Pieszczoty, seks a zbliżający się okres - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-21, 16:40   #1
Xigue
Przyczajenie

Pieszczoty, seks a zbliżający się okres

Witajcie, mam problem, ponieważ chciałam aby w końcu doszło do czegoś pomiędzy mną a moim facetem. Byłby to pierwszy raz.
Spodziewam się okresu za około tydzień, jednak wszystkie znaki pokazują mi, że będzie to wcześniej (choć pewności i tak nie mam), owulację miałam sporo za wcześnie, moja gin przewidziała mi okres w normalnym terminie, ale ja osobiście czuję to inaczej.
Teraz nie wiem jak sprawę rozwiązać, czy się wstrzymać (później długo się nie będziemy widzieć, bo on wyjeżdża) czy zaryzykować i iść się z nim spotkać bez wcześniejszego zabezpieczenia przed nagłym wypadkiem, czy może założyć podpaskę, tylko nie wiem jak on zareaguje, gdy ją wyczuje.
Co Wy dziewczyny robicie w takich sytuacjach? Jak sobie radzicie tuż przed miesiączką np jakby do czegoś miało dojść poza domem?
Xigue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-21, 18:01   #2
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa
Dot.: Pieszczoty, seks a zbliżający się okres

Zabieram podpaski/tampony do torebki.
Jeśli masz się stresować to odpuść, bo zamiast skupić się na frajdzie będziesz się stresować, czy przypadkiem nie zaczęłaś krwawić.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-21, 18:14   #3
lady666macbeth
Zakorzenienie

jeśli będziesz się tym przejmowała i czuła niekomfortowo, przez strach, to odłóżcie to na kiedy indziej.
Stary 2017-11-21, 20:23   #4
mirabelka3690
Zakorzenienie

Skoro wszystkie znaki mówią, że będzie wcześniej to jest to jak najbardziej możliwe. W końcu ty swoje ciało znasz najlepiej.
Zobaczysz TEGO dnia jak się czujesz i jaka może być szansa na okres.

Nie chcę Cię zamartwiać, ale ja raz dostałam w trakcie zabawy, więc no
Stary 2017-11-21, 20:52   #5
Xigue
Przyczajenie

Bywało tak, że pms odczuwałam już tydzień wcześniej, a okres pojawiał się normalnie lub nawet z delikatnym opóźnieniem, ale teraz mam niemalże wszystkie objawy (złość, smutek, bóle i problemy skórne).
Jestem tak wściekła na swój organizm, bo jak się okażę, że to wszystko przyszło za wcześnie a okres normalnie... to będę 2 tyg unieruchomiona, facet jeszcze pomyśli, że zmyślam aby się wymigać, a ja bym naprawdę chciała.
Jakbym miała dostać w trakcie jakiegoś zbliżenia to chyba bym mu więcej w oczy nie spojrzała... nie po pierwszym razie
Stary 2017-11-21, 21:39   #6
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Rada na przyszłość - nie umawiaj się na pierwsze razy konkretnie, że wtedy i wtedy będziemy coś tam robić. Daj się ponieść, zamiast planować i potem odczuwać zawod.
Poza tym jakie "wymigac"? Wymigac możesz się od jakiegoś obowiazku, a nie od seksu, litosci...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-21, 21:42   #7
Xigue
Przyczajenie

Nie umówiliśmy się konkretnie, ale napięcie już jest od pewnego czasu, teraz coraz większe, bo mamy go coraz mniej, stąd mój problem. Gdyby nie wyjeżdżał, tylko był ciągle pod ręką to zapewne tego problemu by nie było, bo jak nie dziś to za tydzień lub dwa...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-22, 08:23   #8
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Xigue Pokaż wiadomość
Nie umówiliśmy się konkretnie, ale napięcie już jest od pewnego czasu, teraz coraz większe, bo mamy go coraz mniej, stąd mój problem. Gdyby nie wyjeżdżał, tylko był ciągle pod ręką to zapewne tego problemu by nie było, bo jak nie dziś to za tydzień lub dwa...
Tak jak dziewczyny pisały wszystko zależy od Twojego komfortu. Jeśli będzie Cię to stresować, że możesz zaraz dostać okresu to nic Ci z opierwszego razu nie wyjdzie. To może lepiej jendka za ten tydzień lub dwa

