|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() seks-okres POMOCY!!!
Witam.Mam takie pytanko.Z reguly mam nieregularne cykle miesiączkowe,przez 3 lata brałam tabletki rigevidon,nie biorę je już 3 miesiące.W pierwszym dostałam normalnie,za to dwa następne bardzo się różniły tzn.dostałam okres,jak uprawiałam seks z moim facetem.Smieje sie,ze mnie "przepchał" i bum-na drugi dzień okresik jak się patrzył
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: seks-okres POMOCY!!!
no to trzeba do ginekologa dobrez ze juz nie jestes dziewica bo taktoon musial by cie rozdziewiczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do autorki wątku: odstawilaś tabletki 3 miesiące temu wiec nieregularność okresu jest normalna. Dodając do tego zmianę klimatu wychodzi właśnie coś takiego jak u Ciebie. Organizm musi sie przyzwyczaic do braku hormonów ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oczywiście że tak może być, zarówno zmiana klimatu jak i zmiany w organizmie mogą przyczynić się do rozregulowania cyklu.
Nie ma sie co martwic, organizm ma małą huśtawkę i na pewno będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mnie się to zdarzyło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mój TŻ czasem nawet żartuje, kiedy spóźnia mi się okres, że musi nad nim popracować
![]() podróż też na pewno wpłynęła na cykl... po wakacjach w Chorwacji okres opóźnił mi się o ponad tydzień ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
bardzo duzo jest czynników co moga wpłynac na okres,a ty na dodatek odstawiłas tabletki,i spora zmiana klimatu.kolezance mojej to sie poprzestawiał o 2 miesiace po podrózy do hiszpani.zrob jeszcze raz test dla pewnosci a jak wyjdzie negatywny to czekaj,napewno dostaniesz okres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.