Szukam zapachow - dużo do oddania! Zapraszam! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-10, 12:22   #1
psycha
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
GG do psycha

Szukam zapachow - dużo do oddania! Zapraszam!

nieaktualne

Edytowane przez psycha
Czas edycji: 2006-08-22 o 13:27
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 12:35   #2
tysiulka18
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
GG do tysiulka18
Dot.: Szukam zapachow - dużo do oddania! Zapraszam!

ja mam perfumy, nie ma ich na liście ale może wpadnie Ci coś w oko

1. Ralph Lauren Cool 35ml z 50ml
2. Versace Red Jeans około 15ml z 75ml
3. Gucci II, na wypróbowanie końcóweczka, na kilka psiknięć
tysiulka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 12:39   #3
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez tysiulka18
ja mam perfumy, nie ma ich na liście ale może wpadnie Ci coś w oko

1. Ralph Lauren Cool 35ml z 50ml
2. Versace Red Jeans około 15ml z 75ml
3. Gucci II, na wypróbowanie końcóweczka, na kilka psiknięć

Niestety Znam je... i to nie zapachy w moim guscie..
Przepraszam ze odmawiam.. ale to nie to..
Stary 2006-08-10, 12:40   #4
tysiulka18
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
GG do tysiulka18

Cytat:
Napisane przez psycha
Niestety Znam je... i to nie zapachy w moim guscie..
Przepraszam ze odmawiam.. ale to nie to..
oki, nie ma sprawy
tysiulka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 13:09   #5
rachelka
Przyczajenie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
GG do rachelka Wyślij wiadomość przez Yahoo do rachelka Send a message via Skype™ to rachelka

Witaj Psycha, a czy interesuje cię lacoste touch of pink 90ml
Bo mnie u ciebie zainteresowało
Clinique Eye Quad - paletka cieni z aplikatorem/pedzelkiem. Az 7,4 g - starcza na bardzo dlugo ! Kolory bardzo dobrze oddaje zdjęcie - Beige Shimmer (kawa z mlekiem mieniacy sie), Buttermilk ( bezowy mat), Bewitched( prawdziwa gorzka czekolada,bardzo duzo pigmentu) ,Frosted Blossom (pudrowy perłowy roż, ale bardzo delikatnie mieniący się). Stopień zużycia - wysle dodatkowe fotki na zyczenie Oddaję poniewaz posiadam te same kolorki w wersji mono.. za duzo juz tego mam Cienie są potwornie trwałe na bazie i bez. Pudełko w bardzo dobrym stanie,zadbane,drobniusie nkie ryski na wieczku(od noszenia w torebce) są wrecz niezauwazalne.
Shiseido Modulativ Blusher MC2 - brown/beige (oznacz. NSQA) Limitowanka 6g. -Uzyty 3-4 razy.
Yves Rocher Pleasures Nature - brzoskwinia - kupiony pol roku temu. Pierwotna pojemność 100ml. Zapach utrzymuje się na ciuchach do 3 dni./ ile teraz jest tej pojemności
rachelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 13:11   #6
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez rachelka
Witaj Psycha, a czy interesuje cię lacoste touch of pink 90ml
Bo mnie u ciebie zainteresowało
Clinique Eye Quad - paletka cieni z aplikatorem/pedzelkiem. Az 7,4 g - starcza na bardzo dlugo ! Kolory bardzo dobrze oddaje zdjęcie - Beige Shimmer (kawa z mlekiem mieniacy sie), Buttermilk ( bezowy mat), Bewitched( prawdziwa gorzka czekolada,bardzo duzo pigmentu) ,Frosted Blossom (pudrowy perłowy roż, ale bardzo delikatnie mieniący się). Stopień zużycia - wysle dodatkowe fotki na zyczenie Oddaję poniewaz posiadam te same kolorki w wersji mono.. za duzo juz tego mam Cienie są potwornie trwałe na bazie i bez. Pudełko w bardzo dobrym stanie,zadbane,drobniusie nkie ryski na wieczku(od noszenia w torebce) są wrecz niezauwazalne.
Shiseido Modulativ Blusher MC2 - brown/beige (oznacz. NSQA) Limitowanka 6g. -Uzyty 3-4 razy.
Yves Rocher Pleasures Nature - brzoskwinia - kupiony pol roku temu. Pierwotna pojemność 100ml. Zapach utrzymuje się na ciuchach do 3 dni./ ile teraz jest tej pojemności
Rachelko, nie interesuje mnie ten zapach z tego wzgledu ze nosi go kilka moich przyjaciolek...jest to dosc popularna woda Dlatego odmawiam..
Stary 2006-08-10, 14:49   #7
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Dobrze czytam ???? Nie szukasz odlewek, musi być oryginalny flakonik, a sama proponujesz odlewki ???????
Jakieś nieporozumienie chyba....
Stary 2006-08-10, 14:55   #8
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez Mariola13
Dobrze czytam ???? Nie szukasz odlewek, musi być oryginalny flakonik, a sama proponujesz odlewki ???????
Jakieś nieporozumienie chyba....

