|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samoopalacz
Hej! Wakacje trwają, a słońca nie widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Samoopalacz
chusteczki z oriflame swietne poprostu, poradziła ma kolezanka jak sie spalam na solarce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wypróbowałam mnóstwo samoopalaczy ale jak dotąd najbardziej mi pasuje Nivea w sprayu. Pięknie pachnie, łatwo się rozprowadza i nie śmierdzi po aplikacji tak bardzo jak inne samoopalacze. Daje ładną beżowo-orzechową opaleniznę. Plus: wzglęna cena.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Thx "Fuszi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja polecam ci od siebie z Kolastyny samoopalacz do twarzy i ciala. mam do ciemnej karnacji lecz ja osobiscie jestem bardzo blada, daje on bardzo ladny kolorek, widoczny ale nie sztuczny, taki zlocisty, bardzo mi sie podoba. jest w dobrej cenie, nie zapycha, nie wysusza - przeciwnie nie potrzebuje zadnego innego nawilzacza, po prostu na oczyszczoną twarz nakladam go od razu a buzka jaka gladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A uzywalas juz wczesniej samoopalaczy? Bo jak nie, to najlepiej na poczatek potrenowac z balsamem nadajacym stopniowo opalenizne. Polecam Dove. Jest niedrogi a dobry. Niestety strasznie smierdzi na skorze podczas utleniania.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja tez zamiast samoopalacza polecam balsam brązujący
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Kobitki więc lepszy będzie samoopalacz czy balsam brązujacy? Czekam na odp. Z góry dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
balsam brązujący działa łagodniej, więc na efekt poczekasz chwilę dłużej, ale jest większa szansa na naturalny, łagodny i równy efekt.
no i w przypadku l'orealowego nutribronze'a - nic nie śmierdzi. dlatego ja jestem akurat pro-balsamowa
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jako samoopalacz dla poczatkujacych sprawdzic sie moze ten koloryzujacy w zelu z loreala, nie ma mowy o zadnych smugach przy jego stosowaniu, schodzi ladnie - nie robi plam tylko sie sciera, kolor bardzo naturalny pomimo ze wiekszosc samoopalaczy daje na mojej skorze zolty odcien, dla mnie jednak ta koloryzujaca formula nie jest dobrym pomyslem gdyz uzywam samoopalaczy na noc a po posmarowaniu sie nim nie radze zapakowac sie w jasna pizamke i posciel :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.