![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Proszę bardzo
![]() Nowy wątek jest i nazwa też zmieniona na Wasze/Nasze zyczenie ![]() link do części pierwszej ==> http://www.wizaz.pl/forum/ showthread.php?t=178599 link do części drugiej ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226594 link do trzeciej części ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235804 prosze o wysyłanie PW z tymi danymi to łatwiej mi będzie je wstawiać niż szukać w wątku ![]() HulaGirl - polski PP, angielski PR, matematyka PR, geografia PR BlackAngel - polski PP, angielski PP, geografia PP Villemka - polski PP, angielski PR, niemiecki PP, matematyka PR, geografia PR zetka89 - polski PP, angielski PP, historia PP, wos PR lele - polski PR, angielski PP, historia PR, wos PR wenedka - polski PP, angielski PR, historia PR Nija_ - polski PP, angielski PP, wos PR, historia PR Shiruvii - polski PR, angielski PR, geografia PR, wos PR Małgosia89 - polski PP, angielski PP, biologia PR, chemia PR emememsik - polski PP, francuski PR, geografia PR tuptusienka - polski PP, angielski PP, biologia PR n89 - polski PP, angielski PP, biologia PP, wos PR pretty_girl19892 - polski PP, angielski PP, geografia PR, matematykaPR lolly_girl - polski PP, angielski PP, geografia PP Malikaa - polski PP, rosyjski PP, matematyka PP, geografia PR mal_a_gosia - polski PP, francuski PP, matematyka PR, angielski PR ufcio - polski PP, angielski PP, historia PP monisia_89 - polski PP, angielski PP, chemia PP Nymphetamina - polski PP, niemiecki PP, historia PP e_myszka - polski PP, angielski PP, geografia PR Independent Women - polski PP, angielski PR, matematyka PR klaudynka18 - polski PR, angielski PR, wos PR Olunia1989 - polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PR Leady - polski PP, angielski PP, wos PP Mariolcia =P - polski PR, angieslski PR, geografia PR, niemiecki PP dosienka2802 - polski PR, angieski PR, historia PR ville - polski PR, niemiecki PP, historia PP, wos PR rozrabiara - polski PR, angielski PR, historia PR, wos PR Tajemnicza667 - polski PP, niemiecki PP, matematyka PP, fizyka PR Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-03-28 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
pierwsza
![]() witam moje kochana baboszki :P
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Black nie pierwsza bo peirwsza Hula byla:P
ale ja trzecia:P a teraz ranking kto ile napsocil w starym watku: |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Koniec świata... Znowu kolejna część...
Znów szalejemy :P
#5 |
Zakorzenienie
|
Dżastin
![]() ![]() Widzisz, Zetka?! Wywalczyłam ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Dżastin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lele, czemu napisalas, ze Ty bardziej barana?
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez nasze zdecydowanie i tak za długo przy kompie siedziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no Dzastin musi byc a jestem ciekawa kto nastepny bedzie gwiazda przewodnia
![]() najwiecej napsocila zetka89 563 wenedka 438 BlackAngel 438 ViLLeMkA 342 pretty_girl19892 338 Nija_ 330 HulaGirl 286 DsC 190 Małgosia89 184 e_myszka 178 mal_a_gosia 126 Shiruvii 110 Independent Women 108 Mariolcia =P 107 marta6704 88 klaudynka18 80 angellka 58 Nymphetamina 55 rozrabiara 48 Magdalena Ka 36 ville 34 Connect 32 moorfina 28 nati__xxx 19 karma.coma 18 Olunia1989 16 Leady 15 kittyyy1 15 Olcia101 10 Vegetka 10 UsMiEcHnIeTa89 9 wielkaa89 9 iwona*** a siebie celowo pominelam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Adwokat diabła
|
no ja też spadam, ale kiedyś wrócę
![]() hmmm a za jakie psocenie to ranking ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja tez mykam do nauki
![]() a baranka bo ja na glowie mam dzis takiego barana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jaka nastepna gwiazda?