Nie Pisalam o tym juz w głownym watku Chodzi o to ze mam butle 100ml ktorych nie jestem w stanie zuzyc sama... a interesują mnie nowe zapachy, ktoryc zuzycie rownie duzo czasu mi zabiera jak tych 100ml. Szukam tez mniejszych flakonów, nie chce setek ! Dlatego tez zalezy mi na szczelnie zamkniętych flakonach, poniewaz one troche dluzej postoją na mojej polce.. rozumiesz? Są dziewczyny którym zuzywanie perfum idzie dosc szybko.... ja naleze do tych ktore uzywają ich okazyjnie - kilka roznych na przemian... Wiekszosc odlewek proponowanych na targowisku jest rownież bez atomizera, a takimi ciezko mi wyperfumowac gdzies w miejscach publicznych - jestem wygodna. Prosze nie gniewaj się... nie chce tutaj nikogo urazac... mam nadzieje ze zaakceptujesz moje wyjasnienie...
Napisalas to jak gdybym chciala tutaj kogos ponizac... nie chcialam tego robic...

Wytypowalam zapachy ktorych szukam - nie potrzebuje ich odlewek, poniewaz znam je.. i mam zamiar je na dluzej zachowac u siebie. No a dodatkowo chce sie pozbyc rzeczy ktorych nie uzywam.. kosmetyki z wątku oddaje równiez jako gratisy.. wiec co w tym złego? Jako gratis moge oddac odlewke perfum np.

Nie gniewaj sie prosze.. Jesli faktycznie to dziwnie wygląda i drażni to moge wycofac te propozycje..
Stary 2006-08-10, 15:53   #9
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

No coś Ty !!!! Nie hccialam, żeby to tak zabrzmiało !!!! Sorki

Zapytałam z ciekawości, a nie żeby Ci dokuczyć Jesli tak to odebrałaś to przepraszam

Edytowane przez Mariola13
Czas edycji: 2006-08-10 o 19:32
Mariola13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 16:03   #10
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez Mariola13
No coś Ty !!!! Nie hccialam, żeby to tak zabrzmiało !!!! Sorki

Zapytałam z ciekawości, a nie żeby Ci dokuczyć Jesli tak to odebrałaś to przepraszam
Nic sie nie stalo..przez chwile pomyslalam ze to sprzeczne z regulaminem
Nie przepraszaj... w zasadzie to powinnam wyjasniac z goru dlaczego taka nie inaczej. Wprowadzialm taka poprawke i do glownego wątku
Z tymi atomizerami to tez taka sprawa,ze nie robilam nigdy odlewek zapachow,pytalam kilka razy na innych forach jak to robic. Probowalam wyczyscic fiolke olejku do ciasta,ale nie uadlo mi sie.
Nie przezylabym sytuacji w ktorej osoba otrzymujaca moja odlewke stwierdzi zapach olejku migdalowego zamiast zapachu ktory jej oferowalam. Dla mnie te atomizerki to bardzo komfortowy bajer Czysty i sterylny..przy okazji mozna ich uzywac jak zwyklych perfum.
Juz 4 raz zabieram sie za porzadki w lazience.. i stwierdzilam, ze wiekszy pozytek i to na dluzej bede miec z perfumow niz kremow i kolorowki, ktorych w zasadzie mam w nadmiarze
Dziekuje bardzo za uwage,nie zastanawialam sie nad tym

pozdrawiam
Stary 2006-08-10, 16:15   #11
rachelka
Przyczajenie

GG do rachelka Wyślij wiadomość przez Yahoo do rachelka Send a message via Skype™ to rachelka

