|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
...::: Wakacyjny w±tek u S³onika, zapraszam:) :::...
!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!
Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2007-09-08 o 00:16 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...::: Wakacyjny w±tek u S³onika, zapraszam:) :::...
KOSMETYKI NA WYMIANÊ:
ZAPACHY: *** sun monn stars - Lagerfield *** valentino V *** diesel ++ *** dkny woman - donna karan *** flowerbomb *** versus time for energy (z atomizerem) WINK z avonu, ¶wi±teczne opakowanie gwiazdka, pierwotna pojemno¶æ 30ml, zosta³o ko³o 60%. Woda troszkê po¿ó³k³a od dostêpu powietrza, ale pachnie w porz±dku SALVADOR DALI - LAGUNA - miniatura, pierwotna pojemno¶æ chyba 5 ml, zosta³o jakie¶ 40% MING SHU z Yves Rocher - pojemno¶æ 7,5 ml, prawie calutka PIMKIE - brzoskwiniowa woda toaletowa, pierwotna pojemno¶æ 30 ml, zosta³o jakie¶ 80% - dla wielbicielek s³odkich zapachów - dla mnie za s³odki ![]() SEPHORA GIRLS - sweet almond, zosta³o jakie¶ 90% z 10ml MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psikniêta! ORIFLAME - woda toaletowa FIRE - 30ml, nowa, nieu¿ywana ORIFLAME - ró¿ana mgie³ka do cia³a, zosta³o 90,95% z 75 ml VICTORIA's SECRET - mgie³ka do cia³a o zapachu czekolady z owocami - pierwotna pojemno¶æ 250 ml, ubytek jakie¶ 3% ![]() Ostatnie 2 pozycje nie wiem, czy chcê wymieniaæ, bêdê BARDZO wybredna, gdy¿ prawdopodobnie je sobie zostawiê, ale mo¿na kusiæ Ewentualnie mogê wymieniæ albo volare spring flower albo pur desir de lilas, gdy¿ zapachy te s± bardzo podobne
Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2007-08-30 o 20:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Pielêgnacja
Twarz: ![]() CIA£O: KALLOS PLACENTA - odlewka 100ml - z wymiany ORIFLAME - body&mind - olejek do masa¿u z olejkiem cedrowym i geraniowym - 75 ml - NOWY Polecam - olejek ¶licznie pachnie, jest wydajny i ¶wietnie nadaje siê do masa¿u ukochanego, a tak¿e auto-masa¿u Wiem, bo sama u¿ywam ![]() ![]() ![]() Wymienione: VICHY - PURETE THERMALE - intensywnie oczyszczaj±ce mleczko do demakija¿u - mini-produkt 30ml - NOWY ORIFLAME - oczyszczaj±co-tonizuj±ce chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu - NOWE VICHY - p³yn do demakija¿u twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY ORIFLAME - krem do r±k aqua vibes - NOWY ORIFLAME - antybakteryjny ¿el do r±k - w sam raz na podró¿, na pla¿ê - wystarczy odrobina i rêce staj± siê czyste i ¶wie¿e - NOWYJESSICA SIMPSON - jadalna pianka do cia³a DESSERT TREATS - Wanilia i karmel - 4 razy u¿yta (posmarowa³am ni± tylko rêce) GARNIER SKIN NATURALS - skóra mu¶niêta s³oñcem, krem nawil¿aj±cy (50ml) - NOWY ORIFLAME - maseczka do w³osów z ¿eñ-szeniem i proteinami pszenicy - 20 ml saszetka Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2007-08-29 o 19:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
PAZNOKCIE kupiony tydzieñ temuOCZY MAYBELLINE - tusz do rzês LASH STYLIST czarny - raz ma¼niêty, kupiony 2 tygodnie temu ) cieni do powiek - patrz fotka - zu¿ycie znikomeUSTA - NOWYTWARZ http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18098 Wymienione: SMACKERS - moose's white choco cream - edycja limitowana, ¶wi±teczna, zu¿ycie 10% JOKO - kostka z br±zuj±co - roz¶wietlaj±cym musem - do twarzy i cia³a BONNE BELL - smackers ma¶lane ciasteczko - buttercream (8 ml) u¿yty oko³o 5 razy ORIFLAME cienie do powiek w kulce FUNKY FLORA - niebieskie - ma¼niête 2 razy L'OREAL - paletka cieni do powiek z lusterkiem, porysowane pude³eczko, ró¿owy i bia³y - ubytek oko³o 20%, niebieski prawie ca³y (s± z brokatem!) Bourjois, Effet De Nacre - cieñ do powiek z aplikatorem - kolor z³oto-br±zowy, zosta³o na kilka - kilkana¶cie u¿yæ, mo¿e byæ przeterminowany, ale niekoniecznie VOLLARE - sypki cieñ do powiek, miedziany - prawie calutki ORIFLAME - aqua vibes - ch³odz±ce cienie do powiek, HAWAII i BORNEO - NOWE ORIFLAME - satynowa pomadka retro, odcieñ GODDES (ciemna wi¶nia, bardziej wpadaj±ca w ciemny ró¿) - NOWA ORIFLAME - pomadka maxi shine - frosted champagne - delikatny ró¿ z drobinkami - NOWA Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2007-08-30 o 18:28 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 244
