|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mam dosyć swoich włosów-POMOCY!!
Serio, mam już dosyć swoich włosów. Poszukuje fryzury idealnej dla nich, ale jakoś nie mogę znaleźć. Więc po kolei, opiszę Wam moje "włosy".
Z długości są trochę za ramiona. I teraz... po umyciu są dosyć proste, ale mam straaaaszną szopę. Potem (po ok.10h) mam do połowy głowy niby loczki. Włosy mam dosyć grube. Jeżeli chodzi o ich ścięcie to są prościutko ścięte. Ostatnio zaczęłam je prostować, bo już naprawdę nie mam siły na nie ![]() Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam dosyć swoich włosów-POMOCY!!
przedewszystkim zacznij stosowac jakies odzywki z serii antyfrizz jest tego mnowsto na rynku jesli nie masz zadnych problemow z wlosami po za tym co opisalas proponuje dobra odzywke i raz w tygodniu jkams ampulke do wlosow puszacych sie
![]() sprobuj tak przez miesiac na pewno zobaczsz zmiane. Jesli stosujesz tylko szampon to nie ma co sie dziwic ze nic ci sie nia uklada po odzywce moze jakies serum albo pianka eksperymentuj na pewno cos znajdziesz dobrego dla swoich wlosow, sama musisz wybrac najlepsza kuracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Mam dosyć swoich włosów-POMOCY!!
ha! widocznie nie tylko moje są takie zwichrowane
![]() mam to samo, na początku mop jakich mało, potem kędziorki od połowy... ![]() mi pomogły kosmetyki mocno nawilżające i regenerujące (mop mniejszy), jedwab, no i prostownica... teraz wybieram się do fryzjera i zażądam (a co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.