|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
REAKTYWACJA PEELINGU KAWOWEGO ;)
[b] [i] Drogie Fanki kawowego peelingu (Tych, ktorzy jeszcze nie znaja tego cudenka, zachecam do poszperania w watkach forum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: REAKTYWACJA PEELINGU KAWOWEGO ;)
to i ja coś powiem
![]() kawę zmieszać można z dość gęstym balsamem i włożyć np. do pudełeczka po peelingu cukrowym YR. dzięki temu kawa nie brudzi wszystkiego dookoła [jest bardziej zwięzła] i a peeling staje się bardziej wydajny.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wizażanki!!!!chyba czytacie w moich myślach
![]() Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może jestem nieporadna
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Sarenko!!!!!
![]() Dzisiaj wieczorem wypróbuję nowy peeling kawowy i potem opowiem o efektach! :-
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A ja daje wszystko co sie da
![]() w "glownym" przepisie napisano, ze nalezy dodac bezzapachowy zel... a ja stwierdzilam ze nie bede rezygnowala z roznych zapachow... i dalam praktycznie wszystko co sie dalo ![]() Do kawy za 2zl (bo przeciez nie musi byc najdrozsza wcale) dodalam sol kuchenna, cynamon z Tesco za ktory tez bardzo malo zaplacilam (jakies 40gr chyba ![]() ![]() Skora byla naprawde nawilzona, lekko natluszczona, glaaadziutka jak pupcia niemowlaczka ![]() przy najblizszej okazji sprobuje dodac jeszcze mak, moze rzeczywiscie bedzie jeszcze lepszy ![]() pozdrawiam i polecam eksmerymentowanie z tym peelingiem, bo przeciez nie zaszkodzi dodac nowych skladnikow, ktore od razu nawilza i uelastycznia skore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiłam peeling według wasze receptury, a skóra po nim była tak wygładzona i miękka
![]() Niestety nie miałam maku ![]() Ale następnym razem na pewno wcześniej zaopatrzę się w mak Dziękuję jeszcze raz za taką cenną poradę ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
maja napisał(a):
> > Niestety nie miałam maku ![]() > Ale następnym razem na pewno wcześniej zaopatrzę się w mak Uwaga, bo mak okrrropnie wchodzi pod paznokcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.