![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
...Kosmetyków do wymiany sztuk kilka - zapraszam serdecznie :) ...
NIEAKTUALNE
Witam ponownie ![]() (wkrótce będę tworzyć zupełnie nowy) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160355 Poszukuję: - lirene rozświetlający shiny touch (albo inne podkłady ) - garnier czerwony mocno nawilżający do rąk, do twarzy - pędzla do różu - kremów, toników, żeli do cery suchej, odwodnionej - filtrów - kosmetyków do włosów farbowanych - zawsze fajnych cieni, kredek, błyszczyków - oprócz tego może wpaść mi w oko absolutnie wszystko ![]() Oto lista moich kosmetyków: Dokładka 20. 05 - ORIFLAME - korektor tuszujący niedoskonałości, odcień Natural Beige - NOWIUTKI - nawet nie maźnięty - ORIFLAME - wzmacniająca odżywka do paznokci i skórek, nowa, nie używana - ORIFLAME - nawilżający krem do stóp na noc z olejkiem z awokado - nowy, nie używany _________________________ _________________________ __________ - ORIFLAME - żelowa maseczka z algami, nawilżająca, do wszystkich typów cery, nowa, nieotwierana - ORIFLAME - żel pod prysznic dodający energii z ekstraktem z bergamotki i szałwii, nowy, nieotwierany - AVON, rozświetlający "deszcz do ciała" w kulce, użyty kilka razy (chociaż opakowanie wygląda na niepełne, co niestety zdarza się w Avonie) - 2 konturówki do ust RIMMEL: jedna jasnobrązowa-kremowa (zastrugana kilka razy), druga ciemnobrązowa-czekoladowa - uwaga! brak daty ważności - Pomadka AVON, odcień Pink (nadaje delikatny połysk), zużycie jakieś 20%, niestety zdarły się wszystkie napisy łącznie z datą ważności - Avon - Skin so soft - balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski (trochę mniej niż połowa z 250 ml) -Schwarzkopf - żel do włosów mocny (ponad połowa z opakowania 150 ml) -Nivea - szampon i odżywka elastyczność i blask (z ekstraktem z ryżu i lotosu, saszetki po 10 ml) reszta w poście drugim ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-11-22 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Kosmetyków do wymiany sztuk kilka - zapraszam serdecznie :) ...
Dokładka :
- ZIAJA Kozie mleko nowy, maźnięty 2 razy, 50 ml - NIVEA Visage Q10 plus krem przeciwzmarszczkowy na noc - zostało 2/3 z 50 ml, nie ma daty ważności, ale wszystko wygląda i pachnie okej -WELLA guma do włosów, nowa, nieużywana, słoiczek 75 ml - AnnCo - gąbka do podkładu, nowa, nieużywana - YVES ROCHER - Luminelle, lakier do paznokci "połyskująca czerwień" (na paznokciach odcień amarantowy), ubytek minimalny, 3 ml - ORIFLAME - szampon do włosów rudych i farbowanych na rudo, zostało ok 2/3 z 200 ml - ORIFLAME - Giordani Gold, brązujący puder w kulkach, mogę odsypać połowę, bo są strasznie wydajne i chyba nigdy ich nie zużyję ![]() - próbka kremu KOLASTYNA Ogród Spa na dzień co cery suchej i normalnej 1,5 ml - próbka kremu pod oczy DERMEDIC Effectival do skóry wrażliwej, alergicznej -mogę także wymienić próbki zapachów: Naomi Cambell edt - i Bruno Bannani about women edt (każdej zostałą ponad połowa), Dokładam próbki zapachów (całe, tylko otwarte dla sprawdzenia zapachu, po 1,7 ml) - Gucci pour homme II - Cecharel pour homme - nalewane z Sephory - Chopard intiniment - z Sephory Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-07-21 o 22:00 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
# L'Oreal professionnel - mleczko wygładzające włosy, bez spłukiwania (została prawie połowa ze 150 ml) # L'Oreal professionnel - serum wygładzająco-dyscyplinujące (prawie połowa z opakowania 50 ml) ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za perfumy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post2872900 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peeling Lirene masaż zapach cytrusowy-zostało ok. 50% Maska do ciała z błotem z morza martwego Planet Spa co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wodę Divine bardzo chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
# L'Oreal professionnel - mleczko wygładzające włosy, bez spłukiwania (została prawie połowa ze 150 ml)
# L'Oreal professionnel - serum wygładzająco-dyscyplinujące (prawie połowa z opakowania 50 ml) Znajdziesz cos? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze dodam że maska jest nowa, aczkolwiek wsadzony był w nią paluch - bez ubytku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wymieniłabym się na Divine, ale miałam ochotę na któreś z tych produktów Loreala, a tu widzę, że chyba to już nie będzie aktualne - prawda ?
![]() Ewentualnie coś z tego: Oriflame - pogrubiający tusz do rzęs (w kolorze fuksji) użyty kilka razy Queen - kredka do oczu czerwona nr 16 (raz zastrugana) Miss Sporty - odżywka wzmacniająca paznokcie (użyta 2 razy) No chyba, że miałabyś coś poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
OK mi pasuje
![]() Ale proponuję z wysyłką poczekać tak do środy / czwartku - u mnie nadal na poczcie dantejskie sceny, może się jakoś uspokoi za kilka dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na poczcie zobaczyć czy poradzili sobie już se strajkiem i wygląda na to że wszystko okej, tak więc pakuję dziś paczki i jutro wysyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oki, to umówmy się że jak dojdzie do mnie, to ja wyślę do Ciebie, dobra? Bo widzę, że to będzie Twoja pierwsza transakcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ewusia, nic dla siebie nie znalazlam...
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej !
![]() Podoba mi się: szczotka prostująca włosy henna do brwi i rzęs Yves Rocher - samoopalające mleczko rozświetlające do twarzy i ciała (ubytek minimalny, opakowanie 150 ml) Oriflame - woda toaletowa Giordani Gold 50 ml (ubytek widoczny na zdjęciu, bez pudełeczka kartonowego) Znajdziesz coś ? ![]() Zapraszam ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z kosmetyków nic mi się nie rzuciło w oczy, ale z ciuszków znalazłabym trochę rzeczy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1164490785 ta bluzeczka podoba mi się bardzo ![]() spodnie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1145709202 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1145110811 tylko jeśli byłabyś skłonna je oddać to prosiłabym o dokładne wymiary ![]() i ten paseczek, tylko jakby była możliwość zrobienia jeszcze jednego zdjęcia bo to jest dość niewyraźne ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1164489909 a co masz ciekawego poza wątkiem? (sorki za kłopot, ale spodobało Ci się kilka rzeczy więc bardzo chętnie oddałabym wszystkie razem ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hmm jesli chodzi o te drugie spodenki to wymiarki sa takie:
stan-20cm w biodrach-38cm długość od zewn 98cm nie pamitam tylko długości od wewn strony, a nie chce teraz budzic calego domu ![]() te pierwsze spodenki, na mnie, jutro podam CI wymiarki... a paskowi zrobie zaraz dokladniejsze zdjecie ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dzięki za zdjęcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wczoraj byłam zbyt zmęczona żeby się zastanawiać, ale dziś po konsultacji z siostrą stwierdziłam że taki paseczek nam się jednak nie przyda....
Ale jakbyś mogła podać wymiary tych spodni, to byłabym bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ale z kosmetykow spodobala mi sie prostujaca szczotka avon , perfumy giordani i samoopalajace mleczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.