|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy to wścibstwo?
Otóż moja kuzynka, 31,5 roku ciągle co przyjdzie do mnie czy na fb mnie spowiada o to czy depiluje nogi, miejsca intymne, czy one mi się pocą, odpowiadam ze nwm, myślę sobie po co jej to wiedzieć, czemu ciągle mi powtarza że się poci w miejscach intymnych?! Takie pytania zadawać dziewczynie, która niedługo 20 lat skończy?! Nie rozumiem tego. Jakby tego było mało to tyle razy sie mnie pyta ile mam lat, kiedy sie urodzilam. Albo ile moja daleka ciocia mamy kuzynka ma lat, ile miała lat jak za wujka wychodzila, czy jej starszy syn to ten najstarszy z jej dzieci. Albo ile siostra jej chrześniaka ma lat, ile jego tata ma lat. Mysle sobie przecież jak jeździ do niego to nie może się ich pytać tylko mnie? Albo na fb sprawdzić? XXI wiek- fb dla niej nie jest dostępny. Tyle też razy się mnie pyta ile kuzyn ma synów, który najstarszy, najmłodszy, ile ten najmłodszy czy najstarszy ma lat, jak ma na imię. Jej tata, a mój daleki wujek to jak się dowiedział, że córka mojej cioci się z mężem wprowadzila do nowego mieszkania to juz wyspowiadal a ktore drzwi, które okna, przeciez do swoich dzieci nie zapraszał to czemu do mojej siostry ciotecznej i jej męża się pchać będzie, albo o meble wujek ciocię spowiada, a te meble to jak warte, jak drogie, skąd je macie, jak długo tu stoją, tak zrozumialam ze sie wypytywal. A tata mój do cioci to trzeba było im powiedzieć mebli nie widzieliście? Mama moja mówiła, że jak do jej kuzynki pojedzie i stamtąd wróci to wujek zaraz będzie spowiadac co u tamtych słychać. Albo ta córka tego wujka, a ta kuzynka, o której piszę to się pytala jednej kuzynki na fb ile lat ma twoj syn, jak ma na imie, potem mnie o to zaczepiała, jeszcze dociekala o % z matury. Ile razy mnie spowiadała. Już po prostu nie mam siły co przyjdzie do mnie tego typu pytania się powielają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy to wścibstwo?
Może są wścibscy, a może po prostu ich ciekawi, co u kogoś słychać. Może nie mają nic super ciekawego do roboty, to ich interesuje, co słychać u bratanka kuzynki ciotki.
Z tą kuzynką to obie jesteście śmieszne. Ona ma 3 z przodu i ją dziwi, że ciało się poci. Ty robisz jakąś dziwną konspirę i traktujesz bardzo intymnie pytanie, czy golisz nogi. I liczysz ponad trzydziestoletniej kuzynce wiek z miesiącami ![]() Pytają o to, kto ile ma lat, bo jak widać to duża rodzina, pogubili się we wszystkich i chcą sobie usystematyzować wiedzę. Może robią jakieś drzewo genealogiczne czy coś. Nie rozumiem pomysłu, że twój wujek miałby zapraszać gości do mieszkań swoich dzieci. Dlaczego miałby zapraszać sobie gości do kogoś ![]() Są też osoby, które nie wypytywanie się o elementy mieszkania i nie zachwycanie się uważają trochę za obrazę. Może oni też z takich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pewnie jakieś 378 miesięcy
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Może ktoś tu ma zaniki pamięci, skoro ciągle są pytania jak się nazywają członkowie rodziny.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
może zwyczajnie naprawdę nie macie o czym rozmawiać i jak już się widzicie, to żeby nie siedzieć w ciszy, to pyta o te rzeczy po raz setny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.