Dżastin forever He's second to none, jak to w Dick in a box było ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa tablica ogłoszeń w pierwszej wiadomości. Może dołączę, pomyślę.
Tytułowy Dżastin to Justin Timberlake? Podoba wam się? W poprzedniej części wspominałyście o hula-hopie. Mam, ćwiczę. Tylko czasami nie chce mi się. Kiedyś moja siostra powiedziała, że z ryżem w środku będzie lepsze, bo będzie większe obciążenie i można będzie więcej zrzucić (gdzieś tam wyczytała). Wypełniła ryżem czy czymś, a ja sobie chciałam stopę złamać, gdy kółko upadło. Otworzyłam hula-hop i wysypałam zawartość. Mam dziwne wrażenie, że pod koniec wątku robicie wszystko, żeby utworzyć nowy. Wyścig? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O prosze kolejna czesc
![]() ![]() lele usunelas siebie bo pewnie pierwsza bylas :P spamerko Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no prosze też jestem w rankingu
![]() Ale zetka przebija wszystkich ![]() Skończyłam przepiywac prace i bibliografię na kompa. Zostało tylko konspekt stworzyć ![]() Ale teraz to ja lecę do geo ![]()
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pretty no az wstyd sie przyznac.. ale ja was tak lubie, ze musze z wami rozmawiac.. no i mialam tylko ok 60 wiecej niz Zetka
![]() Ville glupie pytanie- my go KOCHAMY ![]() Wen wiesz, serce nei sluga nie wiadomo czy anm Dzastin go nei zlamie i czy nie poznamy kogos prawie tak jak on czarujacego :P Black a Ty mialas tak jak ja sie uczyc, a na wizazu siedzisz! |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Melduję się na nowym wątku i znikam do angielskiego, bo jutro sprawdzian, no i może coś z historii zrobię.
A w między czasie "Tylko miłość" i mój ukochany czyli dr House! ![]() Hula, jeszcze ja chcę być na liście, proszę, proszę ![]() Polski, angielski, historia i WOS- wszystko rozszerzone Btw: boski tytuł i ja oczywiście Dżastina kocham też. je je. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() lele nasz mistrzu!! znów najwięcej miałaś ![]() ![]() ![]() ja znów jestem na drugim miejscu. niedługo bede miała kompleks drugiego miejsca ![]() przetrwałam histe ![]() ![]() jakoś mnie naszło i youtube poszedł w ruch;p za tydzień nie mam histy dod, na za 2tyg mam dlatego więcej materiału troche ale i tak sie ciesze bo w przyszłym tygodniu mam zamiar iść napisać zaległy dżihad ze średniowiecza ![]() to w piątek może. bo we wtorek spr z wosu - znowu chyba z 80 stron podręcznika jak nie więcej. a w czwartek powtórka - spr z Młodej Polski ![]() i we wtorek niby speeche z angla znowu - ale cos mi sie wydaje, ze znowu nie pojde ![]() wen gratuluje wyników!! ![]() a teraz za pół godziny serial, więc sobie chyba szybko zrobie 2 listeningi ![]() a wiecie co sobie właśnie pomyślałam : że niektóre dziewczyny mogą to źle zrozumieć i pomyślą, że matura to dla nas bzdura bo mamy przecieki <--a to słowo ukryłyśmy pod słowem Dżastin!!! hehehe
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zetko z tym Dzastinem to tak byc nie moze
![]() a na czym z histy jestes? ja wlasnie robie moje cudne pakieciki juz na poniedzialek!! heheh, a co do postow to w tym watku mozeszz mnei rpzebic:P hahahah. teraz wyglada jakby to ajkies zawody byly Rozrabiara widze, ze Ty to juz wszystko na roz zdajesz. a co dalej, bo nie pamietam? |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
aaaa!!
