|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Znudzona fryzurą :)
A właściwie brakiem fryzury.
Chciałabym jakoś fajnie obciąć włosy, ale nie bardzo krótko (najlepiej za ramiona), myślałam też o zrobieniu fali, ale nie wiem czy robią takie trwałe. Myślę, że z kolorem na razie dam sobie spokój. Bardzo proszę o propozycje dla mnie. Załączone zdjęcie nie jest najnowsze, teraz mam włosy do pasa, jednak reszta nie zmieniła się.
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Znudzona fryzurą :)
Dodam od siebie ze powinnas wystopniowac wlosy
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myślę, że dobrze byłoby Ci w kręconych (a z tego co wiem w dobrych salonach robią też trwale fale). Troche bym je jednak przyciemnila. Doslownie o pare tonow... Albo mocno wycieniowac. Przykłady:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myśle, ze moze delikatna grzywka tak na ukos, nie taka gesta i troszke postopniowac przod, reszte koncowki podciac i bedzie super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze grzywka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
myśle ze grzywka na bok bedzie Ci pasowac, włosy podetnij i wycieniuj delikatnie, pazurki moze
![]() a trwałą bym odradzałą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.