|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy dobrze wybrałam suknię ślubną???
Dziewczyny czy zastanawiałyście się już po wyborze sukni czy to dobry wybór???
Kurcze mam taki dylemat ![]() ![]() Hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dobrze wybrałam suknię ślubną???
Ja stwierdziłąm,że z racji tego,że nasz ślub to będzie mała uroczystośc nie chcę jakiejś super bogatej sukenki.
Kupiłam prosta, ładną, w kórej świetnie się czuję... nie mam watpliwości ![]() ale chyba nie warto katowac się takimi myslami.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam z sukienką na studniówkę. Kuiłam ja tydzien przed. Wiedziałam że jak wczesniej kupie to pomimo że to była taka jaką sobie wymarzyłam to bede myslała o innych, 'lepszych'. My śle że dokonałas słusznego wyboru.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie mnie na duchu.Taka już chyba nasza natura..........
![]() ![]() już za 53dni 07.07.07r. Raaaany jak ten czas leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak na marginesie to powiem Ci,że moi rodzice mają wtedy swoja rocznice ślubu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja oglądałam masowo sukienki a ostatecznie kupiłam spontanicznie taką.Koleżanka miała taką na studniówce, tyle że bordową. Jest młodsza i szczuplejsza i super leżała. Ja znalazłam taką w innym kolorze i mimo ,że to wieczorowa a nie ślubna uważam,że jest ok. Nie chciałam też dużo wydać na suknie,a ta była za 260 zł. Uważam,że leży ok. Na foto nie widać jak się błyszczy. Mi się marzyła w takim kolorze, fason odpowiada mi i nie żałuje a kupiłam ją z miesiąc temu.
Wklejcie swoje. wybaczcie, nie wkleiły sie foty. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-06-15 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Suknia bardzo ladna, prosta i delikatna. Dobrze na Tobie leży i kolorek też pasuje. Chociaż kolor ecri zawsze pasował mi do blondynek. Mi sie marzy troszke inna suknia biała, za która też musze siejuż rozejrzeć bo ślub 6 października tego roku ![]() Widze,że Wizażystki spieszą się strasznie z kupnem sukni. Ja wole poczekać i wybrać najladniejsza bo zawsze jak kupie coś wcześniej o potem okazuje się,że nie jestem do konca zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.