|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
szukam tęczowego Maubossin
Nieaktualne.
„Człowiek myśli, że ważne jest by mieć i nie wie, że ważniejsze jest by być”. Oscar Wilde "Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju". F.-R. Chateaubriand Edytowane przez morelle Czas edycji: 2007-09-07 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam tęczowego Maubossin
Witaj!
Mam Mauboussin EDT, ok.27/50ml. ![]() Byłabym zainteresowana wymianą na Innocent. Dla wyrówania pojemności mogłabym dołożyć np. Light Blue - ok.10/25ml lub L'Or de Torrente - ok. 20/30ml. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szukam tęczowego Maubossin
Szalenie mnie ucieszyłaś, choć namiętność do tego kusiciela zmusza mnie do oddania Innocenta. Kompletnie tego wcześniej nie planowałam. Zbadałam dokładniej Aniołka i okazuje się, że ubyło go mniej, jakaś 1/5 z 50 ml. Kartonika nigdy nie było, bo kupiłam go w zestawie i wszystko umieszczone było w dużym pudle. Light blue to nie moja bajka, ale chętnie spróbuję L:'Or Torrente. Dzięki!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.