|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Próba swatki, która może być niezręczna
Witam Panie i Panów.
znalazłem się w dosyć niezręcznej sytuacji. Koleżanka z którą spotykam się od kilku miesięcy usilnie próbuje zapoznać mnie z jej dobrą znajomą. Jedna rzecz nie daje mi jednak spokoju, mianowicie poczucie żalu, że to nie ona jest osobą, z którą spróbowałem się związać. Nie zgraliśmy się w czasie. Początkowo ona chciała bliższej relacji, ja podchodziłem do tego na spokojnie. Z jej strony po prostu wygasło. Człowiek mądry po fakcie. W żaden sposób nie zamykam się na próbę nawiązywania nowych relacji, lecz tutaj mam sporę obiekcje. Chodzi oczywiście, że tlące się uczucia nie wygasną i potencjalnie wejdę w coś dziwnego. A może tak to właśnie miało wyglądać, żeby nieco odbić od wydawałoby się prostej drogi do szczęścia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Próba swatki, która może być niezręczna
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Próba swatki, która może być niezręczna
Moim zdaniem przemawia przez ciebie żal za utraconą adoratorką.
W końcu, gdybyś był zainteresowany dziewczyną, to nie pozostałbyś obojętny na jej próby zacieśnienia relacji. Ale nie interesowało cię to, dziewczyna zrezygnowała, to czegoś ci brak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.