|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowa zdobycz
Wybieram się na ślub mojej kuzynki.
I chciałabym włożyć coś oryginalnego. Moja znajoma sprzedaje różne ciuszki. I wybrałam coś takiego. Myślicie, że pasuje na ślub?? Jakie szpilki byście do tego włożyły? czerwone?? Aha ma jeszcze w kolorze czarnym - ale jak przymierzałam u niej to bardziej mi sie podobał biały. Wydaje mi się, że taki bardziej zwiewny i lekki bardziej pasuje na lato. Nie jest to mały wydatek więc proszę o opinie. Doradzcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowa zdobycz
Moim zdaniem biel zarezerwowana jest dla panny mlodej na ślubie ;/.
Sukienka sama w sobie bardzo lądna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wygoniłabym z mojego ślubu kogoś w białej sukience
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a dla mnie fajna, taka inna
![]() i znowu oburzenie na temat białej sukienki na ślub... za przeproszeniem ale działa mi to już na nerwy. ludzie mamy XXI wiek i każdy chodzi tak jak mu się podoba. nie rozumiem tego wymogu kolorów na różne okazje. nie bądźcie takie zaściankowe! bo często bywam na slubach i zauważyłam że ostatnio dużo jest kreacji w jasnych kolorach (krem, beż, biel) I co panna młoda miałaby wyrzucić 3/4 swoich gości?? żenada czerwone byty jak najbardziej ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Moim skromnym zdaniem to bardzo dobry zwyczaj. Nikt nie przyćmiewa panny młodej. Mozna zrobić wyjątek i nie ubierać tej białej sukienki w ten jeden dzień. Kremowe, lila, różowe itd oczywiście się jak najbardziej nadaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie podoba mi się sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a moim skromnym zdaniem nikt i tak nie jest w stanie przyćmić panny młodej bo ona i tak wygląda inaczej niż reszta gości i na nią zwrócone są oczy wszystkich. no chyba ze owinie się prześcieradłem ale i wtedy będzie się rzucała w oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja bym białej nie ubrała na kogoś ślub. Generalnie sukienka sama w sobie jest ładna - taka frywolna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mnie nie podoba sie dekolt
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
No w sumie to jeszcze zasatanawiam się nad tymi.
Jak je mierzyłam to wyglądały całkiem niezle. Która wam się najbardziej podoba? Muszę się szybko zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1 w kolorze szampańskim i 2 fioletowa są ładne, stosowne do okazji i fajnie będzie się w nich tańczyć.
Sama wzięłabym jedną z nich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sukienka z pierwszego postu ładna, tylko na Boga NIE BIAŁA!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No jest jeszcze czarna - ale sama nie wiem co wybrać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Czarna tez nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
z nowo wklejonych podoba mi sie
1, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1242836228 5, ale inny kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1242836228, naprawde swietna ![]() i ostatnia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1242836244
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No trudna decyzja, ale musze sie szybko zdecydowac, bo babka ma kilka sztuk tylko , a ja nie mam czasu potem czekac na dostawe.
Ale na prawde jak ogladałam ciuchy to muszę powiedziec ze sa na prawde dobrej jakosci - co powiem, ze mnie zdziwiło, gdyż zawsze mialam wrażenie ze te japoniskie rzeczy sa gorszej jakosci. Ale jak mnie kolezanka namowila, poszlam zobaczylam i na prawde milo sie zdziwilam. Materialy na prawde mile w dotyku i dobrze wykonane i uszyte. A jakosc porownywana do drogich marek. ![]() chyba jednak wezmę tą wiązaną z boku - ladnie eksponuje ramiona , a ta biała z czerwonym paskiem kupie ale zostawie na inna okazje ![]() lubie czasami taki azjatycki styl z klasa ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Poza tym zawsze wyglada sie inaczej a nie jak kupisz sukienkę w Reserved czy innym sklepie to potem pół miasta tak chodzi.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie najbardziej ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1242836228
złote buty i torebka do tego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich użytkowników tego forum,
Dostałam wiadomość od swojej znajomej, że jest zainteresowanie wokół moich produktów. Sukienki i bluzki , które sprzedaje są wysokiej jakości. Pochodzą bezpośrednio od prawdziwych i oryginalnych producentów mody azjatyckiej. Nie sprzedaje sukienek szytych na podobieństwo zdjęć, które są wątpliwej jakości, a którymi przeładowane jest allegro. Dlatego moja cena jest wyższa. Towar który prezentuje mam na stanie i mogę zaświadczyć o jego jakości i 100 % zgodności ze zdjęciami. Staram się otworzyć sklep, ale wszystko jest w trakcie przygotowań, dlatego na razie udostępniam moje produkty na galerii picasaweb . Ilość jest ograniczona. Dlatego jeśli ktokolwiek jest zainteresowany proszę o kontak i podanie maila. Wyślę wtedy zaproszenia do galerii. W galerii część zdjęć jest rzeczywista i bedzie uzupełniana. Można zobaczyć że sukienki które sprzedaje są rzeczywiście tymi co są pokazane na zdjęciach. Zawsze jest możliwość zobaczenia sukienki przed zakupem jeśli ktoś pochodzi z Wrocławia. Pozdrawiam Agata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
juz pomijam fakt ze sukienka w ogole mi sie nie podoba... a na wesele wybralabym jednak weselsza sukienke... moze cos w kolorze fioletu, turkusu,zieleni? ;> mozliwosci jest wiele... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się ta pierwsza, jedyna, którą uważam za stosowną na wesele to ta:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1242836228 chyba jak większość. A poza tym ten cały wątek wygląda mi na reklamę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wzielabym tą 2 od konca ; ddd jest sliczna skromna i w ogole ma jakis taki urok w sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
skoro mamy XXI wiek i powinnyśmy być "otwarte" to dlaczego w tak wielu z nas jest przekonanie że białe nosi panna młoda??
![]() ![]() co do 1 szej sukienki to kompletnie mi się nie podoba, tym bardziej w czerni. Jakość materiału na zdjęciu już jest przerażająca ciekawe jak będzie po zakupie. ![]() inne prezentowane kiecki [wiązana na szyi- pierwsza z drugiego posta] najbardziej odpowiednia moim zadniem ![]() a tak poza tym mam podobne zdanie do agassek że to reklama ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
z całym szacunkiem ale stulecie nie ma tu żadnego znaczenia, to poprostu przyzwoitość nakazuje pozostawić ten kolor dla panny młodej bo to ona ma być w swoim dniu wyjątkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Śliczna sukienka, nie przejmuj się tym, że jest biała, złamana czerwienią wygląda cudnie. Ta atłasowa szarfa dodaje uroku, do tego czerwone szpilki i kopertówka, biżuterii mało i raczej srebrna lub z białego złota.
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co wy z tym białym - panna młoda zawsze się wyróżnia.
Uważam, że szczególnie latem można spokojnie ubrać jasne kolory w tym i biały. Sukienki kosztują od 120 do 160 zl - taki jest przedział cenowy A materiał jest bardzo dobrej jakości. Nie wiem co wy takie zawzięte jesteście. Człowiek chce porady a wy ze to od razu reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Z tych nowo dodanych 1 jest fajna i ostatnia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.