|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Oszustka(?)do Zło
Proszę zajrzyj i zdecyduj co z tym zrobić.
Zresztą ciekawie się dyskusja rozwinęła ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9&page=4&pp=30 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Oszustka(?)do Zło
Widziałem, już zareagowałem.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Złośliwcu, czy są już jakieś postępy w tej sprawie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Tak, mam wystosować oficjalne pismo z opisem sytuacji.
Porozmawiam z Szefową, czy będzie chciała je wysłać. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie przykra sprawa
![]() Wspolczuje Zło i Agnieszce ze czasami trafiaja sie takie przypadki i oni musza decydowac co z tym robić
|
|
#7 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Uzgodniłem z Agnieszką, że jeśli *agrafka* zwróci nadesłane jej paczki w przeciągu 7 dni, to nie złożymy doniesienia na policję.
Natomiast jeśli nie uda się jej tego zrobić - do drzwi zapuka policja. |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Zło tak prewencyjnie
chciałam Ci zwrócić uwagę na ten link, który podała różowiutka w wątku *agrafki* ostatni post przed Twoim, zreknęłam tam i oprócz tego samego avatarka, zgadza się jeszcze data urodzenia, a w taki zbieg okoliczności to ja nie wierze.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, pogratulować agraffce tupetu i pomysłowości...
sama znam parenaście osób z bardzo trudną sytuacją finansową, wiem że ciezko jest prosić o pomoc w tak "błachych" sprawach jak ciuszki czy kosmetyki, ale na 1000% nie odpisywałyby na ofiarowywaną pomoc w takim tonie jak to czyniła agraffka. przykre to ze niektórzy tak bezczelnie potrafia żerować na innych
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
No Sitc mały detektyw znalazł to:
http://www.magazyn13.pl/forum/viewto...light=#1310932 Jak sie komuś nie chce szukać, to wklejam fragment wypowiedzi candy13: Wysłany: Sro Sie 17, 2005 2:50 pm Hej! Mam na imię Kamila i kolekcjonuję gadżety reklamowe już od dawna. Dostałam już bardzo dużo rzeczy: koszulki, podkładki pod myszy, majtki, notesy, długopisy, pocztówki, naklejki, kalendarze (duże i małe), breloczki, przypiki, pachnące zawieszki, zawieszki na bagaż, ołówki, linijki, gumki do mazania, naostrzyki, baloniki, zakładki do książek, zegarek, miarkę (1 metr), teczki, reklamówki, smycze, przewodniki, kubki, informatory, mapy itd, itp. W sumie ok. 80 przesyłek Chciałabym się !WYMIENIĆ! Jeśli jesteś zainteresowany/a to napisz do mnie na maila kamilak13@tlen.pl - chętnie się wymienię Nie jestem jedną z tych oszustek, które nie odpisują na maile ... NIE! Jestem uczciwa i dobrze wiem co to znaczy byc oszukanym - już się raz nadziałam i żałuję - sama nie chce oszukiwać. Jedynym warunkiem wymiany ze mną jest podanie wszystkich swoich firm do wymiany w pierwszym mailu! Obiecuję, że odpowiem tą samą ilością adresów z gadzetami - postaram się nie podawać tych samych co Wy! Zapraszam do wymiany - mój mail kamilak13@tlen.pl Dziękuję! Pozdrawiam Jak wam się podoba |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sitc gratuluje spostrzegawczości nie wnikam w to co jak dotarłaś na stronie magazynu 13 Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wogule nie rozumie, czemu glupi zawsze ma szczescie???
Wedlug mnie powinna sie dowiedziec o tym Policja i koniec. Nauczka dla niej i innych, które takie cos tez planowaly lub planuja.
