|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam zapachow - dużo do oddania! Zapraszam!
ja mam perfumy, nie ma ich na liście ale może wpadnie Ci coś w oko
![]() 1. Ralph Lauren Cool 35ml z 50ml 2. Versace Red Jeans około 15ml z 75ml 3. Gucci II, na wypróbowanie końcóweczka, na kilka psiknięć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ![]() Przepraszam ze odmawiam.. ale to nie to.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witaj Psycha, a czy interesuje cię lacoste touch of pink 90ml
Bo mnie u ciebie zainteresowało Clinique Eye Quad - paletka cieni z aplikatorem/pedzelkiem. Az 7,4 g - starcza na bardzo dlugo ! ![]() ![]() ![]() Shiseido Modulativ Blusher MC2 - brown/beige (oznacz. NSQA) Limitowanka 6g. -Uzyty 3-4 razy. Yves Rocher Pleasures Nature - brzoskwinia - kupiony pol roku temu. Pierwotna pojemność 100ml. Zapach utrzymuje się na ciuchach do 3 dni./ ile teraz jest tej pojemności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dobrze czytam ???? Nie szukasz odlewek, musi być oryginalny flakonik, a sama proponujesz odlewki ???????
Jakieś nieporozumienie chyba....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ![]() ![]() Napisalas to jak gdybym chciala tutaj kogos ponizac... nie chcialam tego robic... ![]() Wytypowalam zapachy ktorych szukam - nie potrzebuje ich odlewek, poniewaz znam je.. i mam zamiar je na dluzej zachowac u siebie. No a dodatkowo chce sie pozbyc rzeczy ktorych nie uzywam.. kosmetyki z wątku oddaje równiez jako gratisy.. wiec co w tym złego? Jako gratis moge oddac odlewke perfum np. Nie gniewaj sie prosze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No coś Ty !!!! Nie hccialam, żeby to tak zabrzmiało !!!! Sorki
![]() Zapytałam z ciekawości, a nie żeby Ci dokuczyć ![]() ![]() ![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-10 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przepraszaj... w zasadzie to powinnam wyjasniac z goru dlaczego taka nie inaczej. Wprowadzialm taka poprawke i do glownego wątku ![]() Z tymi atomizerami to tez taka sprawa,ze nie robilam nigdy odlewek zapachow,pytalam kilka razy na innych forach jak to robic. Probowalam wyczyscic fiolke olejku do ciasta,ale nie uadlo mi sie. Nie przezylabym sytuacji w ktorej osoba otrzymujaca moja odlewke stwierdzi zapach olejku migdalowego zamiast zapachu ktory jej oferowalam. Dla mnie te atomizerki to bardzo komfortowy bajer ![]() Juz 4 raz zabieram sie za porzadki w lazience.. i stwierdzilam, ze wiekszy pozytek i to na dluzej bede miec z perfumow niz kremow i kolorowki, ktorych w zasadzie mam w nadmiarze ![]() Dziekuje bardzo za uwage,nie zastanawialam sie nad tym ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna prosic zdjęcie flakonu - Twojego flakonu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
jasne już się robi ;-), tylko tak z 50 ml zostało jakieś 23-25ml, ale jest 1000% oryginał ja nieraz czułam go przez 2 dni, oczywiście jeśli wcześniej nie uprałam bluzki, która mi tym zapachem przesiąkła (tak na marginesie) ;-).Ale dla samej butelki warto go mieć, chociaż zapach jest śliczny mi jednak sie już troche przejadł. Ale decyzja należy do ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dylemat teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
to sa fotki dolce vity, sa słabej jakości, ale to z tel., a jeśli chodzi o twoj post to rozumie cie, ale może zamiast tego różu shiseido masz jakis inny dla brunetki
kurcze nie wyświetliło tego wygraderowania wna spodzie butelki ;-(, bo to nie naklejka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedynie ten shiseido...wczoraj oddalam diora i ostatcznie kupie dla siebie clinique ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Może Cię zainteresuje, mam Iceberg Effusion – pozostało ok. 1/3 z 30 ml, również z wymiany. Ładny zapach, ale źle się w nim czuję; link do opisu zapachu Iceberg Effusion 75ml W / Iceberg Effusion / Iceberg / Damskie perfumy / Perfumy-Perfumeria.pl: perfumy damskie, perfumy męskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kiwi brzmi ciekawie na takiej bazie ..nie potrafie sobie tego wyobrazic,dla mnie wygląda to na dosc drastyczna kompozycje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.