Mam jeszcze dolce vite, a widzę że jest ona w twojej liście. Ale nic na przymus ;-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-10, 16:19   #12
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez rachelka
Mam jeszcze dolce vite, a widzę że jest ona w twojej liście. Ale nic na przymus ;-)
alez skad... dolce vita na przymus?
Mozna prosic zdjęcie flakonu - Twojego flakonu?
Stary 2006-08-10, 16:30   #13
rachelka
Przyczajenie

jasne już się robi ;-), tylko tak z 50 ml zostało jakieś 23-25ml, ale jest 1000% oryginał ja nieraz czułam go przez 2 dni, oczywiście jeśli wcześniej nie uprałam bluzki, która mi tym zapachem przesiąkła (tak na marginesie) ;-).Ale dla samej butelki warto go mieć, chociaż zapach jest śliczny mi jednak sie już troche przejadł. Ale decyzja należy do ciebie
Stary 2006-08-10, 16:39   #14
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez rachelka
jasne już się robi ;-), tylko tak z 50 ml zostało jakieś 23-25ml, ale jest 1000% oryginał ja nieraz czułam go przez 2 dni, oczywiście jeśli wcześniej nie uprałam bluzki, która mi tym zapachem przesiąkła (tak na marginesie) ;-).Ale dla samej butelki warto go mieć, chociaż zapach jest śliczny mi jednak sie już troche przejadł. Ale decyzja należy do ciebie
Zastanowie sie jeszcze...roz shiseido jest mi torche więcej wart, nie pogniewaj sie prosze.. poczekam jeszcze na decyzje innej wizazanki u ktorej ubiegam sie o gautier2.. chyba ze wybierzesz cos innego..
Mam dylemat teraz Potrzebuje troche czasu..
Stary 2006-08-10, 17:16   #15
rachelka
Przyczajenie

to sa fotki dolce vity, sa słabej jakości, ale to z tel., a jeśli chodzi o twoj post to rozumie cie, ale może zamiast tego różu shiseido masz jakis inny dla brunetki
kurcze nie wyświetliło tego wygraderowania wna spodzie butelki ;-(, bo to nie naklejka
Stary 2006-08-11, 12:03   #16
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez rachelka
to sa fotki dolce vity, sa słabej jakości, ale to z tel., a jeśli chodzi o twoj post to rozumie cie, ale może zamiast tego różu shiseido masz jakis inny dla brunetki
kurcze nie wyświetliło tego wygraderowania wna spodzie butelki ;-(, bo to nie naklejka
Roz nadający się dla brunetki oddalam wczoraj mskladaczek..
Mam jedynie ten shiseido...wczoraj oddalam diora i ostatcznie kupie dla siebie clinique a Twoja dolce Vita..malutko jej w tym flakoniku,myslalam ze troche wiecej.. zrezygnuje narazie z tej wymianki. Jesli ostatcznie cos z rzeczy ktore Ci sie spodobaly mi zostanie - odezwe sie.
Stary 2006-08-11, 12:58   #17
rachelka
Przyczajenie

Ok nie ma sprawy, ;-). jaby coś będe czekać
Stary 2006-08-11, 21:15   #18
bieta
Zadomowienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Może Cię zainteresuje, mam Iceberg Effusion – pozostało ok. 1/3 z 30 ml, również z wymiany. Ładny zapach, ale źle się w nim czuję; link do opisu zapachu Iceberg Effusion 75ml W / Iceberg Effusion / Iceberg / Damskie perfumy / Perfumy-Perfumeria.pl: perfumy damskie, perfumy męskie
bieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 21:28   #19
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez bieta
Może Cię zainteresuje, mam Iceberg Effusion – pozostało ok. 1/3 z 30 ml, również z wymiany. Ładny zapach, ale źle się w nim czuję; link do opisu zapachu Iceberg Effusion 75ml W / Iceberg Effusion / Iceberg / Damskie perfumy / Perfumy-Perfumeria.pl: perfumy damskie, perfumy męskie
Nie znam tego zapachu.. i chwilowo nie mam okazji go sprawdzic. wole nie ryzykowac jak narazie..... szkoda ze nie ma go w KWC..

To kiwi brzmi ciekawie na takiej bazie ..nie potrafie sobie tego wyobrazic,dla mnie wygląda to na dosc drastyczna kompozycje Musze powąchac.. koniecznie sprawde jak tylko trafi sie okazja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-11, 21:35   #20
bieta
Zadomowienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

ok
bieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-14, 17:13   #21
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

up!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości