikogo juz moge w zyciu nie spotkac i co wtedy?
Zdaje sobie sprawe jakie osoby chodzą w takie miejsca i troche mnie ta myśl dołuje, ze ja chłopak ktory mogl miec juz pare dziewczyn ale z roznych wzgledow nie miał zadnej i teraz pójdzie tam gdzie brzydale i staruchy...
Jestescie o tyle w lepszej sytuacji, ze seks mozecie miec w kazdej chwili na wyciągnięcie ręki , niestety z facetami jest "lekko" inaczej.
Nie chce też dla takich niskich pobudek seksualnych udawać jakiejś poznanej dziewczynie zakochanie, bo nie chce nikogo ranić, sam zostałem zraniony przez osobe którą kochałem i kocham i wiem jak to boli. Jako facet mam swoje potrzeby tak jak kazdy inny i rozładowanie napięcia "na własną reke" z czasem poprostu robi sie nudne i nijakie.
Wobec powyższego czekam na wasze opinie
Nazwa Uzytkownik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 12:46   #2
ginewrona
Raczkowanie

Dot.: prawiczek i płatny seks

Skoro tego nie zaznałeś, to skąd wiesz, że to najcudowniejsze uczucie?
Na Twoim miejscu bym czekała, 'miłość' za pieniądze to dla mnie dno. Chciałbyś być z dziewczyną, która uprawiała seks za pieniądze?
ginewrona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 16:39   #3
Nymerth
Rozeznanie

Jak chcesz to idź. Liczenie na zmiany może potrwać bardzo długo, więc jeśli Tobie to nie przeszkadza, to nie widzę problemu.
Nymerth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-16, 20:24   #4
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Nikt nie podejmie decyzji za Ciebie. Wiesz jakie są możliwe scenariusze przyszłości i ich konsekwencje, przemyśl to sobie i idź albo nie.
Chyba po prostu chcesz sobie powałkować temat pierwszego razu u prostytutki, poruszany tu czy gdzie indziej miliony razy. Fajnie bo wzbudza kontrowersje, nie? Chociaż ja nic kontrowersyjnego w tym nie widzę.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 10:57   #5
nora_ela
BAN stały

Po prostu znajdź sobie przyjaciółkę do seksu. Postaw sprawę jasno i dobrze się baw. To bezpieczniejsza opcja od chodzenia do burdelu, bo nie wiadomo, czy się tam czymś nie zarazisz.
nora_ela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 12:45   #6
kasiunia788742
Zakorzenienie

Hmm sam odrzucałeś dziewczyny bo Ci się nie podobały, a później piszesz że dziewczyny mają łatwiej bo seks na wyciągnięcie ręki. Możesz to rozwinąć jak mamy łatwiej a facet ma tak trudno?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 13:40   #7
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ginewrona Pokaż wiadomość
Na Twoim miejscu bym czekała, 'miłość' za pieniądze to dla mnie dno. Chciałbyś być z dziewczyną, która uprawiała seks za pieniądze?
Dokładnie.
Plus, kolejny wątek prawiczka i prostytucji. I znów nie rozumiem jak w takiej sprawie można się pytać ogółu To Twoje życie i Twój penis. Bądź mężczyzną i podejmij decyzję.
Osobiście mam to gdzieś czy koleś/laska płaci za seks.

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 16:48   #8
Nazwa Uzytkownik
BAN stały

Teraz tak przepatrzyłem date dołączenia na forum i widze, ze jestem dluzej od was

Cytat:
Dla każdego faceta któremu jeszcze działa seks jest wspaniały , dla kobiet chyba też, chociaż u was to zależy bardziej od wieku

Cytat:
Napisane przez nora_ela Pokaż wiadomość
Po prostu znajdź sobie przyjaciółkę do seksu. Postaw sprawę jasno i dobrze się baw. To bezpieczniejsza opcja od chodzenia do burdelu, bo nie wiadomo, czy się tam czymś nie zarazisz.
To mnie zdziwiło, nie zbyt rozumiem jak mam proponować wprost takie rzeczy. Widze 1 raz na oczy kobiete i mowie czy by nie chciala seksu? Chyba, ze mowa o propozycji po jakims czasie spotykania sie, ale tak jak pisałem nie chce zbytnio tracic czasu, juz straciłem wiele i sie zawiodłem (ah te przypadki )

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Hmm sam odrzucałeś dziewczyny bo Ci się nie podobały, a później piszesz że dziewczyny mają łatwiej bo seks na wyciągnięcie ręki. Możesz to rozwinąć jak mamy łatwiej a facet ma tak trudno?
Nie wiem co ze sobą wspólnego ma to, ze odrzucałem dziewczyny a łatwosc dostepu do seksu, gdybym nawet z którąś z tych odrzuconych był to nie jest to rownoznaczne z seksem.

Rozwinięcie na twoje pytanie
Tu akurat myśle, ze każda dziewczyna dobrze zdaje sobie z tego sprawe. Oczywiscie mowie o dziewczynach normalnych/ladnych takie dziewczyny pojda gdzie trzeba pokręcą sie dadzą swoje znaki i już się jakiś nawinie. Co do brzydszych moze byc gorzej, ale mysle, ze i tez by sie cos znalazlo
Wiec tak jak wyzej, kobieta dopiero co poznana bedzie musiała tylko udawać, ze z nia to nie tak latwo bo trzeba zachowac klase co nie dziewczyny? :P **Nie uwzględniam wszelkiego rodzaju gorszego sortu pijanego po klubach.
Dziewczyna - > chce seksu -> klub(lub wstaw cos innego) -> seks
Chlopak -> chce seksu -> klub(lub wstaw cos innego / **) -> gra niedostepnosci ze strony kobiet = decyzja ostateczna nalezy do kobiety
Myśle, ze jasno mniej wiecej to wytlumaczyłem
Nazwa Uzytkownik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 17:36   #9
201712242137
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nazwa Uzytkownik Pokaż wiadomość
To mnie zdziwiło, nie zbyt rozumiem jak mam proponować wprost takie rzeczy. Widze 1 raz na oczy kobiete i mowie czy by nie chciala seksu?
Widze, ze pojecia takie jak flirt czy uwodzenie sa ci obce . Moze dlatego nigdy nie bylo seksu.

Cytat:
Chyba, ze mowa o propozycji po jakims czasie spotykania sie, ale tak jak pisałem nie chce zbytnio tracic czasu, juz straciłem wiele i sie zawiodłem (ah te przypadki )
No tak, to w takim razie rzeczywiscie z prostytutka najlepiej i najszybciej. Nie musisz marnowac swojego cennego czasu ani uwagi.
Nie jestem w stanie zrozumiec, co moze byc satysfakcjonujacego w seksie, kiedy druga osoba cie nie pozada, nie chce, tylko odwala robote udajac, ze jest jej dobrze, bo taka praca. No ale w sumie nie musze rozumiec.

Cytat:
Wiec tak jak wyzej, kobieta dopiero co poznana bedzie musiała tylko udawać, ze z nia to nie tak latwo bo trzeba zachowac klase co nie dziewczyny? :P **Nie uwzględniam wszelkiego rodzaju gorszego sortu pijanego po klubach.
Taak, bedzie musiala, tako rzecze samiec .
Ale pewnie bys ten "gorszy sort" przelecial, gdyby nadarzyla sie okazja? Hipokryta.
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 22:43   #10
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak. Nic więcej nie mam do dodania!

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości