Make-up - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-22, 22:42   #1
doriss
Raczkowanie

Make-up

Tak czytam wasze posty, ogladam zdjecia i probuje sie w koncu dobrze pomalowac. Ale ja juz nie wiem............ chyba jestem jakims antytalentem (( Jest jeszcze jakas rada na moje deztalencie do makijazu?
doriss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-22, 23:07   #2
ryba82
Zakorzenienie

Dot.: Make-up

Cytat:
Napisane przez doriss
Tak czytam wasze posty, ogladam zdjecia i probuje sie w koncu dobrze pomalowac. Ale ja juz nie wiem............ chyba jestem jakims antytalentem (( Jest jeszcze jakas rada na moje deztalencie do makijazu?
dorissku kochany , jak zaczynalm swja przygode z cieniami i makijazem wogole to tez nic nie potrafilam. Nie smuc sie, pocwicz sobie troszke, pokombinuj, cyknij zdjecia, zobacz sama w maie obiektwynie, co Ci fajnei wyszlo, a co nalezy zmienic, albo wklej nam a my Ci podpowiemy . Nie martw sie, nauczysz sie robic piekne makijaze
ryba82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-22, 23:13   #3
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Nie przejmuj się. Moje początki byly tragiczne! Antytalent! A dzis? Dzis przychodza do mnie moje kolezanki,zebym je pomalowala na rozne okazje Trzeba po prostu duzo cwiczyc.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-23, 12:40   #4
doriss
Raczkowanie

Teraz przyszly wakacje, ogolnie "nic do roboty" wiec sie wezme za cwiczenia :P Bede zamieszczac moje fotki i bede czekac na słowa, jak juz moge przypuszczac, krytyki :P
doriss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-23, 12:47   #5
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doriss
Teraz przyszly wakacje, ogolnie "nic do roboty" wiec sie wezme za cwiczenia :P Bede zamieszczac moje fotki i bede czekac na słowa, jak juz moge przypuszczac, krytyki :P
ćwiczenie czyni mistrza
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-23, 16:03   #6
Ines-ka
Zakorzenienie

Doriss na początku nic nie wychodzi. To tak samo jak z jazdą samochodem Na dobry początek wypróbuj tylko jakiś jasny cień i tusz. Później stopniowo dodawaj inne kosmetyki, kredkę, eyeliner, żywsze i ciemniejsze barwy. Metodą prób i błędów dojdziesz do perfekcji, a jako ściągawkę i pomocnik zawsze masz wizaż
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-24, 00:26   #7
Luna83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka
Doriss na początku nic nie wychodzi. To tak samo jak z jazdą samochodem Na dobry początek wypróbuj tylko jakiś jasny cień i tusz. Później stopniowo dodawaj inne kosmetyki, kredkę, eyeliner, żywsze i ciemniejsze barwy. Metodą prób i błędów dojdziesz do perfekcji, a jako ściągawkę i pomocnik zawsze masz wizaż
Zgadzam się
Jest lato, wysoka temperatura, nie ma sensu nadmiernie tapetować buźki Zacznij od korektora, tuszu do rzęs, jasnego cienia - nawet jak go źle nałożysz nie będzie to super widoczne. Na usta neutralny błyszczyk. W ten sposób stopniowo zaczniesz poznawać siebie, w jakich kolorach Ci dobrze a w jakich nie. Stopniowo zagłebiaj się w tajniku makijażu. Poczytaj na wizażu o technikach naładania pudru, cieniowania oczek, na pewno się przyda. Ćwiczenie czyni mistrza. I pamiętaj - nie od razu Kraków zbudowali więc nie zrażaj się drobnymi wpadkami - są nie do uniknięcia
Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-24, 22:58   #8
Justyna85
Przyczajenie

Jeśli masz problem z wykonaniem makijażu, bardzo pomóc Ci może pewna strona www.kosmetyki.naczasie.pl
Wykonywane są makijaże krok po kroku.
Powodzenia.
Justyna85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 08:06   #9
aga_xy
Wtajemniczenie

GG do aga_xy Send a message via Skype™ to aga_xy

Cytat:
Napisane przez Justyna85
Jeśli masz problem z wykonaniem makijażu, bardzo pomóc Ci może pewna strona Kosmetyki na czasie
Wykonywane są makijaże krok po kroku.
Powodzenia.
Czy w nagłówku tej strony, to nie agabil???
------------------
UWAGA
Edytuję!!
No tak to Agunia nasza kochana!!!
aga_xy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 08:14   #10
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_xy
Czy w nagłówku tej strony, to nie agabil???
Tak, to ona
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości