|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poznałem dziewczynę której nie poznaje
Witam. Prosił bym o ocenę sytuacji bo się trochę pogubiłem. Przed sylwestrem poznałem przez internet dziewczynę. Pisaliśmy ze sobą, zdaję mi się że mieliśmy ze sobą bardzo dobry kontakt. Rozmawialiśmy można powiedzieć w większości prawie codziennie i nasze rozmowy nie miały końca. Wróciłem do swojego miasta i w trakcie naszych rozmów zaproponowała abyśmy przeszli na mesengera, co różniło się tym że przeszliśmy z komunikatora przy pomocy którego nie wiedzieliśmy z kim piszemy na taki bardziej prywatny. W późniejszym czasie umówiliśmy się na spacer który się nam przedłużył z godziny do ponad trzech. Już o sobie bardzo dużo wiedzieliśmy. Zaproponowałem spotkanie u mnie na które ochoczo się zgodziła. Około dnia przed spotkaniem wysłała mi swój numer telefonu. Gdy proponowałem spotkanie u mnie brała urlop na piątek. Jak zaproponowałem spotkanie miała wziąć jeszcze czwartek ale nie wiem dla czego zostało na piątku. Zapytałem czy na pewno chcę się spotkać i czy ma czas, stwierdziła że tak.Na spotkaniu u mnie zjedliśmy obiad trzy daniowy po którym poszliśmy na spacer, podczas którego cały czas rozmawialiśmy, zrobiliśmy bardzo dużą odległość i nawet nie wiedzieliśmy kiedy wróciliśmy do domu gdzie dalej rozmawialiśmy. W niedzielę porozmawialiśmy. Zapytała mnie jakie mam plany na dzień, powiedziałem że nic konkretnego. Zapytałem więc jakie ona ma plany też stwierdziła że nie ma. Zaproponowałem spacer na który się zgodziła. W trakcie gdy do niej jechałem, napisała mi żebyśmy się spotkali w miejscu które tak na prawdę jest bardzo oddalone od jej domu, a sam spacer skrucila do jakiś 15 minut.Przez parę dni nasz kontakt wyglądał jak zawszę, aż zaczęła odczytywać moje wiadomości ale na nie nie odpisywała lub odpisywała z dużym opóźnieniem lub odpisywała tylko na cześć lub bardzo wybiórczo, jednym lub dwoma słowami. Wcześniej pisała do mnie rano w dzień i wieczorem . Teraz zdarza się że przez dzień nic do siebie nie pisze, a ja po pracy odczytuje wiadomość typu dobranoc, dobranoc miłych snów. Przez dwa dni starałem się nie powodować żadnych rozmów, ale za to ona pisała coś do mnie, a gdy ja do niej odpisywałem, odczytywała wiadomość ale nie odpisywała wcale lub wybiórczo po łepkach po długiej przerwie .Gdy wchodzę na FB widzę że kilka razy w tym czasie wchodziła na mesengera i była dostępna. Wspominała mi kiedyś że nie bawem zacznie jeździć z kolegą w teren i to będzie trwać około miesiąca. W poniedziałek po tym niedzielnym spacerze okazało się że niby wzięła na poniedziałek urlop na żądanie. We wtorek była bardzo oschła i nasza rozmowa była nijaka, składają się z kilku słów. W większości co tam. Oki. Wiecxorem stwierdziła że ma burdel w pracy, zatkał się jej odpływ i miała w☠☠☠☠a. We środę wysłała mi zdjęcie z pozdrowieniami z pracy i tyle nasza rozmowa wyglądała. W czwartek po pracy dopiero odpisała na moje wiadomości z poprzedniego wieczoru i dodała zdjęcie z opisem wyrażającym dużą radość i szczęście że dzisiaj uczyła się jeździć z kolegą. Potem stwierdziłem że musi mieć dobrego nauczyciela, to odpisała mi że uczy ja super cierpliwy mateusz niby z pracy. Dzisiaj o 6 napisałem do niej wiadomość, gdzie o 5 zaczyna pracę. Odpisała mi dwoma słowami, a na następne moje wiadomości odpisała że nie może teraz pisać bo będzie się uczyć jeździć z mateuszkiem. Zażartowałem kiedyś że przyjdę do niej do pracy, to się zapowietrzyła, zacząłem wyczuwać u niej nie pewność i zaczęła mnie przekonywać abym tego nie robił. Poprosiłem nawet koleżankę dzisiaj aby czegoś się o niej dowiedziała, bo zaczynam odczuwać jakby coś kombinowała albo mnie w jajo robiła.