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak off topic powiem wam, że chyba jestem już stara i zdewociała, bo jak przeglądałam tamto forum, to mi się mózg zlasował i włosy zjeżyły
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raróg
|
Matko, jakie pomysły mają te dziewczyny
Mi Agraffka przypomina wypisz wymaluj pewnego znajomego, dlatego niesamowicie się zdenerwowałam, czytając jej posty - ten sam sposób działania :/ Najpierw jakieś niesamowite historie, byle coś wyciągnąć, potem "O Matko Boska, ja nie chciałam!"Dziwi mnie, że niektóre dziewczyny nadal w nią wierzą, mimo oczywistych faktów. Moim zdaniem należy jej się nauczka, może coś na przyszłość zrozumie - przyda jej się to. Ciekawe, że jej rodzice mieli by się niepokoić dziewczyną, która chciała jej przynieść paczkę osobiście, natomiast nic by nie powiedzieli na kilka paczek przychodzących nagle nie wiadomo skąd :/ |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Czytając posty na forum magazynu 13 czuje się jak by na wizażu został rozpracowany jakiś gang dziewczyn
http://www.magazyn13.pl/forum/viewto...r=asc&start=15 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Ten fragment chyba najlepiej ukazuje chciwość Agraffki :
ale jestem wpieniona ... dostałam dzisiaj ten katalog z Yves Rocher ... myslalam ze dostane szalu ... w takiej malej kopertce byla Karta Premiowa .. ze jak zamowie powyzej 59zł to moge dostac prezent za 70zł ... wiec happy szukam tego znaczka ... zeby przykleic ... pisze ze na liscie ma byc .. a ja patrze ... znaczek odklejony z listu ... nie bylo ... i do tego jedna próbka ... jakiegos smierdzacego gnojstwa ... po.je.by jedne ... mam ich w ****** ... teraz to juz na pewno u nich nic nie zamowie ...n zule niemyte ... pi.er.dol.one ... sorki za przeklenstwa ale jestem strsznie wkurzona ... sork nie skomentuje :/ |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Satine i dziwisz sie że mnie to osłabiło, a nawet kot który leżał przed kompem, uciekł na łóżko
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak by go zszokowało Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
O mój Boże... Ciekawe czy żywiła sie też próbkami na promocjach w supermarketach?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
no nie! na poczatku bylam za tym,zeby nie wciagac w to policji,ale po przeczytaniu cytatu, ktory podala satine, nie mam juz watpliwosci. tamte wiadomosci tez sie powinno zabezpieczyc
to jak widze ciezki przypadek i nie sadze,zeby nasze gadanie bylo dla niej nauczka. policja powinna zostac poinformowana. a do firm kosmetycznych powinno sie wyslac wiadomosci ostrzegawcze ![]() najlepiej to puscic jakis list gonczy w necie,zeby nikogo juz nie naciagnela
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Zdziwiłam się troche czytajac te posty. Na co trzynastolatce poradnik o menopauzie!!! O matko, co za szaleństwo....
**Girl13** Bardzo aktywna Dołączył: 14 Sty 2005 Posty: 712 Skąd: Daleko Daleko Wysłany: Pon Maj 23, 2005 9:47 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- A ja dzisiaj dostalam zarcie dla psa i smycz do kluczy z Nutra Nuggest, poradnik o Menopauzie i płyte relasyjną(az 34 kawalkow) i jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
|
#26 |
|
Raróg
|
Dużo, wszystko, byle za darmo. Ciekawe, co z niej wyrośnie, wolę nawet nie myśleć :/
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hehh..
Tak dla jasności dziewczyny- nie myślcie , że czytuję "trzynastke" heh..Poprostu swego czasu jak miałam tę sławną próbkomanię to dotarłam z wyszukiwarki na to forum A dziś skojarzyłam Avatara *agrafki* i podzieliłam się z wami moim spostrzerzeniem
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za tym żeby policja zadziałała! To będzie dobra nauczka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

chciałam Ci zwrócić uwagę na ten link, który podała różowiutka w wątku *agrafki* ostatni post przed Twoim, zreknęłam tam i oprócz tego samego avatarka, zgadza się jeszcze data urodzenia, a w taki zbieg okoliczności to ja nie wierze. 

Przez agrafke w jednym watku na targowisku.