![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniówki 2017
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 💗część 4 💗
Melduję się jako pierwsza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No w końcu jest
![]() Wczoraj 4 razy zakładałam. Pierwszą stronę potem dopracuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Tylko tamten wątek jest zamknięty i nie wstawię linku z nowym. Hm.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Juka, madziek, lilka podajcie dane do pierwszej strony. Bo nadal w dwupaku jesteście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka to będzie tak: chłopiec Jerzy (3860g i 53cm), ur. 27.09.2017 SN
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017
![]() ![]()
Witam witam
![]() Edytowane przez poli230 Czas edycji: 2018-01-02 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jestem! Uffff....😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Napiszę jeszcze do moderatora aby wkleil link do nowej część. Ja niestety nie zdążyłam przed jego zamknięciem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka-córka 2900,51 cm,ur 27.09.2017r. SN
Witam się.Coś mi nie chodzi wizaż na tel.Musiałam kompa odpalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Ooo mi działa normalnie na telefonie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Nie wiecie gdzie można sprawdzić kto był największą gadułą w poprzednim wątku? Na bank jest taka opcja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() madzialenka - jeszcze chwila i odejdzie ta praca w zapomnienie ![]() maluchna - za 4 lata emerytura? Zazdro! A ja oglądałam wczoraj Sisi i też płakałam. Na drugiej części poszłam do łóżka do męża i Małej patrzyłam na te małe rączki i zaś płakałam ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- madzialebka madzialenka- przed wejściem na wątek masz licze postów na danym wątku, klikasz w tą liczbę ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
3 kolumna
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Marta czekam na to
![]() Ja to nie mogę takich filmów oglądać. Potem ryczę i ryczę. Jaś miał dziś 6 pobudek w nocy na karmienie! Padam! Dobrze, że dziś mąż w nocy w końcu w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Ooo matko, padłam. Aż taką jestem gaduła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Troszkę wzbogaciłam pierwszą stronę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Madzialenka, ale przysoliłaś z tymi postami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
madzialenka - ale gaduła z Ciebie
![]() ehh powiem Wam że rozmawiałam z mama przed chwilą i nam tak spokojnie sylwester minął, a dowiedziałam się własnie takich rzeczy że aż płakać się chcę. Nie mogę zbytnio o tym mówić, ale ten Nowy rok dla wielu najwidoczniej na starcie przyniósł wiele łez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Melduje sie i ja...z lozka.. Wczoraj mnie rozłożyło. Goraczka, gardlo kosci bola..mam nadzieje ze młodzieży nie zaraze..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Witam się i ja. O nieee jestem w pierwszej 3... Marlena rzuć ten telefon
![]() MADZIALENKA wpisz mi proszę na 1 stronę: druga ciąża, Olgierd 3820g, 58 cm, ur. 17.09.2017 sn Z nowinek: drugiego dnia tego cudownego roku moje auto wylądowało u mechanika. Hamulec nawalił, szkoda że jak byłam w drodze do żłobka i akurat była szklanka. Chociaż w sumie to mnie ta szklanka uratowała bo mogłam jechać max 30. Jakbym jechała 60, to bym się nie zatrzymała tam gdzie chcę. A rano to miałam takie ciśnienie, bo wiadomo: połowa nadal na letnich, gwiazdy tańczą na lodzie. Do 10 musiałam sprzedać Oliego, odstawić auto no i teraz myślę jak tu odebrać Igora... Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- BASIA zdrówka Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Mam już auto ![]() Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Witam się i ja! Mam nadzieję że już niedługo zmieni się wszystko w drugą stronę i na wątku będą same dobre wieści. Nasze maluszki już o to zadbają. Mimo problemów nie ma dnia żebym nie myślała ile szczęścia i pociechy przynosi mi ten mały szkrab.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Czbasia, zdrowiej szybko.
Rudaska ald przygody. U nnidw też letnie opony ![]() Marta, oby wszystko się ulozylo. Gratuluję gadułom ![]() Madzia, to pewnie skok. U nas jest podobnie. A najgorsze jest to, ze budzi się i w spiworku próbuje przekręcić na brzuszek. Można już tak odkładać do spania? Trochę się boję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Czbasia zdrowia.
Rudaska jejku ale przygody.Dobrze że nic się nie stało. Madzialenka ktoś Ci dziecko podmienił? Poli u nas jest tak samo.Słyszę że się obudziła zachodzę a ona jęczy bo w śpiworku nie ma jak się obrócic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Dzieciaki nabierają umiejętności to nie liczcie że będą spokojnie leżeć. Taki czas "chcę a nie wiem jak" jeszcze trochę potrwa
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Czbasia, zdrówka życzę
![]() Rudaska, dobrze że nic się nie stało i że samochód już masz z powrotem. Marta, przytulam ![]() Juka, ale Twoja mała rozgarnięta fizycznie. Moja to leniuszek. Jak ją położę na brzuszek, to może z 5 minut poleży, a potem marud się włącza. Na plecach jedynie tak macha nogami, że jak ją na chwilę spuszcze z oka, to w inne miejsce się wywinie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Dziewczyny te co mają dzieci na butli, ile karmień wam wychodzi i co ile mniej więcej?
