|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
korektor ardeco chetnie zamienie sie na cos innego
NIEAKTUALNE NOWA STRONA http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178135
mam korektor ardeco zielony(na naczynka) i taki pomaranczowy( na since pod oczami) u mnie niestety sie nie sprawdzil mam skore sucha( sa prawie nie uzywane) a wiec bylabym chetna zamienic sie na inny korektor (zielony moze byc firma niskopolkowa inglot, oceanic AA zadnych rozswietlajacych CHCE UKRYC MOJE NACZYNKA) ale moge te korektory zamienic TEZ na inne kosmetyki - tusz max faktor dramatic look 2000kalorie -plynny jedwab odzywka gliss kura -odzywki pantene -maski kallosa -baza pod cienie lumene -blyszczyki(roznych firm) -korektor do twarzy maybelline czekam na propozycje prosze ODP NA MOIM WATKU tych kosmetykow najbardziej poszukuje pozdrawiam jezeli ktos bedzie zainteresowany umieszcze zdjecie tych korektorow! jestem otwarta na propozycje moze mi wpadnie cos innego w oko Edytowane przez agusiaAA 19 Czas edycji: 2007-03-08 o 14:39 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: korektor ardeco chetnie zamienie sie na cos innego
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam Revlon, Skinlights Illusion Wand (Korektor)
Rozjaśnia cienie pod oczami, maskuje drobne niedoskonałości skóry, zaczerwienienia. Produkt, aplikuje się za pomocą delikatnego pędzelka. Illusion Wand w kolorze: light touch.wspaniale maskuje zaczerwienienia. Produkt wzbogacono o substancje odbijające światło oraz filtr SPF 12. mam też Flos Lek, Ideal Skin Anti Acne, Antybakteryjny korektor do punktowego stosowania na wykwity, zaskórniki, pryszcze. Dzięki kompleksowi silnie działających substancji antybakteryjnych, działa szybko usuwając niedoskonałości skóry. Daje się równomiernie rozprowadzić. Kolor nr 2. przyśpiesza gojenie się stanów zapalnych i zmniejszaja skłonność do powstawania nowych. Nie zatyka porów.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, jeszcze mi się przypomniało, że mam paletkę 4 korektorow Sephory, które są bardziej kremowe niż AD, więc mogłyby się u Ciebie sprawdzić. Są trochę używane, jak będziesz zainteresowana, to zrobię fotkę, bo opisywać ciężko. Ciebie zresztą też bym prosiła o fotkę. A w ogóle to jakie to są numerki tych Twoich kamuflaży?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
za pomarańczowy korektor znalazłabyś coś w moich wątkach ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-04 o 20:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
numerki to 01( zielony) i chyba 08(pomaranczowy) jesli moge prosic to zrob fotke tych korektorow i ja tez umieszcze ale musisz na nia troche poczekac( problem z aparatem)pozdr
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załączam fotki paletki. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie? Poza watkiem mam jeszcze zielona baze kanebo.
Edit: Juz ja dodalam do watku, takze masz tam dokladniejszy opis. Edytowane przez madulka Czas edycji: 2007-03-04 o 18:24 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcialabym zielony korektor. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
nie znalazlam watku z ta baza dopiero zaczynam wiec mam czasami problem z wyszukiwaniem wiec prosze cie zebys odp na moim watku!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Co do szczegolow: baza pochodzi z wizazowej wymiany, nie ma na niej daty waznosci i praktycznie wszystko jest napisane na niej po japonsku.
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wklejam fotki bielendy i cieni, wszystko jest jeszcze dostępne
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, jestem zainteresowana korektorami, ale co byś chciała za nie? daje fotke inglota
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
no to szkoda bylam nim bardzo zainteresowana trudno myslalam nad seria bielendy bardzo chetnie przygarne jakis dobry korektor na naczynka( nie moze podkreslac suchych skorek) moze posiadasz jakas baze pod makijaz?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie nie mam na wymiane bazy pod makijaż
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
moze u mnie?
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.