Co do radzenia sobie - ja po prostu zawsze mam tampony w torebce. Okres potrafię przewidzieć do 3 godzin przed - bo mnie nawiedzają wtedy silne bóle pleców. Ale w sumie zdarzyło się, że dostałam okresu w trakcie seksu albo zaraz po. Na prawdę jeśli partner jest normalny to tylko się pośmieje, że mu pościel pobrudziła :p
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-22, 08:24   #9
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Na czym tak właściwie polega problem? Seks podczas okresu nie jest zakazany, a dorośli faceci zdają sobie sprawę, że kobiety mają czasem okres.
Ja bym miała ze sobą tampon, a facetowi bym powiedziała, że może zobaczyć krew.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-22, 20:51   #10
Frezja__
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;79032111]Na czym tak właściwie polega problem? Seks podczas okresu nie jest zakazany, a dorośli faceci zdają sobie sprawę, że kobiety mają czasem okres.
Ja bym miała ze sobą tampon, a facetowi bym powiedziała, że może zobaczyć krew.[/QUOTE]

Słowo klucz

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-24, 11:10   #11
Suprises
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Pokaż wiadomość
Skoro wszystkie znaki mówią, że będzie wcześniej to jest to jak najbardziej możliwe. W końcu ty swoje ciało znasz najlepiej.
Zobaczysz TEGO dnia jak się czujesz i jaka może być szansa na okres.

Nie chcę Cię zamartwiać, ale ja raz dostałam w trakcie zabawy, więc no
I bum dla partnera , ale ze jak ,przebilem Ci błonę ?

A tak serio , to mi też się zdazylo. Nic wielkiego, rzecz ludzka . Partner jedynie podsumował ,ze myślał ,że to jeszcze trochę do tego ,bo wyjątkowo nie zmienił mi się aż tak bardzo zapach skóry, tez byłam zdziwiona bo przyszedł za wcześnie
Ogólnie to mój facet potrafi wyczuć na 5 dni ze się zbliża ,tak po po prostu, bo inaczej pachne, wszędzie ,szyja , ręce ,dłonie .
Do owulacji tez ma nosa

Do autorki . Nie ubieraj się w cały ekwipunek. ...zabierz tampony i podpaske w torebkę . Napewno poczujesz jak coś zaczniesz się dziać . A jeśli ciągle o tym myślisz to odpuść stosunek i podejdź do tego spontanicznie, w przeciwnym razie zamiast czerpania przyjemności ,w twojej głowie będzie tylko okres
Suprises jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-25, 14:29   #12
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Xigue Pokaż wiadomość
Bywało tak, że pms odczuwałam już tydzień wcześniej, a okres pojawiał się normalnie lub nawet z delikatnym opóźnieniem, ale teraz mam niemalże wszystkie objawy (złość, smutek, bóle i problemy skórne).
Jestem tak wściekła na swój organizm, bo jak się okażę, że to wszystko przyszło za wcześnie a okres normalnie... to będę 2 tyg unieruchomiona, facet jeszcze pomyśli, że zmyślam aby się wymigać, a ja bym naprawdę chciała.
Jakbym miała dostać w trakcie jakiegoś zbliżenia to chyba bym mu więcej w oczy nie spojrzała... nie po pierwszym razie
Ten ogromny wstyd aż do niespojrzenia w oczy to z powodu naturalnej kobiecej fizjologii? Zabawne.
Przecież on chyba wie ogólnie, że kobiety krwawą? Już nie wspomnę o tym, że można by jego spytać, co sądzi w tej sytuacji. Co uważa, że powinniście zrobić.
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-25, 15:30   #13
invisible_01
Zakorzeniona

Naprawdę to taka tragedia jak spokojnie poczekacie tydzień czy dwa?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości