|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
![]() Z zeznań świadków
- Wracając do domu podjechałem do złego domu i zderzyłem się z drzewem, którego nie mam.
- Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony. - Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy próbowałem zjechać z jej drogi uderzyła w mój przód. - Zjechałem stromą uliczką do tyłu, przewróciłem murek i uszkodziłem pawilon. Nie mogłem sobie po prostu przypomnieć gdzie jest pedał hamulca. - Na skrzyżowaniu niespodziewanie dostałem ataku daltonizmu. - Mój samochód uderzył w ogrodzenie, przekoziołkował i wyrżnął w drzewo. Wtedy straciłem panowanie nad kierownicą. - Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem. - Zobaczyłem smutną twarz z wolna przelatującą przed przednią szybą, a potem ten pan gruchnął na dach mojego samochodu. - Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego. - Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek. - Moje auto jechało normalnie prosto przed siebie, co na zakręcie zawyczaj doprowadza do opuszczenia szosy. - Z początku powiedziałem policji że nic mi się nie stało, ale jak zdjąłem kapelusz, zobaczyłem, że mam wgniecioną czaszkę. - Nie wiedziałem, że po północy też obowiązuje ograniczenie prędkości. - Dałem sygnał kloksonem, ale nie działał, ponieważ został skradziony. - Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia. - Inny samochód zderzył się z moim nie ostrzegając o swoich zamiarach. - Niewidzialny samochód nadjechał znikąd, uderzył w mój i zniknął. - Pośrednią przyczyną wypadku był mały człowieczek w małym samochodzie z dużą buzią. - Myślałem, że mam opuszczone okno jednak okazało się, że jest podniesione kiedy wystawiłem przez nie rękę. - Odholowałem swój samochód z jezdni, spojrzałem na teściową i uderzyłem w nasyp. - Przechodzeń uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem. - Jechałem do lekarza z chorym kręgosłupem, kiedy wypadł mi dysk powodując wypadek. - Zdałem sobie sprawę, że może być nieciekawie. Golf jedzie nam w maskę. Spojrzałem na zegarek - była 7:05. - Jechałem sobie spokojnie, a tu nagle zaatakowała mnie wysepka tramwajowa. - Ostroażnie przyhamowałem, aby ta kobieta upadła jak najdelikatniej. - Zobaczyłem wolno poruszającego się starszego pana o smutnej twarzy, jak odbił się od dachu mojego samochodu. - Samochód przede mną potrącił przechodnia, który jednak wstał, więc też na niego wjechałem. - W moim samochdzie zaczęły się bić dwie osy i zostałem ukąszony, przez co wjechałem w auto przede mną.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Z zeznań świadków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z początku powiedziałem policji że nic mi się nie stało, ale jak zdjąłem kapelusz, zobaczyłem, że mam wgniecioną czaszkę.
Zdałem sobie sprawę, że może być nieciekawie. Golf jedzie nam w maskę. Spojrzałem na zegarek - była 7:05. Jechałem sobie spokojnie, a tu nagle zaatakowała mnie wysepka tramwajowa Genialne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
świetne!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
no ja mam taką nadzieję, że to autentyk
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mała księżniczka
|
ups <lol>
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem
Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek. Przechodzeń uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem Samochód przede mną potrącił przechodnia, który jednak wstał, więc też na niego wjechałem ![]() Knife jestes z St_ce?
![]() |
#11 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czytałam to kiedyś, ale super
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#14 | |
CraftMod
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
:d
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.