|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
music is my best friend ♫
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LISTOPAD Jesienna wymiana kosmetyków :) Zapraszam!
TWARZ
I want to keep face healthy zestaw simple do cery normalnej i mieszanej - tonik nawilżający 5ml i emulsja nawilżająca 5ml NOWY La Roche Posay Toleriane Ultra krem łagodzący do pielęgnacji skóry bardzo suchej, wrażliwej i atopowej 2ml x6 ważność 02.2020 NOWY Bielenda hialuronowa mgiełka wykańczająca makijaż z pudrem roślinnym 75ml zużycie niewielkie, otworzony w lipcu ważność 02.2021 CIAŁO Silcare peeling solny dwufazowy do ciała i dłoni 200ml data produkcji 10.2018 NOWY Yves Rocher Hydratation intensywnie nawilżające mleczko do ciała z wyciągiem z aloesu 200ml ważność 09.2020 NOWY rezerwacja Bania Agafii peeling do stóp - redukcja nagniotków i odcisków 100ml ważność 02.2020 NOWY Bania Agafii maska do ciała czarna torfowa 100ml ważność 10.2019 NOWY Avon spray do stóp i obuwia z ochroną przeciwzapachową 100ml NOWY Rexona Pure Fresh 48h dezodorant 0% aluminiumsalze 150ml NOWY rezerwacja Basiclab 72h antyperspirant 50ml ważność 05.2021 NOWY Idunn Naturals krem Istiren z 24 karatowym złotem 40g ważność 5.09.2019 NOWY L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic 250ml NOWY rezerwacja L'Occitane Arlesiene mydełko w kostce 50g NOWY rezerwacja L'Occitane Werbena mleczko do ciała 50 ml NOWY L'Occitane Werbena mleczko do ciała 30ml NOWY L'Occitane Amande migdałowy olejek ujędrniający 15ml NOWY rezerwacja L'Occitane krem do rąk Masło Shea 10ml NOWY rezerwacja Joanna Sensual oliwka łagodząca podrażnienia 10ml NOWY INNE Yves Rocher Karite balsam do ust 4.8g ważność 04.2020 NOWY WŁOSY Delia Cameleo fioletowa płukanka do włosów 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 02.2019 Joanna Ultra Color System szampon nadaje platynowy odcień 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 01.2021 Joanna Ultra Color System odżywka nadaje platynowy odcień 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 12.2020 L'Occitane odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych Aromakologia 35ml NOWY L'Occitane odbudowująca odżywka do włosów suchych i zniszczonych Aromakologia 35ml NOWY Yves Rocher Reparation odbudowujący krem do włosów na noc 30ml NOWY FARBY Alfapart Evolution farba 60ml kolor 11.11 NOWE Matrix Socolor.beauty farba 90ml kolor 9W NOWE Matrix Socolor.beauty farba 90ml kolor 9CC NOWE Matrix SoRed Socolor.beauty wzmacniacz koloru SR-C 90ml zużycie minimalne, otworzona w październiku Schwarzkopf Palette Instant Color 7 intense copper szamponetka do 8 myć NOWA PERFUMY Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel 30ml bez 2 psików Guerlain Mon Guerlain 4,5 ml rezerwacja Prada La Femme 4,3 ml rezerwacja Paco Rabanne Black XS for Her EDP 4,8 ml Thierry Mugler Alien EDT 4,9 ml My Burberry EDP 7ml Joop! Wow! for Women EDT 1ml Mogę z własnych flakonów odlać 5-10 ml Lalique Perles YSL Elle Mugler Womanity L'Occitane Cherry Blossom Edytowane przez agatanaturalnie Czas edycji: 2018-11-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic 250ml NOWY Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel 30ml bez 2 psików ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Czy znalazłabyś coś u mnie za:
I want to keep face healthy zestaw simple do cery normalnej i mieszanej - tonik nawilżający 5ml i emulsja nawilżająca 5ml NOWY La Roche Posay Toleriane Ultra krem łagodzący do pielęgnacji skóry bardzo suchej, wrażliwej i atopowej 2ml x6 ważność 02.2020 NOWY Silcare peeling solny dwufazowy do ciała i dłoni 200ml data produkcji 10.2018 NOWY L'Occitane Amande migdałowy olejek ujędrniający 15ml NOWY L'Occitane krem do rąk Masło Shea 10ml NOWY Joanna Ultra Color System szampon nadaje platynowy odcień 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 01.2021 L'Occitane odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych Aromakologia 35ml NOWY
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
Hej! Interesują mnie:
L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic 250ml NOWY Yves Rocher Hydratation intensywnie nawilżające mleczko do ciała z wyciągiem z aloesu 200ml ważność 09.2020 NOWY Prada La Femme 4,3 ml Guerlain Mon Guerlain 4,5 ml. Poza odlewką Zarkoperfume e'L z wątku, mogę odlać np. coś z tego: - Chanel Allure Sensuelle edt - Carner Barcelona Costarela - CdG Black - Bentley for men Absolute - Guerlain AA Pera Granita - Prada Candy Florale - Dsquared2 She Wood - Jil Sander Pure - Etro Shantung - Ralph Lauren Romance - Ch. Lacroix Bazar - Armani Si edp - JPG Classique Intense - CK Euphoria Deep edp - Frapin Laskarina - Dear Rose Sympathy for the Sun - Ulric de Varens Lily Prune Cotton Musk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher Hydratation intensywnie nawilżające mleczko do ciała z wyciągiem z aloesu 200ml ważność 09.2020 NOWY
