|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak myślicie??? :)
Mam dość długie włosy, i lubię mieć długie, ale niestety.... od roku bardzo sie przetłuszczają no i postanowiłam ściąć, w zasadzie to nie mam wyjścia
bo przestaję sobie z nimi radzić. Przeglądnęłam mnóstwo stronek z krótkimi fryzurkami, szukałam takiej, którą mogłabym szybko i łatwo ułozyć a jednocześnie, żeby nie była taka całkiem króciusieńka, koniecznie z jakąś grzyweczką i żeby zakrywała boczki twarzy. No i w końcu wybrałam, powiedzcie czy ta fryzurka faktycznie nie wymaga dużego nakładu pracy?? I w ogóle co o nie myślicie?? A może macie inne propozycje?? Piszcie, Wasze zdanie bardzo sobie cenię
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak myślicie??? :)
Witaj
wszystko zależy od tego jakie masz włosy Jeżeli proste to nie będzie problemu z ułożeniem: suszarka plus szczotka jeżeli są falowane, kręcone to będzie potrzebna prostownica Oczywiście żeby uzyskać takie pazurki jakiś wosk do układania W skali od 0-10 jeżeli chodzi o trudność ułożenia dałabym jej 4
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak myślicie??? :)
inne fryzurki
Pz
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

bo przestaję sobie z nimi radzić. Przeglądnęłam mnóstwo stronek z krótkimi fryzurkami, szukałam takiej, którą mogłabym szybko i łatwo ułozyć a jednocześnie, żeby nie była taka całkiem króciusieńka, koniecznie z jakąś grzyweczką i żeby zakrywała boczki twarzy. No i w końcu wybrałam, powiedzcie czy ta fryzurka faktycznie nie wymaga dużego nakładu pracy?? I w ogóle co o nie myślicie?? A może macie inne propozycje?? Piszcie, Wasze zdanie bardzo sobie cenię