|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyk w dolnej wardze i problem...... ?
Witam
Mam ogromną proźbe do osób które maja jakieś doświadczenie z kolczykiem w wardze. Sprawa wyglada tak ze dzis sobie zrobilam kolczyk ale nie wiem czy wszystko jest tak jak powinno byc. Ogólnie to mnie nie boli tylko spuchlo i z tym mam watpliwosci... bo od wewnetrznej strony jak jest ta zakretka okragla to odbila mi sie na wardze i tak jak by ja lekko uciskala, nie boli mnie to tylko nie wiem czy to normalne. BO nie mam zadnej ranki i moze tylko mi sie wydaje ze to jest tak ciasno? Ja mysle ze to dlaatego tak wyglada bo troche spuchlo ale po kilku dniach bedzie lepiej.....? Moze ktos kto mial takiego kolczyka bądź ma i wie z doswiadczenia cos w zwiazku z tym to prosze o odpowiedź bo troszke mnie to niepokoi i nie wiem czy potrzebnie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyk w dolnej wardze i problem...... ?
tu jest obszerny watek o kolczyku w wardze: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83780, może w nim Ci ktoś pomoże
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.