|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gang Bang
Hej. Czy zdecydowałybyście się na powyższą zabawę, w zaufanym gronie mężczyzn gdyby były ustalone konkretne warunki i zasady? Czy mimo wszystko jednak nie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gang Bang
Kiedyś tu pytałam o trójkąt. Miałam propozycję od kolegi z którym się wcześniej dwa razy przespałam i jego kolegi. Pijana i jedyny raz w życiu zbakana, odmówiłam. Alkohol nie wpływa na moje decyzję, okazuje się że trawa też słabo. Później ten drugi pytał jakby o pozwolenie tego pierwszego i odzywa się do mnie bez kolegi, nie chciał się więcej dzielić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Tak więc nie, to by było za dużo. Chociaż o tych dwóch myślałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja zdecydowałam się już jakiś czas temu i absolutnie nie żałuję
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Tak, zdecydowałam się i nie żałuję (doszłam do 7m+2k)... i nie z zaufanymi i znanymi facetami, a z grupą z odpowiednimi rekomendacjami, ale nie znałam ich wcześniej, tak jak zwykle nie znamy partnerów do innych naszych zabaw. Edytowane przez Ranita Czas edycji: 2021-06-17 o 16:06 Powód: za szybko |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Tak, zdecydowałam się i nie żałuję (doszłam do 7m+2k)... i nie z zaufanymi i znanymi facetami, a z grupą z odpowiednimi rekomendacjami, ale nie znałam ich wcześniej, tak jak zwykle nie znamy partnerów do innych naszych zabaw.
Miło że piszesz o tym wprost i otwarcie bez żadnego tabu. Ja od zawsze chciałam spróbować ale na chęciach się kończyło jak i miałam obawy czy będą przestrzegać z góry ustalonych zasad ale mimo wszystko coraz poważniej o tym myślę. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Tak zdecydowałam się, ale nie od razu. Powoli odkrywaliśmy z TZ-em różne układy... i nadal odkrywamy. No cóż jest to temat mocno wrażliwy i w rodzinie o nas nie rozpowiadam, ale dobre przyjaciółki coś niecoś wiedzą (niektóre nawet więcej).
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
U mnie jest tak że z jednej strony mam obawy co do przestrzegania z góry ustalonych zasad a z drugiej chciałabym być przeruchana bez skrupułów... Wiem może to dziwnie brzmi ale tak jest. Niestety ja nie mam aż tak zaufanych kolezanek/przyjaciółek żeby się z tego zwierzac.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich jestem nowa w waszej społeczności, zobaczyłam interesujący wątek i postanowiłam założyć konto aby wtrącić swoje trzy grosze. Nasza relacja z mężem jest dość specyficzna mianowicie od kilku lat uczestniczymy w spotkaniach Gang Bang ale mąż tylko w roli biernego obserwatora. Nigdy nie robiliśmy sobie z tego powodu wyrzutów, to nasza świadoma decyzja z której ja jak i on jesteśmy zadowoleni i czerpiemy przyjemność.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Ranita Czas edycji: 2021-06-18 o 10:04 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ranita powiedz mi jak to wygląda u ciebie masz duże doświadczenie w takich układach. Masz określony scenariusz spotkania czy idziesz raczej na żywioł?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Za pierwszym razem (można powiedzieć, że ogólnie na początku) w większym niż trójkąt układzie to dokładnie omówiliśmy z załogą czego nie lubimy i absolutnie nie chcemy, poza tym bardzo ważne - hasło bezpieczeństwa - stop i koniec (nie było potrzebne). Poza tym ogólnie co lubimy, a co średnio i tyle. Jeśli chodzi o facetów to jak jak pisałam na początek trzeba mieć grupę doświadczoną w GB, bo widzisz chłopcy nie mogą konkurować ze sobą w trakcie (a mają takie skłonności). Oni maja współpracować i być tylko dla ciebie, a nie walczyć między sobą - powiem brutalnie: to ty masz być wyruchana tak jak ty chcesz, a oni maja być tylko pionkami. Jeśli chodzi o późniejsze doświadczenia to spotykamy się w różnych składach w jakimś tam kręgu wzajemnej adoracji (nie, nie są to nasi znajomi czy przyjaciele, spotykamy się tylko na imprezach) i raczej każdy wie co jest grane i tu raczej bawimy się np. w imprezy tematyczne. Przyznaję, że jestem bi, ale imprezy wolę z przewagą facetów.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Ranita ciekawe masz podejście... Ja myślałam że to ona jest dla nich (przynajmniej takie mogą być odwrócone proporcje) tak jak odwrócone 69 niby to samo a jednak nie...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ranita chciałam jeszcze dopytać czy aspekt fizyczny ma dla ciebie jakiekolwiek znaczenie w GB czy może bardziej patrzysz na doświadczenie?
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o spotkania z dziewczynami i moim TZ to nie bardzo to ostatnio lubię (poza jednym jedynym wyjątkiem, ale to inna historia) - wtedy to ja czuję się jak kolejna tania dziwka, która ma tylko zadowolić samca - to mi średnio pasuje. |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Jak masz sprawdzonych i zaufanych bądź z dobrymi rekomendacjami Panów to zabawa może być świetna. Generalnie wydaje mi się że trzeba mieć jakiś plan zabawy żeby nie wyszło że robimy czy próbujemy rzeczy których nie chcemy. Co sądzisz np. O bukkake..?
