|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Denley - nasze zakupy
Hej, widziałam już parę razy gdzieś wspominki w różnych wątkach o zakupach z tej stronki. Sama już kupowałam u nich parę rzeczy zarówno dla mnie jak i dla chłopaka. Fajnie by było żeby o naszych wrażeniach był jeden konkretny cały wątek by inni zainteresowani mogli swobodnie czegoś poszukać lub o coś zapytać
Także zapraszam wszystkich, postaram się porobić zdjęcia i dorzucić swoje odczucia z zakupów![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Denley - nasze zakupy
Fajnie, że założyłaś zbiorczy, bo właściwie nigdzie nie ma
Ja zamawiałem u nich koszule także mogę wypowiadać się o męskich. To co mogę powiedzieć po dłuższym noszeniu to to że są ładnie skrojone do sylwetki i dopasowane rozmiarowo, rękawy i ogólnie szwy ładnie wykończone, nic się nie pruje, nie wystaje, nie uwiera. Po praniu bez zmian, kolory i kształty na swoim miejscu W załączniku fotka którą nawet gdzieś wstawiałem w innym temacie bo też mi polecono ten sklep.Edytowane przez lewarek93 Czas edycji: 2017-01-17 o 11:26 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hej, cześć. Też zamawiałam parę razy ze strony denleya i mogę polecić. Mam piękny czarny płaszczyk wiosenny z klapami, wyczajony na promce za jakieś grosze, płaszcz zimowy w którym teraz cały czas popylam no i komplet dresowy. Ogólnie sklep bardzo fajny, szybko realizują zamówienia, dobrze pakują, kontakt też spoko.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
O dobrze trafiłam to chętnie podpytam. Jak to jest w denleyu jeśli chodzi o kurtki, rozmiary tak normalnie jak opisują czy trzeba brać poprawkę i kupować większe/mniejsze? Dzięki z góry za odp
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ale dałaś mi zadanie, się naszukałem
Wydaje mi się że to ta koszula, tak wygląda a nie pamiętam numerku. https://www.denley.pl/product-pol-46...Bolf-2779.html Pod rozmiarami masz zakładkę tabela rozmiarów i tam dokładnie każda długość koszuli pomierzona
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy, fajnie że mogłem pomóc
Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz śmiało, albo tutaj albo priv ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
tak jak pisałam wcześniej, nie ma się czego obawiać
naprawdę przyjemnie to wychodzi myślę, że nie będziesz żałować
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-02-23 o 10:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

Także zapraszam wszystkich, postaram się porobić zdjęcia i dorzucić swoje odczucia z zakupów