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Juka, mamy tak samo. Leży caly dzień na brzuchu praktycznie, co go przewrócę na plecy, wraca na brzuch, a na brzuchu po jakimś czasie też marudzi, że ciężko. Ostatnio nawet na brzuchu kręci się wokół własnej osi. U Ciebie Myszka urodzona trochę po terminie więc może coś się zaczyna wcześniej ze skokiem
![]() U nas widac, że jest bardziej marudny. Je szybciej, bo tyle ciekawych rzeczy dookoła. No i nocki koszmar. Chwyta zabawki, pcha do buzi. Tak samo ręce, non stop w buzi. Szok, jak te dzieci rosną.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Aż mi głupio, że jestem taką gadułą. Ciekawe kto w tej części będzie
![]() Marta współczuję ![]() Basia zdrówka. Rudaska ale ci się rok zaczął. Ech... ![]() Poli na brzuszku to chyba dopiero około roku. Tak gdzieś czytałam. Też zwalam to na skok.u nas dziś 15 tydzień, więc pasuje idealnie. Juka skok mi Jasia podmienił. Byłam na spacerze. dziś włączyłam Endomondo i liczyłam moją stałą 3 godzinną trasę. Lekko ponad 11 km. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
![]() ![]()
Witam się i ja
![]() Podczytuję Was ale czasu mam ciągle mało i dzieciaki wymagające ![]() Moja malutka nie ząbkuje jeszcze, ale już zaliczyła 2 dawki szczepień, kolejne 13 lutego. Waży równe 6 kg, a za tydzień kończy 5 m-cy ![]() Basia, zdrówka życzę! Dla wszystkich dzieciaczków, ich mamusiek i tatusiów życzę samych wspaniałości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2018 Roku ![]() Cytat:
![]() Skoków nie zauważam, ale wolę jej nie chwalić za bardzo, by się nie zepsuła ![]() Starsza ma 20 m-cy i to ona bardziej daje nam w kość.... Potrafi w nocy budzić się co godzinkę i domaga się noszenia na rękach ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Neocleo Czas edycji: 2018-01-02 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Aniołek ona jakoś ostatnio tak przyspieszyła.Wcześniej dużo gadała,machała rączkami i nogami i to tyle.Nic więcej.Potem zaczęła głowkę podnosić a potem już raz dwa rączki odkryła,zaczęła chwytać,dosłownie kilka dni później na boki się obracać.A jak na boki to i już obroty.Wszystko w ciągu miesiąca.Także bardzo jestem z niej dumna
![]() Poli możliwe że już skok,w sumie poprzednie też miała wcześniej.Teraz wstała z drzemki i już jest grzeczna.No szok.Jak na nią patrzę jaka była okruszynka a jaka teraz to żal dup.e ściska że czas tak szybko leci. Rudaska ja nie liczę.Bo ona w nocy dwa razy pierś,potem rano dwa razy.I jak ma humor to po południu też.Pomiędzy mm.Jednorazowo zje max 120 ale to musi być naprawdę głodna a tak średnio to 60-90 i tak może co 1,5 godz wychodzi karmienie.Je bardzo często ale na raz dużo nie wciśnie.Wiem że mm niby powinno się co 3 godz no ale przecież nie będę patrzeć jak płacze z głodu. Madzialenka spoko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Witamy się w nowym wątku i nowym roku!Najlepsze życzenia dla Was i Waszych rodzin
![]() U nas chyba tez skok, starsza rozrabia jak zawsze, a tu w sobotę chrzest Zuzi.Nie wiem jak to ogarne, ale później juz tylko odpoczynek ![]() Neocleo my tez walczyliśmy z pobudkami Marty, ale od kiedy odstawilismy butelkę, to budzi się maksymalnie raz. Teraz jestesmy na etapie nocnika, ale chyba jeszcze nie jest na niego gotowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Neo ooo witaj
![]() ![]() Ale z twojej córeczki kruszynka. Juka ja prawie codziennie tę trasę robię. Ale jak będzie mróz mocny lub upał to zmieniam trasę. Aniu witaj. Ooo chrzest, super. My chcemy styczeń/luty. Po sesji mojego brata. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
NEOCLEO ANIA MALA wpadajcie częściej bo ja jestem ciekawa co u was i waszych maluchów, bo mamy podobnoe
![]() U nas 7 karmień nadal, za to starszy najchętniej jadłby chleb Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Jak się uporam z imprezami to postaram sie częściej pisać
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.