|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Makijaż na studniówkę
nie mam pojecia jaki makijaz dobrac sobie na te okazje. mam zielone oczy, i NIE opadajace powieki mam dosc duze oczy i blisko osadzone. sukienke bede miala czarno rozowa. prosze o jakas rade lub zdjecia makijazy pasujacych do moich oczu. bardzo dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: majkijaż na studniówkę
przydałoby się zdjęcie oczu;] wtedy bedzie latwiej doradzic.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Takie pytania zadajemy na wizażystce. Polecam używanie wyszukiwarki oraz ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80449
Dowiesz się z niego jakimi kolorami malować zielone oczy oraz poszczególne typy oczu. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
zdjecie moich oczu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż na studniówkę
masz bardzo ładne duże oczy i kurcze no ja z makijażem nie widze problemu bo na takich oczach każdy wyglada rewelacyjnie. osobiscie mysle ze mogłabys sprobowac sie pobawic mieszaniem kolorow ciemny garfit badz czarny z jakism ciekawy modieciem fioletu polyskujacego sie no i oczywiscie oczka podkreslone czarna kreska eyslinerem lub diplinerem lub zwykla kreska. przesylam w zalacziku kilka zdjec(kiedys sama szukama i wlasnie znalazlam je na wizazu) ktore moga Cie natchnac, no i oczywiscie bedziesz musiała sie bawic i wyprobowywac makijaze. zycz emilej zabawy i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja własnie widzę Cie w przydynionym , czy to z brązami czy z czernią, ałoto będzie Ci pasowac i łądnie komponowaćs sie z piegami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
przydymiony, jasne beżowe usta, ziemia egipska na twarz, skorzystaj z wyszukiwarki(smokey eyes, przydymiony, seksowny...) cos znajdziesz i radze zainwestowac w trwalsze leppsze kosmetyki aby makijaz był trwały, badz wizyte u wizazystki lub dobrej kosmetyczki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nio to czy mogłybyście i mi pomóc ?
![]() Oto zdjęcia ![]() Aaaaa i będę miała bordową sukienkę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.