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz co¶ za: ORIFLAME - oczyszczaj±co-tonizuj±ce chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu – NOWE DAX COSMETICS - krem do cia³a z mas³em kakowym, zosta³o jakie¶ 50, 60% ze 150ml MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psikniêta!
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
napewno?:d ja mam 40 i spokojnie w nie wchode , d³ wkladki to 25 cm
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 244
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Niestety... Ale w poniedzia³ek zak³adam nowy w±tek ciuszkowy i kosmetyczny!!!
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARABI - czekam na nowe w±tki z niecierpliwo¶ci±
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml ORIFLAME - lakier do paznokci - odcieñ black cherries (ciemna, elegancka wi¶nia) u¿yty raz na obie d³onie
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie parê rzeczy,mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za które¶ z wymienonych ni¿ej:
VICHY - p³yn do demakija¿u twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY L'Oreal Professionnel, Lumino Contrast, Maska nadaj±ca blask w³osom z pasemkami - mini produkt - z 30 ml zosta³o jakie¶ 3/4 - w sam raz na wypróbowanie FARMONA - mus do cia³a ARBUZ I MELON - prawie ca³y FARMONA - ¿el pod prysznic mango i brzoskwinia - NOWY KALLOS PLACENTA - odlewka 100ml - z wymiany SALLY HANSEN - nailgrowth miracle - z³ota od¿ywka, zosta³o jakie¶ 60%. Mam jeszcze tak± okr±g³± szczotkê do modelowania ale nie jak±¶ firmow± tylko tak± najzwyklejsz± z drewnian± r±czk±,u¿ywana,w stanie dobrym,le¿y od dosyæ dawna bo ja nie u¿ywam. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz co¶ za:
*** versus time for energy (z atomizerem) VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml VICHY - p³yn do demakija¿u twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY L'Oreal Professionnel, Lumino Contrast, Maska nadaj±ca blask w³osom z pasemkami - mini produkt - z 30 ml zosta³o jakie¶ 3/4 - FARMONA - mus do cia³a ARBUZ I MELON - prawie ca³y RIMMEL - COOL MATE - próbka podk³adu w musie - true nude 303 Mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181890
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaka ta szczotka? Z takimi miêkkimi giêtkimi w³oskami, czy takimi zwyk³ymi, jak w normalnej szczotce? I jaka du¿a?Interesuj± mnie u Ciebie próbeczki: -Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml; -Armanii Code-nieca³e pó³ fiolki -Obssesion Night Kleina-zaledwie kropelka lub dwie,na próbê,z atomizerkiem,fabryczna. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która to konkretnie odzywka? Gliss Kur, od¿ywka dwufazowa do w³osów w spray’u, u¿yta trzy razy |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Moglabym sobie cos dobrac do probek i lakieru. Opisz mi prosze dzialanie tych rzeczy:
VICTORIA's SECRET - mgie³ka do cia³a o zapachu czekolady z owocami ORIFLAME - roz¶wietlaj±cy krem do cia³a na lato
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
W£osy tej szczotki s± bardziej twarde ni¿ miêkkie(wydaje mi sie ,¿e podobne s± w twardo¶ci do takiej szczoty ryzowej do mycia pod³ogi lub troszeczkê miêksze).
