![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymiany nadszedl czas :)
Hej mam na wymianke podklad revlonu kupiony 2 tyg temu, uzyty 4 razy odcien sand beige, podkład brązujaco rozświetlający gordani gold oriflame, effaclar k LRP użyty troche wiecej niz 1/3 data waznosci do 02.09
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prócz rzeczy w wątku mam nowy pędzelek do cieni - podwójny z jednej strony pędzelek z drugiej aplikator w postaci pacynki + pacynka wymienna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, może coś za LaCoste ToP?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Z kosmetyków których szukasz mam
>>maseczka do włosów Liss Extreme-serie expert 30 ml – nowa >> maseczka do włosów Freeman Papaya and Mango ze 150 ml zostało ok. 80% >>effackar K – nowy fabrycznie zamknięty 30 ml >> effaclar A – zostało ok. 12 z 15 ml >> krem –żel ViViean z 2% kwasem BHA 50 ml-raz użyty nie lubię formy żelu interesuje mnie Issey Miyake, L'Eau D'Issey 1/2 z 50ml probki (wszystkie to prawie pelne 2ml, tylko midnight charm jest polowa ale i tak wystarczy na porzadne testowanie): Christian Dior, Midnight Charm Chanel, Mademoiselle YSL, Baby Doll Agent Provocateur, Eau de Parfum Shiseido, Benefiance, Revitalizing Eye Cream, zuzyte kilka ml Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2007-01-03 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Oferuje: Kwas L-mlekowy z Mazidel 30 ml NOWY Maska ochronna Blask Koloru Faromona Radical 150 ml NOWA Podklad matujacy Inscene jasny, czysty bez NOWY probka ok.3,5 ml Shiseido Purrenes oil-free krem z profesjonalnej serii Sephora Profesjonal creme de repos extreme na noc/badz zime 30 ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje zel do stop Oriflame i kremy do stop Avon ,pomadka Maybelline tylko jaki to odcien ,na wymiane mam nowa czarna kredke Astora z drobiazgow mam jeszcze rozne nowe konturowki do ust ,moze byc pomadka Manhattanu raz wyprobowana zlocisty braz z drbinkami ,polyskujaca,mala kryjaca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3372732]Z kosmetyków których szukasz mam
>>maseczka do włosów Liss Extreme-serie expert 30 ml – nowa >> maseczka do włosów Freeman Papaya and Mango ze 150 ml zostało ok. 80% >>effackar K – nowy fabrycznie zamknięty 30 ml >> effaclar A – zostało ok. 12 z 15 ml >> krem –żel ViViean z 2% kwasem BHA 50 ml-raz użyty nie lubię formy żelu interesuje mnie Issey Miyake, L'Eau D'Issey 1/2 z 50ml probki (wszystkie to prawie pelne 2ml, tylko midnight charm jest polowa ale i tak wystarczy na porzadne testowanie): Christian Dior, Midnight Charm Chanel, Mademoiselle YSL, Baby Doll Agent Provocateur, Eau de Parfum Shiseido, Benefiance, Revitalizing Eye Cream, zuzyte kilka ml[/quote] hmm..ciekawe propozycje podoba mi sie zwlaszcza effaclar k i a i ten zel viviean ale to za malo za to co ty chcesz, wiec czekam na cos jeszcze, moze masz cos z tego co poszukuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze diacneal, próbki kremów też się znajdą,ta maseczka do włosów Liss Extreme to profesjonalna Loreal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3373085]patii, ale ja nie wszystko chcę
![]() Mam jeszcze diacneal, próbki kremów też się znajdą,ta maseczka do włosów Liss Extreme to profesjonalna Loreal[/quote] w sumie to ten krem pod oczy jest najbardziej wartosciowy z mojego kramu i chcialabym sie wymienic za niego na cos czego poszukuje i co mi jest pilnie potrzebne, ubytek..nie wiem..kilka ml, kilka uzyc wiec prawie caly. kremow do twarzy raczej nie poszukuje, a jesli chodzi o wlosy to loreal, kerastase, matrix odpadaja, wolalabym raczej rennee fruther, paul mitchel, frieda, tigi etc ![]() niestety ale tym razem bede wybredna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
i nic nie znajdziesz ?Niekoniecznie za całość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Avon, Foot Works, Odżywczy krem do stóp z kofeiną i
Avon, Foot Works, Rozgrzewający scrub do stóp z kofeiną oba kosmetyki uzyte po kilka razy wiec ubytek niewielki, L'Oreal, Glam Shine, odcien Irridescence, niewiele zostalo - jaki to kolorek?, Oceanic, AA Make Up (tusz podkręcający i nabłyszczający), malo uzywany i jeszcze mokry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Moge ci zaproponowac najnowsza nowa odzywke z loreala do zniszczonych wlosow ta rozowa seria w formie mleczka do wlasow nowa i ta kredka astora tez nowa za 3 kremy do stop ale czy dolozylabys cos jeszcze wtedy do zamiany
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za: Inglot, puder sypki rozswietlajacy, prawie caly ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mi pasowałaby taka wymianka, tylko nie wiem jak ja te wszystkie gazety wyśle, będe musiała coś wykombinować. A jeśli chodzi o ten kolor tego błyszczyka to chciałabym, żebyś go swoimi słowami opisała bo w necie nie mogę go znaleźć, tzn. czy jest jasny czy ciemny, różowy, czerwony itd??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszukuje tego podkladu ![]() Zerknij do mnie prosze. Wlasnie jestem w trakcie odswiezania watkow, wiec jest lekki balagan. Mam tez rozne pedzelki do cieni We-Ma, jesli bys nic nie znalazla w moim watku to moze jakis Cie zainteresuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Patii,
To czym jeszcze Ci mozna zaimponowac? ;-) Bo nie ukrywam, ze bylabym sklonna oddac za podklad cos, czego nie planowalam wymieniac, albo nawet cos kupic i ci wyslac, dlatego, ze trudno go dostac w niewielkiej pojemnosci a nie jestem jeszcze na 100% pewna jak mi posluzy i boje sie kupowac pelnowymiarowy... Pozdr, Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mam nowy wątek więc piszę tutaj. Przejrzałam raz jeszcze na spokojnie twój kramik i interesują mnie próbki zapachów, peeling Avon i Vichy GWP mleczko.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1, 30ml, nieuzywany
znajdziesz cos u mnie ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Bielenda, Zielona Herbata, Tonik w żelu, 1/2
Avon, Planet Spa, Śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką, nie ma 1/5 La Roche Posay, Unifiance (podkład korygujący), odcien 12, tester 10ml, uzyty raz Inglot, puder sypki rozswietlajacy, prawie caly znajdziesz coś za to lub za któreś z nich ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.