|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie do Warszawianek - noclegi w warszawskich DS-ach.
Potrzebuję pilnie (na jutro
![]()
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pytanie do Warszawianek - noclegi w warszawskich DS-ach.
Cytat:
![]() ![]()
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Rezerwował mój TŻ, chyba telefonicznie. Wiem, że zapłacił przelewem za nocleg, także wszystko było już załatwione przed przyjazdem. Ponoc to był OSTATNI WOLNY POKÓJ, ale coś mi się zdaje, że ściemniali. Jakoś nie było widac, żeby każde piętro było zapełnione do ostatniego miejsca. Pewnie zastosowali taki chwyt marketingowy, żebyśmy się szybko zdecydowali.
Aha i doba hotelowa zaczyna się od 14 a kończy o 10. Przyjechaliśmy o 11 ale pokój jeszcze nie był wysprzątany, także zostawiliśmy tylko plecaki w portierni i wróciliśmy tam dopiero po 14.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2012-09-01 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Riviera ma bardzo dobry standard, jeśli chodzi o akademiki Politechniki. Hotel na okres wakacji prowadzi też na pewno DS Żaczek, DS Akademik. Na pewno są tańsze, ale i standard niższy. W Żaczku łazienka jest jedna w segmencie, w Akademiku są na korytarzach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sama mieszkam w akademiku w wakacje. Dokładniej w DS Mikrus - akademik obok Riviery. Nie wiem czy przypadkiem nie będzie problemów z kwaterowaniem w weekend - przynajmniej w Mikrusie administracja jest nieczynna, ale w tygodniu z zamieszkaniem u nas nie ma problemu
![]() W załączniku cennik akademików Politechniki w wakacje ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() ![]() Przy parzystej liczbie osób polecam campanille. Pokój dwusosobowy kosztuje ok 140 zł za noc, czyli w granicach 70 zł za osobę. W weekendy jest taniej niż w ciągu tygodnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DOMator
|
Może wszystko zależy od piętra, albo konkretnego boksu? My nie trafiłyśmy najlepiej. Żeby się wyspać musiałam na materac położyć kołdrę, bo w przeciwnym razie czułam sprężyny na plecach. Masakra dla mnie. Nie oczekiwałam warunków hotelowych, ale spałam już i w akademiku i schronisku na smolnej i w jednym z hosteli i nigdzie na taki syf nie trafiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.