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bukkake - ja niekoniecznie... wolę jak dochodzą w ci...e |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Pytałam o bukkake z tego wzglęu ze lubię zabawy z nasieniem partnera i jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby zalewali mnie jeden po drugim..., pewnie tak mówię bo w końcu nie mam doświadczenia w GB. Odnośnie planu to w sumie masz rację.... Po co się ograniczać do czegoś konkretnego jak zawsze w trakcie można cos zmienic/ulepszyć.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Mam tylko doświadczenie w 2m+1k.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli 2m+1k się podobało i masz ochotę na więcej panów to śmiało i bez obaw (ale z wyczuciem). Nic więcej chyba Tobie nie pomogę... powodzenia.
PS. jeżeli ten trójkąt jest w jakiś sposób stały i przewidywalny to może spróbujcie dobrać sobie następnego "kluczyka" (to takie nasze określenie, no ... wiemy na co) - w pewnym momencie tak sobie próbowaliśmy dobierać po jednym , ale jednak powiem szczerze, że fajnego faceta do GB jest trudniej znaleźć niż fajną parę. |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, możesz trochę więcej o tym opowiedzieć? W jakim jesteście stażu małżeństwa?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Czytam z wypiekami, bo do tej pory max u mnie bylo 2M plus ja ale drzemie we mnie fantazja szerszego grona 3M i tak jak któraś z Was tu napisała wolno, na spokojnie być w centrum. Tylko problem jak znaleźć tego 3 skoro z 2 był spory problem. Dziękuję za Wasze przemyślenia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Pytanie do wszystkich tutaj, nie martwicie się chorobami jak HPV?
"Wirus HPV przenosi się bardzo szybko i łatwo. Czasem wystarczy tylko dotykanie okolic narządów płciowych by doszło do zakażenia, ponieważ HPV przenosi się wraz ze złuszczającymi się fragmentami nabłonka i naskórka. Prezerwatywa zmniejsza ryzyko, ale nie chroni w stu procentach." Bodajże do zarażenia kiłą też może dojść poprzez pocałunek. Jak robicie w takich przypadkach? Wszyscy uczestnicy nie uprawiają seksu przez 3 miesiące, a później się badają? |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Wyglada na to, ze ten wątek już nie jest aktywny tak jak rok temu. Może warto jest wznowić temat. Chociażby dla tych mniej doświadczonych. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętajcie tylko o regularnych badaniach - zwłaszcza piszę o kobitek.
Cytologia i testy HVP, bo niestety prezerwatywa przed tym nie chroni. Bawcie się, ale uważajcie na siebie! |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Widzisz ja tak mam, że z kilkoma facetami czuję, że ja tu rządzę (i tak chyba w końcu jest) - nie znoszę brutalnego seksu (bdsm, wyzwiska, itp,) - lubię być brana delikatnie i taktownie -tacy faceci (delikatni) mają u mnie szanse. To jest tak, że uwielbiam to uczucie jak zgraja gości ślini się na mój widok ale muszą zachować pewne reguły... to ja łaskawie pozwalam się wypieścić i zerżnąć
Jeśli można to ja mam pytanie techniczne; jak organizujecie lokal na takie 7m+2k i co to jest hotel, apartament? i jak się umawiacie na konkretny termin. I pytanie osobiste; jeżeli jest 7 facetów to ile odbywasz stosunków ? 7, 10 czy więcej ? i czy jakoś przygotowujesz cipkę na taki maraton? specjalne lubrykanty czy kondomy? ![]() |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli można to ja mam pytanie techniczne;
1. jak organizujecie lokal na takie 7m+2k i co to jest hotel, apartament? - apartament, domek 2. jak się umawiacie na konkretny termin - tak jak na każdą inną imprezę. 3. I pytanie osobiste; jeżeli jest 7 facetów to ile odbywasz stosunków ? 7, 10 czy więcej ? - nie liczę 4. czy jakoś przygotowujesz cipkę na taki maraton? - nie 5. specjalne lubrykanty czy kondomy - a jak myślisz? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedź, chodziło mi oto czy to Ty wyznaczasz termin i komu pasuje to przychodzi czy uzgadniasz to z każdym z osobna?
ad 5, nie myślę dlatego pytam bo jestem zainteresowany co kupić żonie aby wytrzymała kilka zbliżeń. |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Po pierwsze, jeżeli nie macie ekipy to na pierwszy raz rozejrzyjcie się za zgraną ekipą, która wie o co chodzi - poszukajcie np. na zbio..... lub dat.... Przypadkowo dobrani goście zwykle oznaczają porażkę... Z czasem może "dorobicie" się grona znajomych. Jeśli chodzi o lubrykant to okazuje się potrzebny, ja najlepiej lubię takie typu "Fisting gel".
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Na razie mamy doświadczenie 2 + 2 ale chcemy to powiększyć. Na razie na długi weekend planujemy mały maraton..... nasz skromny rekord to cztery razy jednej nocy....
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy nie próbowałem takich układów ale będę szczery pisząc, że to jest ciekawe
![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.