wystarczylo ze pojechalam do czestochowy i cooo?!! i pytam sie cooo!? xDDD nowy watek ; ( i do tego ostatnie storny to sie baaardzo staralyscie ![]() a ja czuje sie glupia, jest mi troche smutno... nie wiem czemu... wrr i wczoraj nic sie nie uczylam a w nocy spalam pÓł godziny... ja juz chce te studia zeby sie o nie nie martwic... nawet sie nie boje ze sie nie dostane... tylko wybory zyciowe sa trudnee i czekolada mi nastroju nie poprawi bo jestem tak przezarta ze sie nie bede pakowac xD wzielam dzisiaj dyspense i jadlam slodycze ![]() glupio jest... zawsze jest glupio jak nic sie nie ucze... kurdee?! cos nie tak.... choroba ![]() aaaaaaa...ratunku! ; (
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co się orientuję to po prostu piszesz ze masz np biblie tysiaclecia wydana w np w krakowie 2006 r przez wyd. XXX po czym mozesz po prostu napisac stony czyli np 256-259 po cyzm u mnie wymagany jest nr ISBN ![]() Zetko, drugie miejsce to też fajnie ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
w ty wątku sie bardziej postaram z pisaniem, bo chce wyższą pozycje bo jeszcze mnie Dżastin nie zauważy w tłumie
![]() kurde mam jutro jakaś niby próbną maturę, którą mój nauczyciel nam organizuje... i nam"podpowiedział" co mamy powtórzyć czyli: romantyzm, młoda polska i XXlecie... "łaska" z jego strony że pozytywizm wyrzucił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hula, zastpouj ten licznik w podpisie....
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
nowa część - cudnie.
szkoda, że z tym Dżastinem w tytule, bo dla mnie jest... pedalskim chłoptasiem. no ale i tak się cieszę. bardzo. tak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niby wiemy ale szczerze mówiąc to niewiele nam to daje. Na normalna maturę i tak najbardziej powtarzać będe od romantyzmu do XXlecia, bo nie licze, że bedzie coś z wcześniejszych epok. Czyli teraz musze powtórzyć większośc z tego co na maturę... no oprócz Lalki, Potopu i Nad Niemnem jakby tak sie dało zastopowac ten licznik to by było pieknie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
u mnie z polskiego probna jak w klasie pisalismy to wiekszosc klasy pisala z kluczem.. i tylko sie mnei pytali co to znaczy.. swietnie.. bo ja pisalam rozszerzenie i uczciwie.. a wystawiajac oceny ona pewnie bedzie sie patrzyla tylko na procenty.. a jakze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
lele, później myślę nad dziennikarstwem, ale sama jeszcze nie zdecydowałam, gdzie chciałabym bardziej: czy na UJ w Krakowie czy UMCS w Lublinie. Wiadomo, że UJ w Krk robi wrażenie, ale nie jestem pewna, czy chcę do Krakowa
Kiedyś myślałam o prawie, ale chyba nie dam rady, ewentualnie zastanawiam się nad prawem jako drugi kierunek. Gdyby jednak nie wyszło z dziennikarstwem, to może jakieś stosunki międzynarodowe albo ostatecznie kulturoznastwo, ale to kierunek bez przyszłości, choć chciałabym to studiować ze względu na to, że lubię takie rzeczy. Ale wolę postawić bardziej na przyszłość, dodać do tego chęci i zainteresowania (a raczej to, że lubię pisać) i wychodzi dziennikarstwo. I hope so. Nie idzie mi ten angielski, oj nie. A history nawet nie ruszyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zajeeeeee*****
sie dowiedzialam ze moja byla przyjaciolka wlamuje mi sie na gadu... skad wiem ze ona? jedyna ktora mi do glowy przychodzi... hyh.. zreszta jedyna tez ktora znala haslo ![]() mam ochote jej oczy wydrapac, ale nie znize sie do tego poziomu.... spokooojnie...lepiej sie nie denerwoooowac....
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro to ona to niezła z niej laska ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.