|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
woj. opolskie, od paczkowa aż po nysę####
No wiec sloneczka drogie mam pytanko problem zadume jak to rozumiec.
Niewiem gdzie to mam zamiescic "spotkania wizazanek" czy "wizazowe spolecznosci" wiec jak popelnilam blad to prosze o przekierowanie. Mam zamiar niedlugo przeprowadzic sie do TZ czyli do paczkowa przeraza mnie ta mysl gdyz tam jest tylko 8000 tus. mieszkancow. Jak ja mam sie tam zaaklimatyzowac nie znam nikogo a nawet na (c)handre jak bede sie chciala zrelaksowac bede miala ogranicziny dostep do was do wizazu. Jakos tak mi ciezko przenosic sie tam samej, fakt faktem powiecie ze bede z TZ ale przeciez czasem trzeba buzke otworzyc do jakies kobitki. Chcem tam tez znalezc prace i z tad pytanie do was kochane orientujecie sie gdzie mam szukac gdzie skladac podania ja kestem zielona (interesuje mnie robutka od paczkowa do nysy na tej trasie) dalej busy nie jezdza Blagam powiedzcie cos pomozcie mi sie odnalesc w nowej spolecznosci
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: woj. opolskie, od paczkowa aż po nysę####
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
naprawde nikogo nima
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Na Wizażowych Społecznościach jest wątek "woj. opolskie". Zajrzyj tam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.