Wcześniej to naszych wiadomości dodawała jakieś emotikony których nienawidzę ale jej nigdy o tym nie mówiłem. Teraz w ogóle ich nie dodaję. A jak dzisiaj napisała w zdrobnieniu że z Mateuszem będzie się uczyć jeździć dodała ich bardzo dużo i odczuwam bardzo dużą jej radość Międzyczasie gdy ze sobą pisaliśmy wysłała do mnie screen rozmowy z koleżanką która zapytała w międzyczasie ją jak było, a ona odpowiedział a tak było w porządku z dużą ilością buziek wskazujących na radość i nadzieję. Potym skrinie napisała mi że nie wierzy bo bardzo dużo osób sobie oni przypomniało koleżanki ze studiów i tak dalej oraz kolega z podstawówki. Załączyła mi screen w którym osoba zaczyna wiadomość czy pamięta ona jaka razem chodzili do podstawówki i dałam mu breloczek ona tak naprawdę ci dałam? Napisałem jej że ma duże powodzenie i czy to była pierwsza wiadomość. Ona mi odpowiedziała że nie. Ja jej napisałem że wygląda na pierwszą. Stwierdziła że była pierwsza Proszę o pomoc. Wytłumaczenie o co tu chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznałem dziewczynę której nie poznaje
Niestety wygląda na to, że jej się odwidziało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A może po prostu zapytaj się na jakim jesteście etapie i czy w ogóle on widzi coś więcej w was, bo na razie to tylko gdybasz, a tak na prawdę mogłbyś mieć czystą sytuację jeżeli podejdziecie do tej rozmowy szczerze. Nie wiem czy jest sens albo wkurzać się na zaś, martwić się, robić sobie nadzieję, jak to wszystko można rozwiązać rozmową/rozmowami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Albo jej się odwidziało, albo jest zajęta.
Ostatniego akapitu nie rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Jest facet, którym ona jest bardziej zainteresowana niż tobą i poszedłeś w odstawkę.
Zdarza się. Odpuść sobie tę dziewczynę, to w końcu świeża znajomość, nie ma co przeżywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
O co chodzi w tym ostatnim akapicie ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
widocznie cos powiedziales lub zrobiles co ja zniechecilo do ciebie
nie musi to byc nic powaznego ,czasami tak sie zdarza ze czlowiekowi sie odwiduje w pewnym momencie ewidentnie cie olewa majac nadzieje ze sie domyslisz,znudzisz i dasz jej spokoj tak wlasnie bym zrobila na twoim miejscu-odpuscila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziewczyna po prostu nie wie jak ci dać kosza, więc dosyć niezgrabnie próbuje się z tego wymiksować odpisując półsłówkami, ale jednocześnie pisząc miłe wiadomości typu "miłych snów", bo nie chce wyjść na chamską. Zdarza się niestety, jak dziewczyna nie ma zbyt dużych pokładów asertywności w sobie. A jeśli chodzi o to czemu chce ci dać kosza to powodów może być mnóstwo. Mogła dojść do wniosku, że posiadasz cechy, które jej się nie podobają, może tempo rozwijania znajomości jej nieodpowiada, kończąc na innym facecie, który jej się podoba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Całkowicie straciła zainteresowanie Twoją osobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.