|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jaka fryzura??
Hej dziewczyny!
zaczełam zapuszczać włosy- mam juz takie jak na pierwszym zdjeciu, ale za tydzien ide do fryzjera i nie mam pojecia co z nimi zrobic- chce jakiegos fajnego fantazyjnego boba moze cos poradzicie?? Please!! pierwsze zdjecie to stan obecny- drugie to takie moje rysy twarzy w powaznej minie ![]() Prosze o doradzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: jaka fryzura??
Watek przenosze na metamorfozy.
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ju załączam fotki z bliska- 2 fazy zapuszczania
![]() ![]() ![]() Przeczytałam Jakie Powinno Być Zdjecie- Tylko Takie Jak Na Zalaczeniu Wydaje Mi Sie Najlepsze- Innego Do Tego Celu Nie Mam Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-04-17 o 13:14 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: jaka fryzura??-propozycje
Kaska222 nie mam fotoshopa ale wyszukałam kilka propozycji które mnie interesują- jak myślisz która z nich? może żadna?. Wiesz co? Najbardziej mi sie podoba propozycja 7 ale nie wiem czy nie bede musala śleczec godzinami nad ułożeniem- wygląda na zwykłe suszenie na piankę i przeczesywanie palcami.
Dziewczyny co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
myślę, że propozycja nr 7 jest bardzo fajna, nie wiem czy dużo jest problemów z układaniem. Z doświadczenia wiem jak to jest z fryzurką ostatnią. Mi nie sprawiało problemów.
Te fryzurki które są bardzo wystrzępione mogą w rzeczywistości źle wyglądać, więc trzeba zachować umiar z cieniowaniem, trafić w sam raz żeby nie zostały piórka ani nie były za gęste. Tak w ogóle to widziałabym Cię w włoskach dłuższych niż masz, przynajmniej przy twarzy, tak jak na ostatniej propozycji. To takie moje skromne zdanie.
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka fryzura??-propozycje
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a ja dalej w kropce nie moge sie zdecydowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.