|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pieszczoty, seks a zbliżający się okres
Witajcie, mam problem, ponieważ chciałam aby w końcu doszło do czegoś pomiędzy mną a moim facetem. Byłby to pierwszy raz.
Spodziewam się okresu za około tydzień, jednak wszystkie znaki pokazują mi, że będzie to wcześniej (choć pewności i tak nie mam), owulację miałam sporo za wcześnie, moja gin przewidziała mi okres w normalnym terminie, ale ja osobiście czuję to inaczej. Teraz nie wiem jak sprawę rozwiązać, czy się wstrzymać (później długo się nie będziemy widzieć, bo on wyjeżdża) czy zaryzykować i iść się z nim spotkać bez wcześniejszego zabezpieczenia przed nagłym wypadkiem, czy może założyć podpaskę, tylko nie wiem jak on zareaguje, gdy ją wyczuje. Co Wy dziewczyny robicie w takich sytuacjach? Jak sobie radzicie tuż przed miesiączką np jakby do czegoś miało dojść poza domem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zuy mod
|
Dot.: Pieszczoty, seks a zbliżający się okres
Zabieram podpaski/tampony do torebki.
Jeśli masz się stresować to odpuść, bo zamiast skupić się na frajdzie będziesz się stresować, czy przypadkiem nie zaczęłaś krwawić.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli będziesz się tym przejmowała i czuła niekomfortowo, przez strach, to odłóżcie to na kiedy indziej.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro wszystkie znaki mówią, że będzie wcześniej to jest to jak najbardziej możliwe. W końcu ty swoje ciało znasz najlepiej.
Zobaczysz TEGO dnia jak się czujesz i jaka może być szansa na okres. Nie chcę Cię zamartwiać, ale ja raz dostałam w trakcie zabawy, więc no ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bywało tak, że pms odczuwałam już tydzień wcześniej, a okres pojawiał się normalnie lub nawet z delikatnym opóźnieniem, ale teraz mam niemalże wszystkie objawy (złość, smutek, bóle i problemy skórne).
Jestem tak wściekła na swój organizm, bo jak się okażę, że to wszystko przyszło za wcześnie a okres normalnie... to będę 2 tyg unieruchomiona, facet jeszcze pomyśli, że zmyślam aby się wymigać, a ja bym naprawdę chciała. Jakbym miała dostać w trakcie jakiegoś zbliżenia to chyba bym mu więcej w oczy nie spojrzała... nie po pierwszym razie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zuy mod
|
Rada na przyszłość - nie umawiaj się na pierwsze razy konkretnie, że wtedy i wtedy będziemy coś tam robić. Daj się ponieść, zamiast planować i potem odczuwać zawod.
Poza tym jakie "wymigac"? Wymigac możesz się od jakiegoś obowiazku, a nie od seksu, litosci... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie umówiliśmy się konkretnie, ale napięcie już jest od pewnego czasu, teraz coraz większe, bo mamy go coraz mniej, stąd mój problem. Gdyby nie wyjeżdżał, tylko był ciągle pod ręką to zapewne tego problemu by nie było, bo jak nie dziś to za tydzień lub dwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do radzenia sobie - ja po prostu zawsze mam tampony w torebce. Okres potrafię przewidzieć do 3 godzin przed - bo mnie nawiedzają wtedy silne bóle pleców. Ale w sumie zdarzyło się, że dostałam okresu w trakcie seksu albo zaraz po. Na prawdę jeśli partner jest normalny to tylko się pośmieje, że mu pościel pobrudziła :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Na czym tak właściwie polega problem? Seks podczas okresu nie jest zakazany, a dorośli faceci zdają sobie sprawę, że kobiety mają czasem okres.
Ja bym miała ze sobą tampon, a facetowi bym powiedziała, że może zobaczyć krew. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;79032111]Na czym tak właściwie polega problem? Seks podczas okresu nie jest zakazany, a dorośli faceci zdają sobie sprawę, że kobiety mają czasem okres.
Ja bym miała ze sobą tampon, a facetowi bym powiedziała, że może zobaczyć krew.[/QUOTE] Słowo klucz ![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak serio , to mi też się zdazylo. Nic wielkiego, rzecz ludzka . Partner jedynie podsumował ,ze myślał ,że to jeszcze trochę do tego ,bo wyjątkowo nie zmienił mi się aż tak bardzo zapach skóry, tez byłam zdziwiona bo przyszedł za wcześnie ![]() Ogólnie to mój facet potrafi wyczuć na 5 dni ze się zbliża ,tak po po prostu, bo inaczej pachne, wszędzie ,szyja , ręce ,dłonie . Do owulacji tez ma nosa ![]() Do autorki . Nie ubieraj się w cały ekwipunek. ...zabierz tampony i podpaske w torebkę . Napewno poczujesz jak coś zaczniesz się dziać . A jeśli ciągle o tym myślisz to odpuść stosunek i podejdź do tego spontanicznie, w przeciwnym razie zamiast czerpania przyjemności ,w twojej głowie będzie tylko okres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież on chyba wie ogólnie, że kobiety krwawą? Już nie wspomnę o tym, że można by jego spytać, co sądzi w tej sytuacji. Co uważa, że powinniście zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzeniona
|
Naprawdę to taka tragedia jak spokojnie poczekacie tydzień czy dwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.