|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Planuję nową fryzurkę. Pomóżcie!!!
Mam zamiar wybrać się do fryzjera. Tylko nie mam pojęcia jak się ściąć. Zależy mi na tym, żebym nie musiała codziennie wstawać godzinę wcześniej i układać włosy. No i na jak najmniejszym użyciu prostownicy. Mam okrągłą twarz i nosze okulary. Włosy mam falowane. Macie jakieś pomysły?
Edytowane przez Nikaaa152 Czas edycji: 2010-09-18 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planuję nową fryzurkę. Pomóżcie!!!
wiesz co masz ładne włoski tylko musisz o nie odpowiednio zadbac bo się kręcą, odsyłam cie do watku o loczkach i falach. Tam dziewczynyy ddużo pisza o ich kręciołach o metodzie suszenia itd. naprawdę polecam. A jak narazie moze podetnij końcówki.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co chciałabyś zrobić z włosami? Dla falowanych i kręconych ważne jest dobre cieniowanie, wtedy wyglądają tak jak powinny, dlatego jeśli zapuszczasz, to po prostu poproś o podcięcie końcówek i odpowiednie ukierunkowanie. Wiem co mówię, chodzę do fryzjera mniej więcej co trzy miesiące, bo jak włosy urosną kilka cm to przestają sie układać i trzeba zrobić z nimi porządek ;-)
Mam podobny problem, podobne włosy i podobną fryzurę, ale chciałabym ją skrócić i nie wiem za bardzo co zrobić. Myślałam o jakimś mocno wycieniowanym bobie do połowy szyi, albo trochę krócej, ale nie wiem jak to będzie wyglądać - jak myślicie?
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2009-01-08 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też uważam, ze masz bardzo łądne włoski.
Zapuść lepiej, ale podetnij koncówki ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Właśnie myślałam o zapuszczeniu, ale jakoś nigdy mi nie wychodzi. Zawsze stwierdze, że czas je podciąć i potem żałuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.