Bania Agafii peeling do stóp - redukcja nagniotków i odcisków 100ml ważność 02.2020 NOWY Bania Agafii maska do ciała czarna torfowa 100ml ważność 10.2019 NOWY Avon spray do stóp i obuwia z ochroną przeciwzapachową 100ml NOWY Rexona Pure Fresh 48h dezodorant 0% aluminiumsalze 150ml NOWY Basiclab 72h antyperspirant 50ml ważność 05.2021 NOWY Idunn Naturals krem Istiren z 24 karatowym złotem 40g ważność 5.09.2019 NOWY L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic 250ml NOWY L'Occitane Arlesiene mydełko w kostce 50g NOWY L'Occitane Werbena mleczko do ciała 50 ml NOWY L'Occitane Werbena mleczko do ciała 30ml NOWY L'Occitane Amande migdałowy olejek ujędrniający 15ml NOWY L'Occitane krem do rąk Masło Shea 10ml NOWY Yves Rocher Karite balsam do ust 4.8g ważność 04.2020 NOWY Joanna Ultra Color System szampon nadaje platynowy odcień 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 01.2021 Joanna Ultra Color System odżywka nadaje platynowy odcień 200ml zużycie widoczne na zdjęciu ważność 12.2020 L'Occitane odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych Aromakologia 35ml NOWY L'Occitane odbudowująca odżywka do włosów suchych i zniszczonych Aromakologia 35ml NOWY Yves Rocher Reparation odbudowujący krem do włosów na noc 30ml NOWY ?
![]() |
#7 |
perfumove love
|
Jasne, dorzucę ok. 2 ml Armani BIY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za yr bois sensuel
![]() |
#9 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hejeczka, czego szukałabyś za te rzeczy:
Bania Agafii peeling do stóp - redukcja nagniotków i odcisków Silcare peeling solny dwufazowy do ciała i dłoni Avon spray do stóp i obuwia z ochroną przeciwzapachową L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel 30ml bez 2 psików - jeśli mają dobrą datę przydatności i niezbyt widać po nich zużycie (szukam na podarowanie komuś ![]() La Roche Posay Toleriane Ultra x1 próbeczkę na testy L'Occitane Cherry Blossom? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za
L'Occitane Cherry Blossom żel pod prysznic 250ml NOWY L'Occitane Werbena mleczko do ciała 50 ml NOWY L'Occitane Werbena mleczko do ciała 30ml NOWY L'Occitane Amande migdałowy olejek ujędrniający 15ml NOWY L'Occitane krem do rąk Masło Shea 10ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
może znajdziesz coś za: Rexona Pure Fresh L'Occitane Arlesiene mydełko L'Occitane Amande migdałowy olejek ujędrniający L'Occitane krem do rąk Masło Shea Guerlain Mon Guerlain 4,5 ml My Burberry EDP 7ml i ewentualnie odlewkę L'Occitane Cherry Blossom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
perfumove love
|
Agata, imienniczko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Gra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
daj znać proszę, jak się rozwiąże sprawa z Mon Guerlain ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Nie nie
Nie zrezygnowałam, tylko ciężko myślę, co tu zaproponować. Przyznam, że nie przepadam za takimi odlewkami w brązowych atomkach, jakoś aptecznie mi się kojarzą. .. A na odlewkę loccitane coś byś miała ewentualnie? Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2018-11-11 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
hej
no chyba jednak nic z tego nie będzie, bo moja córka wyraziła dziś rano chęć przygarnięcia tej miniaturki Guerlain ja bym zrezygnowała z mydła i z deo - najbardziej mi zależy na dwóch miniaturach loccitane, ale ostatecznie ta wymiana wypada zbyt skromnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- To raczej ja się Ciebie pytam, czy byś nie chciała czegoś jeszcze... Bo na razie tylko tonik,maska i próbki perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Muszę tylko sprawdzić ileam tych próbek jeszcze, bo ja je dorzucam do wymian czy i do sprzedanych na wątku sprzedażowym flaszek.
Ale tak to ogólnie jestem chętna Najbardziej zależy mi na mini kremie i mini olejku, odlewce cherry a w dalszej kolejności na reszcie rzeczy ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- za dużo z Twojej strony Na pewno musisz odjąć te odlewkę Burberry Mam trochę próbek naturalsów Zaraz wrzucę foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Oczywiście wszystko dla Ciebie.
Tylko bardzo proszę bez Burberry i bez deo z Twojej strony, ok? Bo będzie too much. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Paco Rabanne Black XS for Her EDP 4,8 ml
Thierry Mugler Alien EDT 4,9 ml My Burberry EDP 7ml Joop! Wow! for Women EDT 1ml Mogę z własnych flakonów odlać 5-10 ml Lalique Perles YSL Elle Mugler Womanity L'Occitane Cherry Blossom znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.