Jej d³ugo¶æ ca³kowita to 25cm a samych w³osów oko³o 9cm.Wieczorem postaram siê zrobiæ fotkê.Mi jest ona nie potrzebna wiec gdyby¶ by³a chêtna na wymiane to i tak Ci j± do³o¿ê. Za te próbki co wybra³a¶ co mog³abys mi oddaæ? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
O to by³abym bardzo wdziêczna za fotkê
![]() A na czym, by Ci najbardziej zale¿a³o? Mi najtrudniej bêdzie siê rozstaæ z Farmon± i SH
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj S³oniku
znajdziesz co¶ u mnie za zapach YR, 2x miniatury Vichy do demakija¿u i mus Farmona?Edit: I jeszcze wypatrzy³am próbkê Versus i czekoladowy krem dax'a |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcesz jeszcze probki mêskiego zapachu?Fotkê szczotki do³o¿y³am do folderu w moim po¶cie. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ekspresowa Od¿ywka Kompletna Regeneracja 19. Jest przeznaczona do w³osów suchych i zniszczonych.
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do próbek, to nie chcia³abym oddawaæ zbyt wiele, bo mi na tych zapachach a¿ tak bardzo nie zale¿y. Z tych rzeczy, które wymieni³a¶, mog³abym oddaæ jedynie mini maskê z l'oreala i placentê, ale rozumiem, ¿e wtedy wymiana mo¿e Ci siê nie op³acaæ |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze¶æ, mo¿e u mnie co¶ za:
ORIFLAME - oczyszczaj±co-tonizuj±ce chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu - NOWE DAX COSMETICS - krem do cia³a z mas³em kakowym, zosta³o jakie¶ 50, 60% ze 150ml ORIFLAME - mas³o do cia³a z limitowanej kolekcji MIÓD I MIGDA£Y, zosta³o 50% ze 150ml JOKO - kostka z br±zuj±co - roz¶wietlaj±cym musem - do twarzy i cia³a Mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183449 Przez profil mo¿na wej¶æ do w±tku ciuszkowego. Mo¿e akurat co¶ Ci wpadnie w oko.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
To co bys chciala za próbki Skinset Vichy i lakier wi¶niowy Oriflame?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml
VICHY - p³yn do demakija¿u twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psikniêta! Moja lista: - L'oreal roz¶wietlaj±cy krem do w³osów, 70% (ten ró¿owy bez sp³ukiwania), wa¿ny do 02.2009 Makija¿: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zosta³o ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny ró¿ odrobinê per³owy u¿yty 2-3 razy, ¶wie¿y) - ananasowy b³yszczyk w kulce no name, u¿yty 2-3 razy - karmelkowy b³yszczyk w tubce Maybelline, zu¿yte 20% - ciemnoró¿owa szminka Avon (najnowsza) 2 razy ma¼niêta, dla ciemnow³osej - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na rêce- ró¿ (nie jasny) z wyra¼nymi drobinkami+ brokatowy lakier do kompletu - Bourjois cieñ prasowany 68 Jaune Illuminateur (z wymiany, przeze mnie uzyty 2 razy, brak aplikatorka) - podwójny cieñ prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski per³owy (pastelowy i ciemny) zu¿ycie powierzchowne - podwójny niebieski cieñ wibo, zu¿yte 30% mo¿e - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy ni¿ b³êkit); - po³owa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty b³êkit/turkus) w oryginalnym opakowaniu - pudry w kulkach Vollare: 3 ¶redniego be¿u, 1 jasnego br±zu, 10 czekoladowych, 7 miedzianych, 6 ostrych ró¿owych Próbki: - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mnie nie zainteresowa³o niestety
Szukam raczej tylko tego, co w pierwszym po¶cie (z pewnymi wyj±tkami)
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

Ewentualnie mogê wymieniæ albo volare spring flower albo pur desir de lilas, gdy¿ zapachy te s± bardzo podobne 

Z takimi miêkkimi giêtkimi w³oskami, czy takimi zwyk³ymi, jak w normalnej szczotce?
znajdziesz co¶ u mnie za zapach YR, 2x miniatury Vichy do demakija¿u i mus Farmona?